Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Khaniá

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Khaniá

Villa Dimi med Privat Oppvarmet Basseng, nær Sandy Beach Kalathas Chania Kreta
Hent priser
6.47 km fra sentrum
5/5Exceptional! (22 anmeldelser)
Great time!!

"We had an amazing time!!! Everything was perfect. Thank you Villa Dimi!!!"…"

Anmeldelse skrevet 20. jan. 2020

Villa Dimi med Privat Oppvarmet Basseng, nær Sandy Beach Kalathas Chania Kreta
Talos Hotel Apartments
3 out of 5
Drakonianou Street, Agii Apostoli, Khaniá
Hent priser
3.53 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (17 anmeldelser)

"Struttura accogliente con molto spazio per parcheggiare. Vicino a molte taverne e supermarket, posizione comoda a 30 minuti dall aeroporto e un quarto d'ora dal centro di chania. Buona pulizia e cambio asciugamani tutti i giorni. Colazione buona con molte specialità tipiche greche. Di fronte l'hotel ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2019

Talos Hotel Apartments
Creta Palm Hotel
4 out of 5
Kato Stalos, Khaniá, Kreta
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 899 kr per natt
6.61 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (228 anmeldelser)
Perfect holidays at Creta Palm

"Very happy about the hotel. Good service, nice pool area, clean and nice rooms, free sunbeds at the hotel area. Good breakfast, entertainment at the pool area. I wish the hotel had free sunbeds at the beach and bigger parking areas (always full in the evenings, hard to fine another spot to park). ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2019

Creta Palm Hotel
Consolato Boutique
3 out of 5
13, Theotokopoulou str, Khaniá, Crete
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 049 kr per natt
0.24 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (34 anmeldelser)

"Tres bon hotel dans la vieille ville, spacieux, moderne, bien décoré. Seul petit problème, pas facile d'accés : la voiture doit etre laissée à l'entrée de la vielle ville et le parking est toujours plein. De même pour les rues proches."…"

Anmeldelse skrevet 31. okt. 2019

Consolato Boutique
Kiani Beach Resort Family - All Inclusive
5 out of 5
Kiani Akti, Khaniá, Kreta
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 564 kr per natt
13.62 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (405 anmeldelser)

"I gammel del er rom nærmere 3 enn 5 stjerner. Burde hete a few things inclusive og ikke all inclusive. Får ikke solnedgang og bassenget med mye rusk. Hadde de rangert seg med 3 eller 4 stjerner ville rating vært bedre men som 5 stjerner faller det igjennom på de fleste områder."…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Kiani Beach Resort Family - All Inclusive
Corinna Mare
3 out of 5
Kalamaki, Nea Kidonia, Khaniá, Kreta
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 856 kr per natt
4.55 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (208 anmeldelser)
Godt miljø

"Veldig koselig område med små leiligheter og små gater i mellom dem. Trivelig basseng-området og hyggelig atmosfære på grunn av lokasjoner så nære sjøen. Å spise frokost ved havet gir en indre ro og bra start på dagen. Alt i alt et veldig trivelig sted."…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2019

Corinna Mare
Creta Vitalis
3 out of 5
Kalathas, Khaniá, Crete
Hent priser
7.09 km fra sentrum
4/5Very Good! (82 anmeldelser)
nice hotels and the beach

"toppers, it was verry nice plase. the room fine. balcong was oky.the beach wery clean"…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2017

Creta Vitalis
Domes Zeen Chania
5 out of 5
Makrys Tichos, Khaniá, Aegean Islands
Prisen er 4 356 kr per natt
2.03 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (12 anmeldelser)
Casa cook

"One of the best resorts we’ve ever stayed at would love to stay again!"…"

Anmeldelse skrevet 12. nov. 2019

Domes Zeen Chania
Areti Suites
3 out of 5
Kathiana, Akrotiri, Khaniá, Crete
Prisen er 749 kr per natt
8.99 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (61 anmeldelser)
Sov og fly!

"Perfekt flyplasshotel!"…"

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2018

Areti Suites
Villa Alexander
3 out of 5
Kalathas, Khaniá, Crete
Hent priser
6.85 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (18 anmeldelser)

"Une seule nuit mais tout était parfait 👌"…"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2019

Villa Alexander
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Khaniá
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Khaniá

Her finner du de beste, billige hotellene i Khania.

Som den største av de greske øyene, har Kreta et stort utvalg av severdigheter, opplevelser og – ikke minst – overnattingssteder. Khania er ikke noe unntak, og kan lokke tilreisende med et vell av forskjellige hoteller, herberger, ferieleiligheter og andre typer innlosjering. Enten du er ute etter det billigste av det billigste, eller den mest overdådige luksusen øya har å by på, er Khania absolutt et av de stedene du vil ha størst sjanse for å finne noe som passer akkurat deg.

Overnatting i Khania, men hvor?

