Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Gdańsk

Leiebil i Gdańsk

Det finnes gode muligheter for å leie en bil i Gdańsk, og det trenger heller ikke å koste så mye. Uavhengig av om du foretrekker en billig leiebil i Gdańsk i forbindelse med en kort eller lengre ferie i denne sjarmerende byen, kan du finne noe som passer for deg på Expedia.

Gdańsk ligger i den nordlige delen av Polen og like ved kysten. Byen er ikke stor i utstrekning, men det finnes en rekke spennende steder og attraksjoner rundt byen som det er enklere å komme seg til med bil enn til fots eller med offentlige transportmidler.

Lei en bil i Gdańsk for å utforske byens attraksjoner

Du kan starte utforskningen av byen med å kjøre fra ditt hotell i Gdańsk til gamlebyen, hvor du kan spasere i sjarmerende trange gater og forbi gamle trehus. Videre kan du vandre langs Langtorget, hvor du blant annet finner en Neptun-fontene og hyggelige forretninger og spisesteder. I hver av de to endene kan du spasere gjennom en gammel port som fører ut til andre spennende områder. Den østlige porten fører ut til en promenade langs byens elv Motlawa, hvor du kan nyte den hyggelige stemningen og se den imponerende Gdańsk-kranen fra 1400-tallet. Like utenfor den vestlige porten finner du Mariakirken, som er flere århundrer gammel og blant Europas største kirker.

Du kan også spasere over til den andre siden av elven og ta en tur med byens nyere attraksjon Gdańsk Eye, som byr på en flott utsikt utover gamlebyen fra toppen. Videre kan du enten kjøre eller gå til den lille øya Olowianka, hvor du blant annet kan besøke museumsskipet SS Soldek og nyte utsikten mot gamlebyen fra bakkenivå.

Dra til severdigheter og områder utenfor Gdańsk med en leiebil

Gdańsk ligger ikke langt unna vakre strandområder og en flott kyst, og du kan utforske noen av disse områdene ved å kjøre den korte turen til Westerplatte, som byr på en hyggelig promenade langs kysten og et krigsminnesmerke. Frister det mer med sand og soling, kan du kjøre til stranden i Sopot, som ligger like nord for Gdańsk, og som kan by på gode muligheter for bading på varme sommerdager.

Byen Gdynia ligger også kun et lite stykke unna, og du kan kjøre dit både for å utforske byen og for å ta båten derfra ut til den lange landstrekningen Hel, som kan by på idylliske omgivelser og strandstrekninger. Du kan også ta båt til Hel fra Gdańsk hvis du ikke vil kjøre det lille stykket opp til Gdynia, men turen vil da ta noe lengre tid.

Det kunne ikke ha vært enklere å leie bil i Gdańsk

Det er ikke bare rimelig å leie en bil i Gdańsk, men du kan også velge om du vil hente bilen straks du har ankommet med et fly til Gdańsk, eller om du vil vente til et senere tidspunkt i løpet av din ferie i Gdańsk. På Expedia kan du uansett bestille en leiebil på null komma niks!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Gdańsk

Hva er den beste prisen på leiebil i Gdańsk?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Gdańsk .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Gdańsk?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Gdańsk er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Gdańsk?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Gdańsk?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Gdańsk

Utforsk Gdańsk med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!