Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Geiranger 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Geiranger med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Geiranger. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Geiranger

Hotel Union Geiranger Bad & Spa
Hotel Union Geiranger Bad & Spa
4 out of 5
Geiranger, Stranda
Hent priser
4.2/5Excellent! (329 anmeldelser)
Fornøyd, men

"Litt utfordrende med språk. Frokosten var enkel, og burde ikke koste mer for mer mat. 2 croissanter 1 fin og 1 grov rundstykke. Måtte spør to ganger om å Få flere grove. Overflatene var ikke reine. Under kaffemaskinen va det kaffe, spindelvev i taket. 5 veps på rommet nå i september. Bassenget var ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2020

Hotel Union Geiranger Bad & Spa
Hotell Geiranger
Hotell Geiranger
3 out of 5
Geirangervegen 22, Geiranger, Stranda
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 690 kr per natt fra 3. mar. til 4. mar.
4/5Very Good! (371 anmeldelser)

"Veldig fin beliggenhet for fjelltur. Behagelig og god service."…"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2020

Hotell Geiranger
Hotell Utsikten Geiranger - by Classic Norway Hotels
Hotell Utsikten Geiranger - by Classic Norway Hotels
2.5 out of 5
Geirangervegen 348, Stranda
Hent priser
4.3/5Excellent! (136 anmeldelser)
Opphold september 2020

"Koselig lite hotell med glimrende utsikt og vennlig betjening. God mat i restaurant og til frokost."…"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2020

Hotell Utsikten Geiranger - by Classic Norway Hotels
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Geiranger

Expedia har tilbud på fly og hotell som venter deg. Du og familien vil ha en ting mindre å tenke på hvis du kjøper et pakketilbud med fly og hotell hos oss. Du kan kjøpe deg noe fint i Geiranger takket være pengene du får til overs. Smarte reisende som bestiller en pakkereise kan spare så mye som $603. Med omtrent 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden å velge blant i vår omfattende database, kan drømmereisen gå i oppfyllelse. Expedias gode tilbud vil få deg til å drømme om ferien til Geiranger. Du kan avbestille eller endre nesten alle hotellreservasjoner, uten å måtte betale et avbestillingsgebyr til oss.

Geiranger: steder å besøke

Ser reiseplanen litt tynn ut? Er turen til Geiranger ordnet, men nå vet du ikke helt hva du skal finne på når du kommer fram? Det kan vi hjelpe deg med! Du kommer ikke til å befinne deg langt unna Norsk Fjordsenter. Vil du kanskje legge til severdigheten på listen din? Mange andre turister foreslår i tillegg Ørnevegen. Når vi ser tilbake på ferien, er det først og fremst opplevelsene vi husker, ikke det lekre hotellrommet og strandutsikten. Er du klar for å skape noen nye ferieminner? Har du hørt om Kystutflukt: Tur med sightseeingbuss til Geiranger? Dette er helt klart noe du bør vurdere. Nysgjerrig på hva annet du kan se og gjøre her? Ta en titt på Ting å gjøre i Geiranger-siden for å se alle aktivitetene.

Flyplassene som ligger nærmest Geiranger

Er flybillettene i boks for turen til Geiranger? Når du kommer frem, er du på Hovden (HOV). Det er 60 kilometer herfra og til sentrum av byen.

Ofte stilte spørsmål

Når på året er det best å besøke Geiranger?
Det finnes ingen dårlig tid på året for å besøke Geiranger. Men hvis du er ute etter å sikre deg et godt ferietilbud, bør du vurdere å legge reisen til september. Prisene på fly og hotell ligger på sitt høyeste i juli. Geiranger er fullt av liv i juli, august, juni, så hvis du vil unngå store folkemasser, bør du reise hit i desember, februar, januar.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Geiranger?
Når du bestiller ferien i Geiranger så tidlig som mulig, får du tilgang til et ekstra stort utvalg av billige billetter. Flyselskapene pleier ofte å publisere flyreiser opptil et år innen avreise, så det kan være en god idé å bestille billett så snart som mulig. Når det er sagt, så gjør Expedia alt de kan for å gi deg de aller beste tilbudene, så det er alltid et godt tidspunkt for å bestille drømmeferien.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Geiranger?
Når du bestiller hotell, fly og leiebil sammen, kan du få utrolige rabatter. Uansett om du vil bo i en hytte i landlige omgivelser eller foretrekker en luksuriøs byleilighet, får du gode tilbud hos hos Expedia.