Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


City Destination Guide

Med et bredt utvalg av interessante attraksjoner og severdigheter er Helsinki et sted der du vil ha mange ting å se.

Spar tid og penger med en pakkereise til Helsinki

Expedias pakkereiser hjelper deg å spare tid og penger. Du vil ha en ting mindre å tenke på når du bestiller et pakketilbud med fly og hotell hos oss. Tenk på alt du kan gjøre i Helsinki med pengene du sparer.

Besparelser på rundt $603 er tilgjengelig for reisende som bestiller en pakkereise med fly og hotell.

Vår store internasjonale database tilbyr ikke bare 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden, men også fantastiske tilbud.

Sjekk de gode prisene på Expedia og unn deg reisen du har drømt om. Du vil lure på hvorfor du har ventet så lenge.

Du trenger ikke å bekymre deg for endringer i bestillingen, ettersom de fleste av våre bestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Helsinki

Denne delen av Sør-Finland har omkring 550 000 innbyggere.

Oppdag barndommens gleder og trå inn i magiens rike på Serena vannpark og Linnanmaki fornøyelsespark. Hvis du er på utkikk etter enda mer familiemoro, kan dere fortsette på Maxim Finnkino (kino) og Kinopalatsi Finnkino (kino).

Hvis du vil ha med hele familien på en spennende tur for å bli kjent med eksotiske dyr, er Helsinki zoologiske hage det rette stedet. Om du vil vite hvor du kan finne de største dyrene, kan du spørre de ansatte ved inngangen.

Slapp av med en drink og prøv deg mot dealeren i blackjack, eller bare nyt det spennende spillmiljøet på Grand Casino Helsinki.

Lær om lokale og eksotiske plantearter på Winter Garden. Ikke glem å ta med kameraet ditt så du kan forevige noen av de mest imponerende plantene.

Har det blitt mye av å gå rundt i hektiske gater? Dra til en av de grønne lungene i området. Ta av deg skoene og føl gresset under føttene på Meilahden arboret, Sibelisu-parken eller Kaivopuisto-parken.

På en fin dag, er Hietaniemi-stranden det ideelle sted å dra for å få en smak sjøluften, gå en tur langs vannet og prøv ut vanntemperaturen.

En klok person sa engang «Naturen er ikke et sted å besøke. Den er et hjem.» Husk dette men du nyter synet av Nuuksio nasjonalpark.

Bruk en dag eller to på å utforske noen av de mest populære museumsutstillingene i nærheten. Nyt den fredfulle atmosfæren mens du ser på de forskjellige utstillingene på Finlands militærmuseum og Finnish flymuseum. Andre fascinerende steder er Ubåten Vesikko og Finsk arkitekturmuseum.

Du har muligheten til å bruke noen timer på Heureka finsk vitenskapssenter for å øke dine kunnskaper om vitenskapelige gjennombrudd og naturmiljøet.

Hvis du er på besøk i Helsinki, bør du benytte sjansen til å se de fascinerende gjenstandene og de flotte utstillingene på Helsingfors naturhistorisk museum. De flotte eksemplarene og samlingene på Helsingfors naturhistorisk museum vil imponere besøkende som interesserer seg for kulturhistorie og naturvitenskap.

Helsinki er et senter for kunsterisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler hvor enn du går. Opplev den kreative atmosfæren på Kiasma samtidskunstmuseum eller Ateneum kunstmuseum. Etterpå, hvis du ikke er for sliten, kan du avslutte ettermiddagen på Designmuseum og Espoo museum for moderne kunst.

Ved å kaste et lys over historien vår, kan Nasjonalmuseet og Suomenlinna museum hjelpe til med å legge til rette for fremtiden.

Oppdag områdets fortid med en tur til Presidentpalasset eller Seurasaari friluftsmuseum, bare to av de historiske stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Helsinki Universitet og Parlamenstbygningen. Dra til områdets gjenværende historiske steder og begynn historietimen.

De historiske befestningene på Suomenlinna festning anbefales på det sterkeste hvis du er interessert i historiske konflikter og krigsføring.

Oppdag områdets spirituelle side og nyt litt stille tenking i Helsinki katedral eller Uspenski-katedralen. Hvis du er interessert i å ta en titt på flere religiøse steder, kan du dra til Johanneskirken og Kallio kirke. Du kan også dra til Johanneskirken eller Kallio kirke.

