Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Helsinki

Vis alle leiebiler i Helsinki

Gode tilbud på leiebiler i Helsinki

Helsinki, eller Helsingfors som byen også kalles, er Finlands hovedstad og landets største by med sine i overkant av 600 000 innbyggere. Hvis du velger å reise til Helsinki, får du oppleve en vakker og innholdsrik by, som kan skilte med at den er rangert som en av verdens ti beste byer å leve i.

Bilutleie Helsinki – Ved å leie bil i Helsinki er det mulig å oppleve mer av denne spennende byen og de flotte områdene rundt, og med søkeverktøyet her på Expedia.no kan du enkelt finne den bilen som passer best for dine behov og din lommebok, med alt fra billige økonomimodeller til større og mer kostbare flerbruksbiler.

Hent bil på flyplassen

Tar du fly til Helsinki, vil du lande på Helsingfors-Vanda lufthavn, som ligger rundt 15 kilometer unna sentrum av byen. Om du har vært innom Expedia.no og bestilt billig leiebil i Helsinki på forhånd, er det veldig praktisk å hente bilnøklene etter landing, for så å cruise inn til byen uten å måtte vente på taxi eller buss. På den måten får man en behagelig start på turen. Har du i tillegg allerede bestilt hotell i Helsinki, kan du bare kjøre helt frem til døren, legge fra deg tingene dine og komme i gang med å utforske byen.

Hvilken leiebil i Helsinki?

Du kan som nevnt velge blant en rekke modeller og aktører med søketjenesten på nettsiden vår, med alt for rimelige småbiler om det er bare deg og en eventuell bedre halvdel som reiser sammen, eller om dere er en større familie eller vennegjeng, vil det kanskje være mer praktisk med en større modell. Bruker du litt tid før avreise, kan du enkelt finne akkurat den bilen som passer best for deg.

Attraksjoner i Helsinki

Har du valgt å leie bil i Helsinki, kommer du deg enkelt rundt i byen og får sett byens mange attraksjoner og severdigheter. Du må riktignok ta ferge for å komme deg til en av byens aller mest kjente og populære attraksjoner, nemlig kystfortet Sveaborg. Dette anlegget er et av verdens største kystfort, og har både en rik historie samtidig som det ligger på et fantastisk område. Denne øya er man nesten bare nødt til å se på nært hold om man er i byen. Av andre populære severdigheter kan vi nevne Finlands nasjonalmuseum, Helsingfors domkirke og Högholmen dyrepark, alle sammen vel verdt et besøk.

Opplevelser i nærheten av Helsinki

Med egen leiebil har du også muligheten til å forlate byen om du ønsker litt mer landlige opplevelser. Finland er kjent for sine mange innsjøer, og om du setter av tid til en liten utflukt kan du for eksempel ta en kjøretur til Nuuksio Nasjonalpark, som ligger noen få mil unna byen. Dette er et vakkert naturområde med intet mindre enn 38 innsjøer, og passer ypperlig for familieturer eller treningsturer, for den saks skyld. Litt lengre unna finner du Åbo, Finlands eldste by og et annet populært reisemål som det er verdt å ta kjøreturen til.

Utforsk Helsinki

Utforsk Helsinki med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!