For de aller fleste som leter etter pakkereiser til Khania, er det godt vær og varmt, krystallklart vann som er det viktigste lokkemiddelet. Men Khania by har mange spennende opplevelser å skilte med, selv hvis du vil ta både én og to dager fri fra bading og slaraffenliv. Khania var i flere hundre år et av de viktigste oversjøiske territoriene til handelsrepublikken Venezia, og langs vannkanten ligger fortsatt de gamle skipsverftene fra denne tiden – de er vel verdt et besøk. Gamlebyen i Khania anses som ett av de vakreste bybildene i hele Hellas, og bør stå høyt på prioriteringslisten til alle som kommer hit med en mild interesse for å vandre blant vakre hus og i trange smug. Bydelen Kasteli har hatt sammenhengende bosetning siden steinalderen, og du finner noen av Khanias hoteller nettopp her.

Billige hoteller i Khania

Det er liten vits i å forlate byen hvis du har interesse for de historiske aspektene, og liker byvandring. Men vil du se litt mer av regionen, er en leiebil i Khania absolutt å anbefale. Da har du friheten til å se det du vil, når du vil – og helt på dine egne premisser. Hva med en utflukt til Rodopos-halvøya? Fra Khania by tar det omtrent en halvtime å kjøre til Afrata, som er den nordligste byen på denne forlatte og magiske formasjonen, men det er fint mulig å kjøre enda en times tid nordover. Er du heldig, finner du frem til den bortgjemte Menies-stranda som ligger i naturreservatet med det sjarmerende og lange navnet Voreia Tmima Chersonisou Rodopou Dimou Kolymvariou.

Hotellrom i Khania

Det går et utall flyreiser til Khania hele året, og mellom april og oktober finner du lett direktefly fra både Oslo Lufthavn og Bergen. Allikevel er ikke de aller beste hotellrommene å finne like ved flyplassen. Dette er helt greit, for en ferie med fly over hodet døgnet rundt, er vel bare for spesielt interesserte? Nei, let heller etter steder å bo i badebyene Kato Stalos, Agioi Apostoli eller Platanias. Disse ligger kun et par kilometer vest for Khania, og har alt hjertet måtte begjære av strandliv, sjømat og hyggelige mennesker.

Det er godt mulig å finne billige hotellrom i Khania-regionen, og da særlig hvis man styrer utenom de aller mest populære strandbyene. Hvis du ønsker å gjøre et kupp langs vannkanten, gjelder det å være tidlig ute og å følge nøye med på datoene du ønsker. Du kan eventuelt lete på datoer rundt ønsket avreise, og fort spare noen kroner der også.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Khaniá?
Monastery Estate Venetian Harbor er en favoritt blant Expedia-reisende. Et gjestehus 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Det tar dessuten bare 6 minutter å gå til Den gamle venetianske havnen. Ifølge anmeldelser fra reisende er Samaria Hotel og Casa Leone Hotel også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Khaniá hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Khaniá.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Khaniá?
Basert på anmeldelser er Alexis Hotel et populært overnattingssted med 2 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Arkadi Hotel og Halepa Hotel.
Hvilket overnattingssted er best for en tur med hele familien til Khaniá?
Renieris Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet barnebasseng og en restaurant. Andre valgmuligheter for familieturen er Samaria Hotel og Yakinthos Hotel.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Khaniá?
Porto Veneziano Hotel er et overnattingssted 3 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med en bar og gratis frokost. Andre valgmuligheter for en romantisk tur er Ambassadors Residence Boutique Hotel Chania og Bozzali.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Khaniá?
Aestas Apts er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. en leilighet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et utendørsbasseng og tekjøkken på rommet. Andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er Boutique Hotel Fortino og Alcanea Boutique Hotel.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Khaniá?
Monastery Estate Venetian Harbor er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. en leilighet kan dessuten friste med et utendørsbasseng og gratis parkering. To andre alternativer for strandferien er Renieris Hotel og Yakinthos Hotel. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Nea Khora strand eller Den gylne stranden.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Khaniá?
Kiani Beach Resort Family - All Inclusive har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et overnattingssted kan blant annet friste med 2 restauranter og 2 bassengbarer. Iolida Beach og Serenissima Boutique Hotel er også to eksklusive overnattingssteder for ferien din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Khaniá?
Favela Living Space er et overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et gjestehus kan blant annet friste med både gratis wi-fi og en terrasse. Samaria Hotel og Casa Delfino Hotel & Spa er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hva er det beste hotellet i Khaniá for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel Porto Antico et hotell med 3 stjerner, concierge-tjenester og gratis wi-fi, og er perfekt for historieentusiaster som bestiller på Expedia. To andre valgmuligheter nær historiske attraksjoner er Kriti Hotel og Elia Zampeliou Hotel-Adults Only. Du kan også besøke kjente landemerker som Khaniá fyrtårn, Mosque of the Janissaries og Agios Fragkiskos-klosteret.

Nylige anmeldelser i Khaniá

Flere reisealternativer