Reiser til Hønefoss 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Hønefoss

Grand Hotel Hønefoss
Grand Hotel Hønefoss
3 out of 5
Stabellsgate 8, Honefoss, Ringerike
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 250 kr per natt fra 11. jun. til 12. jun.
1 250 kr
per natt
11. jun.–12. jun.
6,8/10 (412 anmeldelser)
"Greit hotell, men litt gamalt og slitt. Men det hadde sjarm. Enkel, men god frokost. Veldig hyggelig personale. Bra beliggenhet."

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2022

Grand Hotel Hønefoss
Scandic Hønefoss
Scandic Hønefoss
3.5 out of 5
Kongens Gate 3, Honefoss, Ringerike, Buskerud
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 346 kr per natt fra 16. jun. til 17. jun.
1 346 kr
per natt
16. jun.–17. jun.
7,4/10 Good! (561 anmeldelser)
Bussfører
"Oppholdet var bra, men støvete værelse"

Anmeldelse skrevet 22. mar. 2023

Scandic Hønefoss
Comfort Hotel Ringerike
Comfort Hotel Ringerike
3.5 out of 5
Kongensgate 3, 4495, Ringerike, Viken
Comfort Hotel Ringerike
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Hønefoss?
Med priser helt ned i , er en pakkereise din inngangsport til å reise rimelig. Sett sammen din egen reise til Hønefoss ved å velge blant det store utvalget av flybilletter, hoteller og leiebiler.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Hønefoss hvis jeg ikke kan reise?
Hvis du har bestilt en pakkereise til Hønefoss, kan du endre eller avbestille den, men under visse omstendigheter kan det medføre et gebyr. Du kan muligens avbestille og ombestille uten kostnad hvis du bestilte pakkereisen innenfor de siste 24 timene. Hvis det har gått lenger tid enn det, kan det hende du må betale et gebyr til hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet. Hvis du blir nødt til å endre planene dine, bør vår kundeserviceportal være det første stedet du ser etter informasjon.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Hønefoss?
Hvis du slår sammen dine bestillinger hos Expedia, kan du spare stort. Med over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder på verdensbasis, kan du enkelt sette sammen en pakkereise til Hønefoss som passer ditt budsjett. Og hvorfor ikke bruke noe av pengene du sparer på å ta med noen spennende aktiviteter og utflukter? Reisen du alltid har drømt om til Hønefoss er endelig innen rekkevidde.
Hvor bør man bo i Hønefoss?
Med så mye å oppleve i Hønefoss, kan det være en god idé å velge et hotellrom i nærheten av attraksjonene. Hønefoss Stadion, Søndre park og Hønefoss Trekkspillmuseum er et par av severdighetene du kan legge til på listen.
Hvilke er de beste hotellene i Hønefoss?
Grand Hotel og Comfort Hotel Ringerike er blant de mest ettertraktede overnattingsstedene i Hønefoss. Hva med å ta en titt på fasilitetene og prisene hos hver av dem før du bestemmer deg?
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Hønefoss?
Når du bestiller reisen til Hønefoss så tidlig som mulig, får du tilgang til det største utvalget av billige billetter. Flyselskapene begynner stort sett å annonsere flyreiser opptil tolv måneder innen avreise, så det kan være smart å begynne å planlegge så tidlig som mulig. Når det er sagt, så gjør Expedia alt de kan for at du skal få de beste tilbudene som finnes, så det er aldri en dårlig tid for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til Hønefoss fra Expedia?
Pakkereiser kan omfatte flyreise, hotell og leiebil, men du kan kombinere dem som du vil for å lage din perfekte reise til Hønefoss. Du kan også legge til et par aktiviteter og opplevelser etter at du har bestilt. Valget er ditt. Når du samler bestillingene dine hos Expedia, kan du få rabatter du ikke finner andre steder.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Hønefoss?
Du kan spare mye på å kombinere hoteller, flyreiser og leiebiler. Når du har bestilt, kan du legge til ting som utflukter og aktiviteter. Ditt neste fantastiske eventyr er bare noen klikk unna.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Hønefoss hos Expedia?
Med en pakkereise har du full kontroll. Uansett om du ønsker å fly til Hønefoss på economy eller business, er det bare å velge fra de tilgjengelige alternativene. Expedia har over 500 flyselskaper på verdensbasis.

Populære steder å besøke