Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Helsinki

Med et bredt utvalg av interessante attraksjoner og severdigheter er Helsinki et sted der du vil ha mange ting å se.

Spar tid og penger med en pakkereise til Helsinki

Expedias pakkereiser hjelper deg å spare tid og penger. Du vil ha en ting mindre å tenke på når du bestiller et pakketilbud med fly og hotell hos oss. Tenk på alt du kan gjøre i Helsinki med pengene du sparer.

Besparelser på rundt $603 er tilgjengelig for reisende som bestiller en pakkereise med fly og hotell.

Vår store internasjonale database tilbyr ikke bare 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden, men også fantastiske tilbud.

Sjekk de gode prisene på Expedia og unn deg reisen du har drømt om. Du vil lure på hvorfor du har ventet så lenge.

Du trenger ikke å bekymre deg for endringer i bestillingen, ettersom de fleste av våre bestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Helsinki

Denne delen av Sør-Finland har omkring 550 000 innbyggere.

Oppdag barndommens gleder og trå inn i magiens rike på Serena vannpark og Linnanmaki fornøyelsespark. Hvis du er på utkikk etter enda mer familiemoro, kan dere fortsette på Maxim Finnkino (kino) og Kinopalatsi Finnkino (kino).

Hvis du vil ha med hele familien på en spennende tur for å bli kjent med eksotiske dyr, er Helsinki zoologiske hage det rette stedet. Om du vil vite hvor du kan finne de største dyrene, kan du spørre de ansatte ved inngangen.

Slapp av med en drink og prøv deg mot dealeren i blackjack, eller bare nyt det spennende spillmiljøet på Grand Casino Helsinki.

Lær om lokale og eksotiske plantearter på Winter Garden. Ikke glem å ta med kameraet ditt så du kan forevige noen av de mest imponerende plantene.

Har det blitt mye av å gå rundt i hektiske gater? Dra til en av de grønne lungene i området. Ta av deg skoene og føl gresset under føttene på Meilahden arboret, Sibelisu-parken eller Kaivopuisto-parken.

På en fin dag, er Hietaniemi-stranden det ideelle sted å dra for å få en smak sjøluften, gå en tur langs vannet og prøv ut vanntemperaturen.

En klok person sa engang «Naturen er ikke et sted å besøke. Den er et hjem.» Husk dette men du nyter synet av Nuuksio nasjonalpark.

Bruk en dag eller to på å utforske noen av de mest populære museumsutstillingene i nærheten. Nyt den fredfulle atmosfæren mens du ser på de forskjellige utstillingene på Finlands militærmuseum og Finnish flymuseum. Andre fascinerende steder er Ubåten Vesikko og Finsk arkitekturmuseum.

Du har muligheten til å bruke noen timer på Heureka finsk vitenskapssenter for å øke dine kunnskaper om vitenskapelige gjennombrudd og naturmiljøet.

Hvis du er på besøk i Helsinki, bør du benytte sjansen til å se de fascinerende gjenstandene og de flotte utstillingene på Helsingfors naturhistorisk museum. De flotte eksemplarene og samlingene på Helsingfors naturhistorisk museum vil imponere besøkende som interesserer seg for kulturhistorie og naturvitenskap.

Helsinki er et senter for kunsterisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler hvor enn du går. Opplev den kreative atmosfæren på Kiasma samtidskunstmuseum eller Ateneum kunstmuseum. Etterpå, hvis du ikke er for sliten, kan du avslutte ettermiddagen på Designmuseum og Espoo museum for moderne kunst.

Ved å kaste et lys over historien vår, kan Nasjonalmuseet og Suomenlinna museum hjelpe til med å legge til rette for fremtiden.

Oppdag områdets fortid med en tur til Presidentpalasset eller Seurasaari friluftsmuseum, bare to av de historiske stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Helsinki Universitet og Parlamenstbygningen. Dra til områdets gjenværende historiske steder og begynn historietimen.

De historiske befestningene på Suomenlinna festning anbefales på det sterkeste hvis du er interessert i historiske konflikter og krigsføring.

Oppdag områdets spirituelle side og nyt litt stille tenking i Helsinki katedral eller Uspenski-katedralen. Hvis du er interessert i å ta en titt på flere religiøse steder, kan du dra til Johanneskirken og Kallio kirke. Du kan også dra til Johanneskirken eller Kallio kirke.

