Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Moteller i Istanbul

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Moteller i Istanbul 

Motel Sebastian
Agva Merkez Mh. Yakuplu Cd., No 164/1, Sile
Hent priser

Dette motellet ligger i nærheten av stranden og 10 minutters gange unna Aglayan Kayalar park, Agva strand og Kurfalı Sahil Plajı. Dessuten ligger Agva Yeni-moskeen ...

Motel Sebastian
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Istanbul
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Istanbul

Cityloft 161
Cityloft 161
Zümrüt Sokak, Istanbul, Istanbul
Prisen er 332 kr per natt
4.2/5Excellent! (626 anmeldelser)

"Bra hotell"…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Cityloft 161
Swissotel The Bosphorus Istanbul
Swissotel The Bosphorus Istanbul
5 out of 5
Visnezade Mah. Acisu Sok. NO. 19, Macka Besiktas, Istanbul, Istanbul
Prisen er 1 976 kr per natt
4.6/5Wonderful! (996 anmeldelser)

"Hotele var sentralt, privat bil kosta mye å parkere skulle ha vert gratis når man bor i hotelle som alle andre hoteller."…"

Anmeldelse skrevet 13. des. 2019

Swissotel The Bosphorus Istanbul
Crowne Plaza Istanbul Florya
Crowne Plaza Istanbul Florya
5 out of 5
Yesilkoy Halkali Caddesi No: 95, Senlikkoy Mahellesi Florya, Istanbul
Prisen er 935 kr per natt
4.2/5Excellent! (682 anmeldelser)

"Topp, noe flystøy fra Cargo fly som fortsatt bruker Antaturk flyplassen"…"

Anmeldelse skrevet 13. mai 2019

Crowne Plaza Istanbul Florya
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva kan jeg forvente hvis jeg skal bo på motell i Istanbul?
Når du bestiller billigere overnatting, kan du bruke mer penger på å oppleve Istanbul. Ikke gå glipp av severdigheter som Hagia Sophia (Sophiamoskeen), Den blå moskeen og Grand Bazaar.
Hva er forskjellen på moteller og andre overnattingssteder?
Moteller er kjent for å ha fasiliteter som gratis parkering og utendørsbasseng. Dersom du bor på motell, har du ofte tilgang til gratis parkering og utendørsbasseng. Antallet moteller økte enormt etter andre verdenskrig ettersom det ble mer populært å reise på bilferier. Toppen ble nådd på 1960-tallet med over 60 000 moteller.
Hvilke moteller i Istanbul er best?
Dette er et av motellene du kan bestille i Istanbul. Motel Sebastian: Du har tilgang til en restaurant, i tillegg til kostnadsfrie tjenester som frokost hver dag og wi-fi.
Hva kan jeg gjøre i Istanbul?
Ta turen innom den imponerende katedralen og sett deg ned på en av de hyggelige kaféene i dette historiske området. De som har reist til Istanbul setter spesielt pris på shoppingmulighetene, sjøutsikten og spisestedene. Noen av stedene som er populære å besøke, er blant annet Hagia Sophia (Sophiamoskeen), Den blå moskeen og Grand Bazaar. Står parker og uteområder på menyen, kan du ta turen til Gülhane-parken, Florya strand og Sile strand. Disse familievennlige attraksjonene er også midt i blinken: Isfanbul fornøyelsespark, Miniatürk og Istanbul akvarium.
Hvordan er været i Istanbul?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 21 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 6 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Istanbul er 816 mm.
Hvordan er det best å utforske Istanbul?
Fly til Istanbul (IST), som ligger 34,1 km unna. Du kan også søke etter fly som går til Istanbul (SAW-Sabiha Gokcen internasjonale flyplass), som ligger 30,4 km unna. Du har tilgang til T-bane fra stasjonene Sultanahmet stasjon, Gülhane stasjon og Çemberlitaş stasjon.