Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Juhls Silver Gallery

Tramp snøen av skoene, og gå inn i dette trivelige smykkegalleriet, som selger et stort utvalg av samiske smykker.

Juhls Silver Gallery ligger som en diamant midt ute på de tilsynelatende endeløse og snøkledde viddene. Her lages håndlagde samiske smykker som ofte brukes i tradisjonelle samiske bryllup. Se nærmere på de fascinerende pyntesakene og smykkene som er stilt ut. Det er ikke umulig at du kjøper deg noe fint å ta med hjem.

Legg merke til hvordan den moderne bygningen med den buede og elegante designen nærmest går i ett med det idylliske og snøkledde landskapet. Ta bilder av butikkens vakre omgivelser, der du får utsikt over Kautokeinoelva og det sjarmerende tettstedet.

Galleriet er livsverket til Frank og Regine Juhls. De unge eventyrerne bygde det imponerende galleriet før det fantes veier i denne kalde ødemarken. Juhls har egen sølvsmie.

Lær om sølvets betydning for samene. Det brukes både som penger og statussymbol. Galleriet gir de lokale samene muligheten til å designe og lage sine egne smykker.

Se noen av de andre rommene og avdelingene, for eksempel fjøset med høner og sauer, som er atskilt fra de utstilte smykkene av en glassvegg. Utforsk det lille museet, der du kan lære om parets tid blant andre nomadiske kulturer i Afghanistan.

I en annen fløy ligger det et museum med gamle gjenstander fra 50- og 60-tallet, blant annet klesdrakter og bestikk. I et rom like ved kan du beundre en mosaikk av glass, fliser og pyntegjenstander. Kjøp noe varmt å drikke på stedets kafé for å få varmen i deg igjen.

Galleriet er åpent fra morgen til tidlig kveld og enda senere om sommeren. Juhls Silver Gallery ligger på vestbredden av Kautokeinoelva, litt sør for tettstedet Kautokeino. Kjør gjennom det langstrakte og snøkledde landskapet for å komme hit. Blant attraksjonene i nærheten er Kautokeino kirke, turistkontoret i Kautokeino og Samisk høgskole.


De beste hotelltilbudene i Juhls sølvsmie

Vis alle de 1 overnattingsstedene i Juhls sølvsmie
Thon Hotel Kautokeino 1 401 kr
Thon Hotel Kautokeino

Thon Hotel Kautokeino

Biedjovággeluodda 2, Kautokeino
     
    3.5 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet ligger midt i hjertet av Kautokeino, 1,4 kilometer unna Det Samiske Nasjonalteatret Beaivváš og 5 kilometer unna Kautokeino kirke og Juhls sølvsmie.