Før du pakker kofferten og setter kursen hjemover, sørg for å se et par av de mindre kjente attraksjonene her. Helsinki folkebibliotek og Helsinki Street er kanskje akkurat det du er på utkikk etter. Hvis du fremdeles har litt tid til overs, kan du også vurdere et besøk til Finlands Fotografiska Museum og Toolo-bukten.

Det finnes så mange som 103 overnattingssteder i Helsinki. Gå til Expedias hotellsider for Helsinki for å få de beste tilbudene.

Hotel Haven i Unioninkatu 17 og Hotel Kamp i Pohjoisesplanadi 29 er utmerkede eksempler på topprangerte overnattingsalternativer i Helsinki.

Eurohostel i Linnankatu 9 og SweetDream Guesthouse i Hämeentie 21 G kan også være hoteller du bør ta en titt på hvis du er mer prisbevisst.


Guide til Helsinki


De beste tilbudene på fly + hotell Helsinki

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Helsinki

Vis alle de 1 025 overnattingsstedene i Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi 1 309 kr
Anmeldelse skrevet 7. nov. 2019
Mer informasjon
 
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
   
  4,3 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Fint rom og flott hotell. Frokosten var slik man forventer av en hotellfrokost. Ikke noe tull og rask inn og utsjekk.

  Hilton Helsinki Airport 1 362 kr
  Anmeldelse skrevet 8. nov. 2019
  Mer informasjon
   
  Hilton Helsinki Airport

  Hilton Helsinki Airport

  Lentaejaenkuja 1, Vantaa
    
   4,5 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Hotellet ligger like ved flyplasen og er et perfekt sted å være for fly tidlig neste dag. Super frokost og mat i restauranten, ok treningsstudio. Rommene er komfortable og rolige.

   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 999 kr
   Anmeldelse skrevet 11. okt. 2019
   Mer informasjon
    
   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

   Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

   Ruoholahdenranta 3, Helsinki
     
    4,3 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    The location was a bit away from the main downtown but not bad. Our room was upgraded but still, the size of the room was small. Leakage in the bathroom so we had to put a towel on the floor there. Not what we expected from Radisson.

    Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki 1 260 kr
    Anmeldelse skrevet 23. sep. 2019
    Mer informasjon
     
    Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

    Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

    Mikonkatu 23, Helsinki
      
     4,4 av 5
     4.5 av 5.0 Stjerner

     Herlig med Super Frokost helt fram til kl 12 i helgene! Hjelpsomt personale i resepsjonen, men det skapte også kø, når de var servicevennlige og fulgte gjester for å se på rommet, eller skulle booke billetter for noen som ikke visste hva de ville. Da ble vi andre i køen stående og vente veldig ...

     Clarion Hotel Helsinki 1 160 kr
     Anmeldelse skrevet 9. sep. 2019
     Mer informasjon
      
     Clarion Hotel Helsinki

     Clarion Hotel Helsinki

       
      4,5 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Et fint hotell; men stort og derfor litt upersonlig. Svært hyggelig og profesjonell service i resepsjonen. Veldig god frokost, men høy musikk er unødvendig sjenerende. Fine rom med deilig sengetøy og komfortabel seng. Vi hadde lyst å sitte i sky-baren for å ta en drink og nyte utsikten, men det var ...

      Clarion Hotel Helsinki Airport 1 151 kr
      Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019
      Mer informasjon
       
      Clarion Hotel Helsinki Airport

      Clarion Hotel Helsinki Airport

      Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
        
       4,7 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Kort vei til flyplassen med buss eller tog. God tidlig frokost.

       Hotel F6 1 520 kr
       Anmeldelse skrevet 17. des. 2018
       Mer informasjon
        
       Hotel F6

       Hotel F6

         
        4,8 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Strøkent hotell sentralt i Helsinki

        Radisson Blu Royal Hotel Helsinki 1 196 kr
        Anmeldelse skrevet 28. sep. 2019
        Mer informasjon
         
        Radisson Blu Royal Hotel Helsinki

        Radisson Blu Royal Hotel Helsinki

        Runeberginkatu 2, Helsinki
          
         4,2 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Helt nyoppussede rom med deilige senger. Store flotte rom. Godt utvalg på frokost buffet. Veldig sentralt beliggende

         De beste tingene å gjøre i Helsinki

         Se de 1 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Helsinki