Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Helsinki

Helsinki, eller Helsingfors som byen også kalles, er Finlands hovedstad og landets største by med sine i overkant av 600 000 innbyggere. Hvis du velger å reise til Helsinki, får du oppleve en vakker og innholdsrik by, som kan skilte med at den er rangert som en av verdens ti beste byer å leve i.

Bilutleie Helsinki – Ved å leie bil i Helsinki er det mulig å oppleve mer av denne spennende byen og de flotte områdene rundt, og med søkeverktøyet her på Expedia.no kan du enkelt finne den bilen som passer best for dine behov og din lommebok, med alt fra billige økonomimodeller til større og mer kostbare flerbruksbiler.

Hent bil på flyplassen

Tar du fly til Helsinki, vil du lande på Helsingfors-Vanda lufthavn, som ligger rundt 15 kilometer unna sentrum av byen. Om du har vært innom Expedia.no og bestilt billig leiebil i Helsinki på forhånd, er det veldig praktisk å hente bilnøklene etter landing, for så å cruise inn til byen uten å måtte vente på taxi eller buss. På den måten får man en behagelig start på turen. Har du i tillegg allerede bestilt hotell i Helsinki, kan du bare kjøre helt frem til døren, legge fra deg tingene dine og komme i gang med å utforske byen.

Hvilken leiebil i Helsinki?

Du kan som nevnt velge blant en rekke modeller og aktører med søketjenesten på nettsiden vår, med alt for rimelige småbiler om det er bare deg og en eventuell bedre halvdel som reiser sammen, eller om dere er en større familie eller vennegjeng, vil det kanskje være mer praktisk med en større modell. Bruker du litt tid før avreise, kan du enkelt finne akkurat den bilen som passer best for deg.

Attraksjoner i Helsinki

Har du valgt å leie bil i Helsinki, kommer du deg enkelt rundt i byen og får sett byens mange attraksjoner og severdigheter. Du må riktignok ta ferge for å komme deg til en av byens aller mest kjente og populære attraksjoner, nemlig kystfortet Sveaborg. Dette anlegget er et av verdens største kystfort, og har både en rik historie samtidig som det ligger på et fantastisk område. Denne øya er man nesten bare nødt til å se på nært hold om man er i byen. Av andre populære severdigheter kan vi nevne Finlands nasjonalmuseum, Helsingfors domkirke og Högholmen dyrepark, alle sammen vel verdt et besøk.

Opplevelser i nærheten av Helsinki

Med egen leiebil har du også muligheten til å forlate byen om du ønsker litt mer landlige opplevelser. Finland er kjent for sine mange innsjøer, og om du setter av tid til en liten utflukt kan du for eksempel ta en kjøretur til Nuuksio Nasjonalpark, som ligger noen få mil unna byen. Dette er et vakkert naturområde med intet mindre enn 38 innsjøer, og passer ypperlig for familieturer eller treningsturer, for den saks skyld. Litt lengre unna finner du Åbo, Finlands eldste by og et annet populært reisemål som det er verdt å ta kjøreturen til.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Helsinki

Hva er den beste prisen på leiebil i Helsinki?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Helsinki .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Helsinki?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Helsinki er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Helsinki?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Helsinki?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Helsinki

Utforsk Helsinki med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!