Italia kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i nærheten av Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn flyplass

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære hoteller i nærheten av Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn flyplass

Best Western Plus Hotel Spring House
4 out of 5
17 km fra Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 863 kr per natt
4.3/5Excellent! (984 anmeldelser)
A clean and comfortable hotel near the Vatican

"We booked this hotel because of its proximity to the Vatican. Only 15-20 minutes walk.The choice was very good. We checked in late in the evening and met a very friendly, helpful and accomodating young lady.We were so impressed at the cleanliness of the room. The sheets are replaced every day, always ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. nov. 2019

Best Western Plus Hotel Spring House
La Maison D'Art Spagna - Maison d'Art Collection
3 out of 5
18 km fra Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 661 kr per natt
4.2/5Very Good! (68 anmeldelser)
Sentralt hotell

"Sentralt hotell i nærheten av Spansketrappen og på handlegaten. Nærhet og gåavstand til det meste, men metrostasjon kan benyttes (5 min å gå til stasjon). Hjelpsom personale, ok frokost. Stort og nydelig rom (hadde bestilt større enn standard og det anbefales). Litt lytt fra gaten, men det er ganske ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. okt. 2019

La Maison D'Art Spagna - Maison d'Art Collection
Hilton Rome Airport
4 out of 5
0.6 km fra Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 678 kr per natt
3.8/5Good! (1,791 anmeldelser)
Praktisk

"Praktisk og greit med direkte adgang til begge terminaler på FCO. Bra fasiliteter for barn."…"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2019

Hilton Rome Airport
Hotel Giolli Nazionale
3 out of 5
18 km fra Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 437 kr per natt
4.2/5Very Good! (42 anmeldelser)

"Gut gelegendes Hotel mit sehr freundlichen Personal, es wird immer versucht ein early Check-in durchzuführen, falls man vor der Check-in Zeit auftaucht. Zimmer sind sauber, Preis- Leistung stimmt bei meinem Preis auf jeden Fall. War innerhalb zwei Wochen, zwei mal dort und würde nicht zögern dort ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2020

Hotel Giolli Nazionale
VOI Donna Camilla Savelli Hotel
4 out of 5
17 km fra Roma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 183 kr per natt
4.6/5Exceptional! (971 anmeldelser)

"Flott hotell. Godt plassert i Roma for de som ønsker å se alt fra Colosseum til Vatikanet. Veldig service vennlig betjening. Bra frokost. Kjempefin hage. Rengjøring veldig god."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

VOI Donna Camilla Savelli Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Roma
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller i Roma med gratis skyttelbuss

Hilton Garden Inn Rome Airport
4 out of 5
1.6 km fra Roma
Prisen er 1 630 kr per natt
4.1/5Very Good! (1,713 anmeldelser)

"Veldig bra 👍"…"

Anmeldelse skrevet 29. des. 2019

Hilton Garden Inn Rome Airport
Atlante Garden Hotel
4 out of 5
17 km fra Roma
Prisen er 927 kr per natt
3.7/5Good! (951 anmeldelser)

"Rude personell. Jacuzzi dont work. Looks nothing like the pictures. Old worn out."…"

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2018

Atlante Garden Hotel
Amarcord
23 km fra Roma
Hent priser
4.4/5Wonderful! (100 anmeldelser)
God service,pene rom, god frokost.

"God service, pene rom, god frokost (selvbetjening)."…"

Anmeldelse skrevet 2. jul. 2013

Amarcord
Atlante Star Hotel
4 out of 5
17 km fra Roma
Prisen er 855 kr per natt
4/5Very Good! (187 anmeldelser)

"De billigste rommene var veldig små og stygge. Vi måtte oppgradere til Superior rom. Frokost betale vi ekstra for. Var ikke verdt pengene.. Frukten var fra boks og juice var nok konsentrert. Ikke så mye valg i maten. Gå heller ut å spis på kafe . Service i resepsjonen var god og hyggelige folk. Kostet ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. mai 2019

Atlante Star Hotel
Excel Hotel Roma Ciampino
4 out of 5
24 km fra Roma
Prisen er 906 kr per natt
3.8/5Good! (530 anmeldelser)
Vanskelig å finne

