Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Istanbul

Istanbul er den eneste byen i verden som ligger i to verdensdeler – den ene halvparten i Asia og den andre i Europa. Byens plassering har nok bidratt en del til at byen er såpass full av kulturskatter og historiske bygninger. Du kommer til å være full av gode inntrykk etter et opphold i Istanbul.

Byen er delt av Bosporos-stredet, som fører til Svartehavet. Så det er gode muligheter for å kombinere en storbyferie til Istanbul med strandliv og bilturer. Med en leiebil i Istanbul kan du utforske den vakre kysten, nyte sol og hav og bli litt kjent i nabobyene.

Istanbul – spennende, moderne og tradisjonell

Om du planlegger å fly til Istanbul for å få med deg alt byen har av historie og kultur, må du ta en svært lang ferie. Det finnes tusenvis av imponerende bygg, blant annet den Blå moskéen – som er dekket med mer enn 20 000 blå fliser – og Hagia Sofia – opprinnelig en ortodoks kirke før den ble omgjort til moské og deretter til museum.

Shoppingmulighetene i Istanbul er mange og varierte. I Bazaar-distriktet ligger Grand Bazaar med sine drøyt 4 000 butikker. Her får du garantert muligheten til å prute. Pruting er en del av handelen, så gjør det med respekt og ikke føl deg for ukomfortabel mens du holder på. I tillegg er det svært kort mellom spisestedene. Og det er mye kultur i god mat og drikke.

Det er mange hoteller i Istanbul, flere av dem med sentral beliggenhet, så det er gode muligheter for å finne et rimelig og gunstig beliggende overnattingssted. Størst sjanse er det utenfor sesongen, tidlig om våren og høsten, men det er alltid gode tilbud å finne.

Hvorfor leie bil i Istanbul?

Selv om det er mye å se og oppleve i byen, finner du flotte destinasjoner i området rundt byen. Nordøst for byen ligger Sile – en liten landsby langs Svartehavskysten. En tur hit kan gi et fint avbrekk i storbyferien. Her er tempoet skrudd ned, og du kan blant annet se ruiner, shoppe litt eller nyte god sjømat på et av spisestedene. Andre byer som det kan være verdt å vurdere, er Bursa i sør og Edirne i nordvest. I tillegg ligger ruinene av byen Troja i overkommelig avstand fra Istanbul. Troja ble i lang tid ansett for å være en myte, men det er altså funnet ruiner av byen.

Noe å tenke over når det gjelder leiebil i Istanbul

Når det gjelder selve prosessen med å leie bil, er det alltid en god idé å ta seg tid til å undersøke priser, om bilen har ekstrautstyret du ønsker samt forsikringer. Når du skal hente bilen, enten på flyplassen eller i byen, er det verdt å bruke tid på å se om papirene stemmer og undersøke bilen utvendig og innvendig.

Vær forsiktig i trafikken. Det er ingen grunn til å tviholde på forkjørsretten. Husk at du er på ferie for å slappe av, ikke for å irritere deg over trafikken. Vær forberedt, og beregn heller litt god tid på utfluktene. Expedia hjelper gjerne med å finne tilbud på en billig leiebil i Istanbul. God tur!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Istanbul

Hva er den beste prisen på leiebil i Istanbul?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Istanbul .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Istanbul?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Istanbul er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Istanbul?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Istanbul?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Istanbul

Utforsk Istanbul med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!