Ferieboliger i Gjøvik

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Gjøvik

Apart Hotel
4 out of 5
Hammerstadgate 22, Gjovik, 2815
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Gjøvik, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et treningssenter ...
Ilsetra Hotell
3 out of 5
Hundersetervegen 775, Øyer, 2636
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 370 kr per natt fra 15. okt. til 16. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med skimuligheter i Øyer, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
"Vi bodde i en leilighet "hytte" med to soverom. Rent og fint. Gode senger om mulighet til å lage enkel mat. Fellesområdene er veldig fine. Laget i gammel sæter stil uten at det blir for fake. Nydelig middag og frokost. Anbefales"

Anmeldelse skrevet 2. feb. 2020

Hafjell Resort Alpin Apartments Solsiden
3.5 out of 5
Nordlia 53, Øyer, 2636
Prisen er 1 600 kr per natt fra 9. okt. til 10. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten med skimuligheter i Øyer, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en ...
4,3/5 Excellent! (43 anmeldelser)
Fint
"Romslig, renhold var bra. Wifi tilgang, men virket bare sporadisk. Ekstra for leie av hånduker, sengesett. Noe mangler mtp kjøkkenutstyr."

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2022

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Hunderfossen Leiligheter Hafjell
3.5 out of 5
Fossekrovegen, Lillehammer, 2625
Prisen er 2 918 kr per natt fra 9. okt. til 10. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Lillehammer, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og frokost. ...
4,7/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
"Bra beliggenhet rett ved hunderfossen. Grei standard på leiligheten.noen sprekte fliser på badet, og litt klein sofa/sittebenk, men sengene var gode.."

Anmeldelse skrevet 9. jun. 2021

Birkebeineren Apartments
3.5 out of 5
Birkebeinervegen 24, Lillehammer, 2618
Fullt refunderbart
Prisen er 2 565 kr per natt fra 24. okt. til 25. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Lillehammer, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og frokost. ...
4,6/5 Wonderful! (41 anmeldelser)
"Super leilighet for en familie på tur. Kjekt med gris og høner utenfor. Flott at man kunne kjøpe frokost på hotellet."

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2021

Hunderfossen Hytter Hafjell
3 out of 5
Fossekrovegen, Lillehammer, 2625
Prisen er 2 482 kr per natt fra 9. okt. til 10. okt.
Hvis du bor i denne hytta med familievennlig profil i Lillehammer, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
4,3/5 Excellent! (12 anmeldelser)
Hytte Nordtunet
"Veldig hyggelig og imøtekommende personale. Vi bodde i Nordtunet 2. Hytten trenger oppgradering. Det var to kokeplater som fungerte svært dårlig, brukte 30 min på å steke en pølse. Veldig lytt mellom badet og rommet ved siden. Hodeputene var for litt for tykke. Pluss for god liggekomfort i de to ..."

Anmeldelse skrevet 5. apr. 2021

Hafjell Resort Alpinlandsby Pluss
3.5 out of 5
Gamlevegen 25, Øyer, Oppland, 2636
Prisen er 1 450 kr per natt fra 30. okt. til 31. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten med skimuligheter i Øyer, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en ...
3,8/5 Good! (5 anmeldelser)
"Alt greit, men litt trangt for 4 personer. Viktig å vite at innsjekking er ved Hafjell Hotell og ikke ved hyttene - jeg så ikke dette noe sted"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2020

Hafjell Resort Hafjelltoppen Gaiastova
3.5 out of 5
Lunnstadmyrveien 240, Øyer, Oppland, 2636
Hvis du bor i denne leiligheten med skimuligheter i Øyer, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en ...
4,6/5 Wonderful! (7 anmeldelser)
Ypperlig opphold!
"Stor plass, flott kjøkken med «alt» utstyr, rent og komfortabelt, gode senger, varmt og godt og en effektiv badstue. Dagligvareforretning rett ved siden av. Vi var virkelig så fornøyd!"

Anmeldelse skrevet 10. nov. 2021

Jorekstad Ferieleiligheter
3 out of 5
Jørstadmovegen 690, Lillehammer, 2625
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med skimuligheter i Lillehammer, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) ...
4,1/5 Very Good! (34 anmeldelser)
"Likte oss veldig godt, men dårlig madrass i sengen."

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2021

Schönes Nebengebäude mit Blick auf den Randsfjord
Prisen er 1 535 kr per natt fra 8. okt. til 9. okt.
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Gran. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en terrasse og et kjøkken. Populære severdigheter som Operafest ...
5/5 Exceptional! (4 anmeldelser)
Urig
"Wir wurden sehr freundlich empfangen. Es war alles sauber und gepflegt und der Blick auf den Fjord war herrlich. Bei Fragen und Problemen hatten sie immer ein offenes Ohr für uns. Auch für Ausflugsziele wurden und wunderbare Tips gegeben."

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2022

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Gjøvik
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Gjøvik du kanskje er interessert i

Sveastranda Camping

Sveastranda Camping

2 out of 5
Stokkevägen 147, Gjovik, 2825
Quality Hotel Strand Gjovik

Quality Hotel Strand Gjovik

4 out of 5
Strandgaten 15, Gjovik, 2815
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 450 kr for en feriebolig i , og opptil 2 918 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 4.0? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Gjøvik?

Ja, det er ferieboliger til leie i Gjøvik som ligger nær Vitensenteret Innlandet. Alternativt kan du finne overnatting på et mer bortgjemt sted, hvis du heller bare vil slappe av. Gjøvik er kjent for spasentrene og utsikten mot innsjøen. Sørg også for å sette av tid til fjellene og kunstmiljøet mens du er i området.

Hva er noen av de beste ferieboligene Gjøvik kan tilby?

Amazing Home in Hov With Wifi and 3 Bedrooms: Denne ferieboligen utenfor Gjøvik tilbyr peis, grill og muligheter for klesvask for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. Her finnes det 3 soverom og et kjøkken med oppvaskmaskin, kokeplater og mikrobølgeovn, så du kan lage mat sammen med venner eller familien.

Hva kan jeg finne på i Gjøvik?

Når du reiser rundt i området, bør du besøke Vitensenteret Innlandet. Hvis du trives utendørs, kan du ta turen til Mjøsa. Gjøvik glassverk og Biri travbane er eksempler på andre steder det kan være verdt å få med seg.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Gjøvik?

Ferieboliger er private boliger som du kan leie for korte eller lange opphold i Gjøvik. Hvis du leier en feriebolig, får du ofte tilgang til fasiliteter som terrasse og wi-fi så det er like bekvemt som hjemme. Dersom du er fokusert på at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg en ekstra trygghet vekk fra fullpakkede heiser og travle lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å oppleve gleden ved å reise. Det er i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et glimrende valg for familieferier eller til en tur med vennegjengen.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Gjøvik
expedia-verifiserte anmeldelser