"Hotellet var vanskelig å finne frem til, lokasjonen på Google maps og Waze var feil. Beliggenheten er også noe merkelig, med flere kilometer til nærmeste kollektivtilbud. Hotellbygget er ok, rommene var helt greie men ikke noe mer. Pluss for gratis parkering og gratis frokost. Men frokosten var triste ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2014

Excel Hotel Roma Ciampino
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Roma
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell nær Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn:Nordmenn får stadig øynene opp for nye deler av Italia, og et av de beste stedene å starte en ferie i dette herlige landet, er Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn. Hoteller i området rundt flyplassen og den nærmeste byen, Fiumicino, blir stadig både flere, bedre og rimeligere enn i Roma.

Mens det tidligere var flyplassene i Milano og Pisa som fikk mest trafikk fra Norge, blir det nå stadig lettere å fly til Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn fra norske byer. I takt med denne økte trafikken, har det også blitt satset på hoteller ved Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn som skal kunne appellere til både turister og forretningsreisende, samtidig som de kan tilby en roligere atmosfære enn hoteller i hovedstaden.

Velger du overnatting ved Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn, har du et stort utvalg av hoteller, og kan regne med kort vei til Roma, samtidig som du slipper de jevnt over høyere prisene og storbyens larm og leven.

Hotellrom ved Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn

De mange hotellene som har kommet til i landskapet rundt Romas hovedflyplass på denne siden av årtusenskiftet, treffer sine kundegrupper godt, til tross for varierte tilbud. Er du forretningsreisende på utkikk etter konferansemuligheter, godt internett og kanskje et trimrom, finner du både dyre og billige hoteller ved Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn som kan tilby dette. Er du på gjennomreise med familien med behov for rom med plass til både fire og fem gjester, finner du også dette.

I tillegg til dette, er det mange som nå tilbyr billige hotellrom ved Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn som er rettet mot tilreisende som heller vil bo her enn i storbyen. Det er uproblematisk å leie bil på Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn for så å kjøre til Roma, og turen inn til byen tar en halvtimes tid. Men det er ikke alltid en grunn til å dra inn til den italienske hovedstaden – med mindre du aldri har vært der før og gjerne vil oppleve de verdenskjente severdighetene som Colosseum og Forum Romanum – når Fiumicino har så mange hyggelige opplevelser å by på.

Opplev Fiumicino: bo på et koselig hotell ved Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn

Langt på vei de fleste som reiser til Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn, kommer hit for å se og oppleve den historiske gullgruven som er Roma og Vatikanstaten. Men de går glipp av mye, som ikke benytter sjansen til å se det ekte Italia ved å besøke en liten by som Fiumicino. Her finner du koselige fortausrestauranter, strandliv, deilig italiensk iskrem og alle de tingene som forsvinner i mengden i større byer.

Hotell ved Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn har mange herlige opplevelser å by på, og du trenger ikke lenger ta med deg reisefølget ditt inn til den fantastiske, evige by, for å kunne ha en flott ferie i Italia. Faktisk trenger du ikke lenger å bo noe annet sted enn rett ved flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det i området rundt Roma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn)?
Roma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn) ligger i et historisk område i Fiumicino som er kjent for sjøutsikt og et godt utvalg av restauranter. Du finner 283 hoteller og andre overnattingssteder bare noen kilometer fra flyplassen, noe som er svært praktisk.
Hva er det beste overnattingsstedet i nærheten av Roma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn)?
Hilton Rome Airport er et populært overnattingssted 4 stjerner. et hotell kan friste med både 2 restauranter og innendørsbasseng – og ligger bare 0,6 km unna Roma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn). Noen andre alternativer i kort avstand fra flyplassen er Air Rooms Rome Airport by HelloSky og Fellini Fregene Park.
Hva kan jeg se og gjøre nær flyplassen i Fiumicino?
Ostia Antica, Porto di Traiano arkeologiske område og Necropoli di Porto Isola Sacra er fremstående landemerker du bør få med deg under et besøk til området. Utforsk shoppingmulighetene under en tur til Parco Leonardo og Market Central da Vinci. Macchiagrande oase, Piazzale delle Corporazioni og Kjærlighetens og psykens domus ligger like i nærheten.

Nylige anmeldelser i Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn