Billige flyreiser til Istanbul

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Feb 16, 2020

Mangler mat for gluten-allergikere.

Dec 15, 2018

Fikk ikke sette jeg vil ha, men helt ok

Sep 9, 2018

Lett og reise med barna og fikk en liten overraskelse til barna som de hadde det veldig stas med

Fly til Istanbul

Fly til Istanbul

Det å oppleve Istanbuls rike kulturhistorie er nå enklere enn noensinne, takket være Expedia. Kjøp en billig flybillett til Istanbul hos Expedia og spar penger. Enten du er ute etter billige flybilletter eller et billig hotell i Istanbul, sørger Expedias prisgaranti for at du kan være sikker på at du får den beste prisen når du planlegger din neste ferie.

Istanbul er Tyrkias største by, og har en utrolig historie som strekker seg over årtusener. Byen har gått under navnene Byzantium og Konstantinopel, og har en viktig plass i verdenshistorien.

Istanbul ligger ved toppen av Bosporosstredet, og både byens plassering og arkitektur er like dramatisk som dens historie. Vakre katedraler og moskeer ligger spredt rundt i byen, og er varige monumenter for den viktige rollen byen spilte i det romerske, bysantinske og ottomanske riket. Det er nesten obligatorisk for de besøkende å gå langs de brosteinsbelagte gatene til Grand Bazaar i løpet av oppholdet.

Hotellene i Istanbul passer for alle budsjetter og alle typer ferier. Enten du er ute etter fantastisk utsikt ut over byen og elven eller et mindre hotell i en stille gate, er det nok av hoteller å velge mellom hos Expedia. Bestiller du både fly og hotell sammen kan du virkelig spare mye på ferien til Istanbul! Bruk litt av pengene du sparer på en fergetur til Anadolu Kavagi, eller prøv deg på et tyrkisk bad.

Selv om byen tradisjonelt sett er mest populær om sommeren, er det ofte mye billigere å besøke byen om vinteren – hvis du takler kulden.

Søk på nettstedet vårt i dag og finn de beste prisene på hotell, leiebil og flybilletter til Istanbul. Planlegg turen din i dag!

Fly til Istanbul fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Istanbul fra en rekke populære flyselskaper (blant annet Lufthansa, SAS, Turkish Airlines og KLM).

Reisetiden til Istanbul fra Oslo er i underkant av fire timer, men man må regne med å legge på minst en time hvis man flyr fra en annen flyplass enn Gardermoen. Det er viktig at du husker å kjøpe og skrive ut visum før du reiser til Istanbul, siden visum ikke lenger kan kjøpes på flyplassen. Visumet koster 20 USD per person, og det hele kan ordnes på Internett.

Fly til Istanbul Atatürk internasjonale lufthavn

Istanbuls Atatürk internasjonale lufthavn er den største og travleste flyplassen i Tyrkia, og er hovedflyplassen for internasjonale flyvinger. Mange store flyselskaper har daglige flyvninger til flyplassen, så millioner av personer besøker Istanbul hvert år.

Flyplassen ligge 24 km vest for byen, så du er ikke langt unna nye opplevelser når du lander. Fra flyplassen er det mange transportmuligheter for å komme seg inn til sentrum. Både busser, tog og drosjer er lett tilgjengelige fra flyplassen.

For mange er kjøreturen langs den vakre kystveien D-100 noe de gjerne vil gjøre i løpet av oppholdet, og leier du bil hos Expedia vil du spare enda mer på turen din. Hvorfor vente? Bestill ferien din i dag!

Informasjon om flyreiser til Istanbul

Ankomstflyplass Istanbul
Ankomstflyplassens IATA-kode IST

Populære flyvninger til Istanbul

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.