Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Leiligheter i Gjøvik

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Leiligheter i Gjøvik 

Apart Hotel
4 out of 5
Hammerstadgate 22, Gjøvik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 904 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.

Denne leiligheten ligger midt i hjertet av Gjøvik, 1,5 kilometer unna Gjøvik glassverk og 25 kilometer unna Biri travbane og Ringsaker kirke. Dessuten ligger ...

Apart Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Gjøvik
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Gjøvik

Quality Hotel Strand Gjovik

Quality Hotel Strand Gjovik

4 out of 5
Strandgaten 15, Gjøvik
Prisen er 1 203 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.
3.9/5Very Good! (348 anmeldelser)

"Supert hotell. Veldig hyggelig betjening. Fi velkomst."…"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2020

Quality Hotel Strand Gjovik
Honne Hotell & Konferansesenter

Honne Hotell & Konferansesenter

3.5 out of 5
Honnevegen 60, Biri, Gjøvik
Prisen er 1 255 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.
4.2/5Very Good! (46 anmeldelser)
Biri overnatting

"Greit rom med fin utsikt over Biri og Mjøsa. Middag var OK og billig."…"

Anmeldelse skrevet 16. jun. 2020

Honne Hotell & Konferansesenter
Hovdetun - Gjøvik Vandrerhjem - Hostel

Hovdetun - Gjøvik Vandrerhjem - Hostel

2 out of 5
Parkvegen 8, Gjøvik
Prisen er 780 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.
3.8/5Good! (180 anmeldelser)
Kan fint anbefale overnatting på Hovdetun

"Rask innskjekk, behjelpelig og hyggelig personell i resepsjonen. Rommet var større enn jeg trodde. Hadde singel rom med enkelt seng. Liten sittegruppe med sofa, bord og tv på rommet. Badet var lite og trangt, men rent! Frokosten var god, alt du trenger for en god start på dagen. Hyggelig lobby med ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2019

Hovdetun - Gjøvik Vandrerhjem - Hostel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det å bo i leilighet i Gjøvik?
Du kan velge mellom 8 overnttaingssteder i Gjøvik. Det er ikke så mange av dem som er leiligheter, men vi hjelper deg gjerne med å finne lignende typer overnatting. Når du ser etter et sted å bo på Expedia, kan du filtrere for å få frem fasiliteter som kjøkken eller vaskemaskin, bekvemmeligheter man ofte forbinder med leiligheter. Du kan også filtrere for å finne tilsvarende overnattingssteder, for eksempel gjestehus, ferieboliger eller hytter.
Hvordan kan du vite om en leilighet et det beste alternativet for oppholdet ditt?
En leilighet gir deg muligheten til å kunne lage dine egne måltider. I tillegg pleier de å være mer omfattende enn tradisjonelle hotellrom. En leilighet er et godt alternativ for par som ønsker å bo unna de største turistfellene, men også for familier som ønsker å føle seg som hjemme.
Hvilken leilighet bør jeg leie for oppholdet mitt i Gjøvik?
Nedenfor ser du noen av de mest etterspurte leilighetene som du kan velge mellom i området: Apart Hotel: Kan friste med wi-fi. Hafjell Resort Alpin Apartments Solsiden: ligger 50,6 km unna i I Øyer. Byr på både wi-fi, stue og peis. Det er dessuten parkering (uten ekstra kostnad) og terrasse på stedet. Hafjell Resort Alpin Apartments Sørlia: ligger i I Øyer, 50 km unna. Kan friste med wi-fi, balkong eller terrasse og stue. Det er dessuten parkering (uten ekstra kostnad) og terrasse på stedet. Hafjell Resort Hafjelltoppen Gaiastova: ligger 48,6 km unna i I Øyer. Byr på både wi-fi, balkong og stue. Det er dessuten parkering (uten ekstra kostnad) og badstue på stedet. Hafjell Resort Jaertunet: ligger i I Øyer, 50,5 km fra Gjøvik. Kan friste med wi-fi og stue. Det er dessuten parkering (uten ekstra kostnad) på stedet.
Hva slags vær kan jeg forvente på ferien min i Gjøvik?
Selv om været bare er én faktor, kan det virkelig påvirke reiseplanene hvis du skal bli i Gjøvik en stund. De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den årlige nedbørsmengden for Gjøvik er i snitt 990 mm.
Hva bør jeg se og gjøre i Gjøvik?
Ringsaker Kirke er et eksempel på en lokal familievennlig severdighet. De som liker å tilbringe tid ute i frisk luft, kan ta en tur til Mjøsa. Gjøvik glassverk og Biri travbane er eksempler på andre steder det kan være verdt å få med seg.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Gjøvik?
Har du informasjon om transportmulighetene, kan du spare tid når du kommer frem. Hvis du vil utforske resten av regionen, går det tog fra Gjøvik togstasjon. Kollektivtilbudet i Gjøvik er kanskje ikke så bra, så det kan lønne seg å leie bil for å spare tid.