Juhls sølvsmie

Juhls sølvsmie fasiliteter samt innendørs, kunst og shopping
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Tramp snøen av skoene, og gå inn i dette trivelige smykkegalleriet, som selger et stort utvalg av samiske smykker.

Juhls Silver Gallery ligger som en diamant midt ute på de tilsynelatende endeløse og snøkledde viddene. Her lages håndlagde samiske smykker som ofte brukes i tradisjonelle samiske bryllup. Se nærmere på de fascinerende pyntesakene og smykkene som er stilt ut. Det er ikke umulig at du kjøper deg noe fint å ta med hjem.

Legg merke til hvordan den moderne bygningen med den buede og elegante designen nærmest går i ett med det idylliske og snøkledde landskapet. Ta bilder av butikkens vakre omgivelser, der du får utsikt over Kautokeinoelva og det sjarmerende tettstedet.

Galleriet er livsverket til Frank og Regine Juhls. De unge eventyrerne bygde det imponerende galleriet før det fantes veier i denne kalde ødemarken. Juhls har egen sølvsmie.

Lær om sølvets betydning for samene. Det brukes både som penger og statussymbol. Galleriet gir de lokale samene muligheten til å designe og lage sine egne smykker.

Se noen av de andre rommene og avdelingene, for eksempel fjøset med høner og sauer, som er atskilt fra de utstilte smykkene av en glassvegg. Utforsk det lille museet, der du kan lære om parets tid blant andre nomadiske kulturer i Afghanistan.

I en annen fløy ligger det et museum med gamle gjenstander fra 50- og 60-tallet, blant annet klesdrakter og bestikk. I et rom like ved kan du beundre en mosaikk av glass, fliser og pyntegjenstander. Kjøp noe varmt å drikke på stedets kafé for å få varmen i deg igjen.

Galleriet er åpent fra morgen til tidlig kveld og enda senere om sommeren. Juhls Silver Gallery ligger på vestbredden av Kautokeinoelva, litt sør for tettstedet Kautokeino. Kjør gjennom det langstrakte og snøkledde landskapet for å komme hit. Blant attraksjonene i nærheten er Kautokeino kirke, turistkontoret i Kautokeino og Samisk høgskole.

Mest populære hoteller nær Juhls sølvsmie

Thon Hotel Kautokeino
Thon Hotel Kautokeino
3.5 out of 5
Biedjovággeluodda 2, Kautokeino, 9520
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 526 kr per natt fra 4. jun. til 5. jun.
1 526 kr
per natt
4. jun.–5. jun.
Hvis du bor på dette hotellet i Kautokeino, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og parkering (inkludert). ...
9/10 Wonderful! (125 anmeldelser)
Flott hotell
"Dette var vår andre gang på dette hotellet. Veldig hyggelig personale, fint rom, flott med to servanter og vaskekluter på badet, vinglass på rommet. Eneste minus var veldig lang ventetid på middagen i restauranten."

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2022

Thon Hotel Kautokeino
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke


De beste hotelltilbudene i Juhls sølvsmie

Thon Hotel Kautokeino
Thon Hotel Kautokeino
3.5 out of 5
Biedjovággeluodda 2, Kautokeino, 9520
Thon Hotel Kautokeino
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.