Billige flybilletter til Gjøvik

Fly til Gjøvik

Skal du fly til Gjøvik eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Gjøvik. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Gjøvik eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Gjøvik eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Gjøvik?
Det finnes bare én flyplass i denne byen, og det er Oslo (OSL-Gardermoen).
Kan jeg fly til Gjøvik nå?
For å finne den nyeste informasjonen om flyreiser til Gjøvik kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om du må i karantene etter landing.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Gjøvik?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Gjøvik, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Gjøvik med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Gjøvik, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Gjøvik?
OSL er den eneste hovedflyplassen i Gjøvik. Det kan være en god idé å undersøke litt om den før du reiser. Flyterminalen ligger 70 km fra sentrum av byen.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Gjøvik?
Det er 35 flyselskaper som forbinder Gjøvik med 101 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Gjøvik?
SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS har de fleste flyvningene til Gjøvik. Mesteparten av flyvningene går fra Trondheim, med SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Gjøvik?
Med omtrent 2171 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du befinne deg i Gjøvik før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Gjøvik avreise fra?
Flyvninger til Gjøvik med avreise fra flyplasser i Gamlebyen, Trondheim og Bergen, er svært populære.
Hvor lang tid tar det å fly til Gjøvik?
Hvis du skal fly til Gjøvik fra Gamlebyen, kan du forvente å være i luften i ca. 2 t og 55 min. De som tar av fra Trondheim, får en flytid på rundt 55 min. Fra Bergen tar det omtrent 4 t og 6 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Gjøvik så rimelig som mulig?
Som alle bereiste reisende vet – ikke vent med å bestille. Flyprisene er ofte på sitt dyreste når avreisedatoen nærmer seg. En annen bra måte å dra i land de beste tilbudene på er å sammenligne alle mulighetene. Hvis destinasjonen byr på flere flyplasser, bør du finne ut hva det koster å fly til en av de mindre. En annen måte å spare noen kroner på er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du ser et uimotståelig tilbud, er det bare å kjøre på. Grip sjansen når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Gjøvik?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være slitsomt å fly. Men det er ingen grunn til panikk. Følg disse tipsene for å få en bekymringsfri start på ferien til Gjøvik.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Det første du må gjøre, er å ta med pass, viktige dokumenter, penger og medisiner. Deretter tar du med ting som holder deg underholdt på flyet. Noen eksempler er en spennende bok og et nettbrett med bra TV-serier. Tenker du å hvile øynene litt på turen, er en støttende nakkepute og støydempende hodetelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du finne plass til tannbørste og deodorant, så du føler deg opplagt når du kommer frem.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du må pakke større beholdere med hårgelé og hårspray i den innsjekkede bagasjen. Har du mer enn 100 milliliter væske i håndbagasjen, konfiskeres det i sikkerhetskontrollen. Skarpe gjenstander, som en lommekniv, og farlige produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Aerosolbeholdere og brennstoff, er heller ikke lov å ta med seg på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Den smale midtgangen på flyet er ikke laget for motevisninger. Du bør kle deg i behagelige klær og huske å ta med en genser ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen når flyet er i luften. Lukkede, flate sko er også lurt.
  • En tilstand som kalles dyp venetrombose (DVT), er en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodlevring som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon og inaktivitet. For å unngå utviklingen av denne tilstanden kan det være lurt å gjøre ben- og fotøvelser i setet. Det kan også hjelpe å ha på gode kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Gjøvik?
Trikset er å forberede seg før man skal gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten sitter du på flyet til Gjøvik før du rekker å blunke. Følg disse nyttige tipsene for å få en bra start på ferien:

  • Det første du må gjøre er å vise reisedokumenter og ID i kontrollen. Legg dette på et sted som er lett tilgjengelig, så ikke alt stopper opp.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som belte, jakke og hodetelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Alle elektroniske enheter, inkludert telefon og laptop, må dessuten skannes.
  • Husk å ta ut væske og gelé fra håndbagasjen. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen. Beholderne kan ikke være større enn 100 milliliter, og du må få plass til alt én gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Det er en god idé å ha på joggesko ettersom sjansen da er mindre for at du må fjerne dem når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Tursko og tyngre sko må ofte gjennomlyses.
  • Det er ikke tillatt å ta med skarpe gjenstander på flyet. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Gjøvik
AnkomstflyplassGjøvik
Ankomstflyplassens IATA-kodeHMR