Billige flybilletter til Hamburg

Billige flyreiser til Hamburg

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 358 kr for enveisflyvninger og 766 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Eurowings
SAS
Norwegian Air Shuttle
Eurowings
SAS
Finnair
Norwegian Air Shuttle
SAS
Lufthansa
Austrian Airlines

Fly til Hamburg

Fly til Hamburg

Hamburg har lenge blitt oversett av reiselystne nordmenn, noe som nå er i ferd med å endre seg. Byen er på mange måter et ideelt reisemål for en langhelg, siden flytiden til Hamburg er kort og mange selskaper flyr deg direkte. Byen har mye spennende å by turister på, både når det kommer til kultur, arkitektur og grøntområder. Når du skal bestille deg flybillett til Hamburg lønner deg seg å bruke Expedia, siden du da vil finne de billigste billettene. Expedia kan også hjelpe deg med å finne hotell i Hamburg – også det til en svært gunstig pris.

En reise til Hamburg garanterer deg mange flotte opplevelser og et behagelig prisnivå på mat og drikke. Selv om været ikke alltid er like stabilt i byen, er det nok av museer og andre attraksjoner man kan besøke dersom regnet skulle hølje ned. Ordner du deg med leiebil i Hamburg, kommer du deg raskt og enkelt rundt i byen. Det kollektive tilbudet er imidlertid også godt, så det er ingen absolutt nødvendig med leiebil.

Opplevelser i Hamburg

Det er spesielt én bydel i Hamburg turister bør merke seg navnet på, og det er Ottensen. I denne bydelen er det en rekke barer og spisesteder, spesielt i området rundt Alma-Wartenberg-Pltaz. Bydelen er både sjarmerende og inkluderende, og et perfekt utgangspunkt for ferien i Hamburg. Dersom du vil få med den nyeste utviklingen i Hamburg, er Karolinenviertel ved Glashüttenstrasse stedet. Familier kan sikte seg inn mot Schanzenviertel ved Susannenstrasse, som er en hyggelig og rolig bydel. Midtpunktet i byen er den kunstige innsjøen Alster, hvor mange både padler og seiler på sommertid. Det er også flotte promenader rundt innsjøen man kan benytte seg av.

Flyreiser til Hamburg fra flyplasser i Norge

Det er som nevnt en rekke selskaper som flyr direkte fra Østlandet til Hamburg. Flyturen tar rundt 1,5 timer, og blant selskapene som flyr denne ruten er SAS, Lufthansa, KLM og Norwegian. Det er flere flyvninger daglig, så du bør ikke ha problemer med å finne en flyvning som passer for deg.

Det er ikke noe krav om visum for nordmenn som reiser til Tyskland. Selv om Tyskland er en del av Schengen-området, må du huske på passet ditt. Frem til de nye nasjonale ID-kortene lanseres i Norge, er pass eneste gyldige ID i Tyskland for nordmenn.

Hamburg lufthavn

Hamburg lufthavn er en stor internasjonal flyplass, faktisk den nest største i Tyskland. Den ligger 8,5 kilometer nord for sentrum, og er blant annet base for Germanwings og easyJet. Flyplassen består av to terminaler, og i begge disse terminalene finner du alt fra taxfreebutikker og restauranter til barer, kiosker og klesbutikker.

Du har flere alternativer når du skal komme deg til eller fra flyplassen i Hamburg. Dersom du ønsker å benytte deg av offentlig transport, kan du ta T-banen. Stasjonen Hamburg Airport (Flughafen) ligger rett foran terminalene. I tillegg er det selvfølgelige busser som kjører både til Hamburg og andre byer i nærheten.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Hamburg

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 358 kr for enveisflyvninger og 766 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Eurowings
Eurowings