Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Tur til Midtøsten

Planlegger du en reise til Midtøsten? Vår reiseguide for Midtøsten er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Midtøsten. Les videre for å skape din pefekte reise til Midtøsten.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Midtøsten så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Midtøsten og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Midtøsten for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Midtøsten venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Midtøsten for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Midtøsten, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Midtøsten. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Midtøsten kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Midtøsten enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Midtøsten. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Midtøsten, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Midtøsten ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Midtøsten og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Midtøsten. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Midtøsten

Vis alle de 13 946 overnattingsstedene i Midtøsten
Hilton Tel Aviv 3 803 kr
Anmeldelse skrevet 29. feb. 2020
Mer informasjon
 
Hilton Tel Aviv

Hilton Tel Aviv

205 HaYarkon Street, Independence Park, Tel Aviv
   
  4,2 av 5
  0.0 av 5.0 Stjerner

  Har vært flere ganger på Hilton TLV bare d forteller at det er en bra plass å bo ., Flott basseng og kort vei til stranda .. Kan bare anbefales .,

  Leonardo Beach Tel Aviv 1 395 kr
  Anmeldelse skrevet 13. okt. 2016
  Mer informasjon
   
  Leonardo Beach Tel Aviv

  Leonardo Beach Tel Aviv

  156 Hayarkon Street, Tel Aviv
    
   3,5 av 5
   0.0 av 5.0 Stjerner

   Rent hotellrom, gode senger å ligge på

   Palace Downtown 1 938 kr
   Anmeldelse skrevet 16. aug. 2018
   Mer informasjon
    
   Palace Downtown

   Palace Downtown

   Sheikh Mohammed Bin Rashed, Boulevard Downtown Dubai, Dubai
     
    4,7 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Hotellet ligger få meter fra Dubai Mall,og er praktisk om du drar for å shoppe. Hotellet er i arabisk stil,innbydende og delikat. Hotellet har sin egen signaturduft som du kjenner overalt. Liker du lukten,så gir det en ekstra piff på oppholdet ditt. Bassengområdet er ikke så veldig stort,men både ...

    Arabian Courtyard Hotel & Spa 537 kr
    Anmeldelse skrevet 10. feb. 2020
    Mer informasjon
     
    Arabian Courtyard Hotel & Spa

    Arabian Courtyard Hotel & Spa

    Al Fahidi Street, Bur Dubai, Dubai
      
     4,1 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     masse muligheter i hotel ulike restauranter pool gratis shuttle til flyplass... eneste ulempe var at opphold nr to i 3 etadje kom veldig mye matlyktvi perioder inn på rommet spesielt fra kinesiske restauranten. indisk var veldig bra og pub ok casual prøvde ikke kinesisk

     Herods Hotel Tel Aviv by the Beach 1 572 kr
     Anmeldelse skrevet 3. sep. 2018
     Mer informasjon
      
     Herods Hotel Tel Aviv by the Beach

     Herods Hotel Tel Aviv by the Beach

     155 Hayarkon Street, Tel Aviv
       
      3,6 av 5
      0.0 av 5.0 Stjerner

      Perfect location...right at the Beach and walking distance to "everything" a bit old rooms...to this pricelevel.... fantastic breakfast

      Four Points by Sheraton Bur Dubai
      Anmeldelse skrevet 19. nov. 2014
      Mer informasjon
       
      Four Points by Sheraton Bur Dubai

      Four Points by Sheraton Bur Dubai

      Khalid Bin Walid Street, Dubai
        
       4,2 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Hotel staff did not know that Jumeirah beach park was closed for renovation for the next two years (recommended us to go there). Not allowed to bring a pool towel to the beach.

       American Colony Hotel The Leading Hotels of the World
       Anmeldelse skrevet 28. aug. 2019
       Mer informasjon
        
       American Colony Hotel The Leading Hotels of the World

       American Colony Hotel The Leading Hotels of the World

       1 Louis Vincent Street, Jerusalem
         
        4,6 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Beautiful hotel. Was upgraded to a lovely suite. Would recommend to anyone.

        Grand Court Jerusalem
        Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019
        Mer informasjon
         
        Grand Court Jerusalem

        Grand Court Jerusalem

        15 Saint George St, Jerusalem
          
         3,9 av 5
         4.5 av 5.0 Stjerner

         Kjempefint hotell og veldig rask wiifi

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.