Før du pakker kofferten og setter kursen hjemover, sørg for å se et par av de mindre kjente attraksjonene her. Helsinki folkebibliotek og Helsinki Street er kanskje akkurat det du er på utkikk etter. Hvis du fremdeles har litt tid til overs, kan du også vurdere et besøk til Finlands Fotografiska Museum og Toolo-bukten.

Overnatting i Helsinki

Finland's hovedstad er en spennende og travel by som har stor tiltrekningskraft på ferierende fra fjern og nær, uansett hva slags interesser og ønsker de har for oppholdet sitt. I en by som dette er det lett å finne et flott sted å hvile mellom slagene også. Det finnes så mange som 109 hoteller i Helsinki på Expedias reisesider.

Hotel Haven, som ligger i Unioninkatu 17, og Hotel Kamp i Pohjoisesplanadi 29, er to flotte eksempler på elegante overnattingssteder i Helsinki. Hvis du ser at disse ikke passer budsjettet og stilen din, er Eurohostel og Hostel Suomenlinna to billigere overnattingssteder som kan være et bedre valg.


Guide til Helsinki


De beste hotelltilbudene i Helsinki

Vis alle de 971 overnattingsstedene i Helsinki
Hilton Helsinki Airport 1 340 kr
Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019
Mer informasjon
 
Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Airport

Lentaejaenkuja 1, Vantaa
   
  4,5 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Hotellet lå rett ved flyplassen lett å finne fram.

  Hilton Helsinki Kalastajatorppa 888 kr
  Anmeldelse skrevet 15. jun. 2019
  Mer informasjon
   
  Hilton Helsinki Kalastajatorppa

  Hilton Helsinki Kalastajatorppa

  Kalastajatorpantie 1, Helsinki
    
   4,4 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Her fekk eg mykje for pengane. Flott rom, nydeleg utsikt, god restaurant, symjebasseng og badestrand. Einaste som ikkje var perfekt var kanskje at det låg litt langt frå sentrum, men trikken var heilt OK.

   Clarion Hotel Helsinki 1 037 kr
   Anmeldelse skrevet 29. mai 2019
   Mer informasjon
    
   Clarion Hotel Helsinki

   Clarion Hotel Helsinki

     
    4,5 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Fint og nytt hotell som ligger litt utenfor sentrum. Fint når man er der med jobb, men kan bli litt langt fra sentrum hvis man er der som turist og skal gå. Litt begrenset med restauranter også i nærområdet, så man må enten spise på hotellet eller gå 10-15 minutter til de nærmeste restaurantene.

    Hotel Arthur 892 kr
    Anmeldelse skrevet 2. feb. 2019
    Mer informasjon
     
    Hotel Arthur

    Hotel Arthur

    Vuorikatu 19, Helsinki
      
     3,6 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     sentralt beliggenhet, veldig serviceinnstilte folk i resepsjonen, flott frokost

     Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 1 283 kr
     Anmeldelse skrevet 14. jun. 2019
     Mer informasjon
      
     Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

     Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

     Ruoholahdenranta 3, Helsinki
       
      4,3 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Good hotel, good location, very good breakfast unless you like eggs. Fantastic idea to have an "omelet station" but then the chef needs to know how to make omelets and not serve a burned, pancake that looks like a frisbee. And scrambled eggs were not made of fresh eggs but from a ready-made base ...

      Airport Hotel Bonus Inn 967 kr
      Anmeldelse skrevet 1. aug. 2018
      Mer informasjon
       
      Airport Hotel Bonus Inn

      Airport Hotel Bonus Inn

      Elannontie 9, Vantaa
        
       3,7 av 5
       3.5 av 5.0 Stjerner

       Veldig slitt.. Ikke frokost inklusivt. Veldig varmt og dårlig ventilasjon..

       Hotel Kamp 2 437 kr
       Anmeldelse skrevet 7. okt. 2018
       Mer informasjon
        
       Hotel Kamp

       Hotel Kamp

       Pohjoisesplanadi 29, Helsinki
         
        4,6 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Tipp topp hotell midt i sentrum. Beste service ! Oppussing i nabobygg skjemmet litt med støy på formiddagen. Utover det svært bra!

        Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport 955 kr
        Anmeldelse skrevet 25. feb. 2019
        Mer informasjon
         
        Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport

        Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport

        Ralssitie 2, Vantaa
          
         4,0 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Hotellet er greit plassert i forhold til flyplassen med hyppige skyttelbusser. Er ett helt greit sted å overnatte på ved korte opphold i flyplassområdet. Er helt klart ikke et sted å feriere på. Hotellet, både rom og fellesområder begynner å bli ganske slitent.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.