Jelitkowo strand

Jelitkowo strand som viser strand
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Ta en pause fra alle de historiske severdighetene i Gdańsk, og slapp av på denne stranden som ligger omgitt av vakkert parklandskap ved en fiskerlandsby ved Østersjøen.

Ta en pause fra all sightseeingen og besøk Jelitkowo strand. Denne tradisjonelle badebyen ligger ved den sørlige bredden av Østersjøen med utsikt over Gdańskbukten. Jelitkowo strand har vært et populært utfluktssted for innbyggerne i Gdańsk helt siden dens spede begynnelse som fiskerlandsby på slutten av 1800-tallet. Også i dag tiltrekker den seg besøkende med gyllen sand, trygge bademuligheter og restauranter langs strandpromenaden.

I sommermånedene er stranden full av liv og et godt alternativ til severdighetene i gamlebyen i Gdańsk. Sett av en dag til å sole deg og kjøle deg ned i det innbydende vannet. I høysesongen er det badevakter på stranden, og den er derfor trygg for barn. Her kan du også spille strandvolleyball eller prøve vannsporter som vindsurfing.

Når du blir sulten, kan du velge blant et stort utvalg kafeer, restauranter og matboder rett ved stranden. Her kan du kjøpe drikke, iskrem og småmat, eller nyte middagsretter med fersk sjømat.

Hvis du kommer hit om vinteren, er stranden nesten tom, og du har de vakre omgivelsene nesten helt for deg selv. Om vinteren er det også vanlig med snø her, og da blir stranden forvandlet til et eventyrlandskap.

Mens du er her, bør du også utforske parkene i landsbyen Jelitkowo. Fra Park Jelitkowski har du direkte tilgang til stranden, og her finner du også noen gamle fiskerboliger. De skyggefulle plenene i parken gir et deilig avbrekk fra solskinnet i de varme sommermånedene. I nærheten finner du også Park imienia Ronalda Reagana, som vender ut mot kysten og er full av brolagte stier. Her finner du også en statue av Ronald Reagan, som parken er oppkalt etter, og av den polskfødte paven Johannes Paul II.

Uansett når du besøker Jelitkowo strand, kan du gå avslappende turer til landsbyene i nærheten. Velg mellom å gå langs selve stranden eller langs en gang- og sykkelsti med trær på begge sider. 40minutters gange mot nord ligger Sopot molo. Herfra går det båter til Helhalvøya. Rundt 30minutters gange sørover finner du Brzeźno molo, og herfra har du utsikt mot sentrum av Gdańsk.

Jelitkowo ligger rundt 10kilometer nord for sentrum av Gdańsk, og det er gode buss- og trikkeforbindelser hit. Hvis du vil brenne av litt energi, kan du leie sykkel og komme deg hit via sykkelstien som går langs kysten, og som starter i bydelen Brzeźno.

Planlegg en reise for å oppleve Jelitkowo strand

Fama Residence
Sopot Marriott Resort & Spa
Puro Gdańsk Stare Miasto
Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser av Jelitkowo strand

4.3
Populært reisemål
5 - Fantastisk
3
" "5 - Fantastisk 30%
4 - Bra
7
" "4 - Bra 70%
3 - OK
0
" "3 - OK 0%
2 - Skuffende
0
" "2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
" "1 - Forferdelig 0%

4/5 - Bra

Verifisert reisende
23. jul. 2019

Kunne godt ha vært solstoler der, ellers veldig fint og rent.

Populære steder å besøke


De beste hotelltilbudene i Jelitkowo strand

Radisson Blu Hotel Sopot
Radisson Blu Hotel Sopot
4.5 out of 5
Bitwy Pod Plowcami 54, Sopot
Radisson Blu Hotel Sopot
Mercure Gdansk Posejdon
Mercure Gdansk Posejdon
3 out of 5
Kapliczna 30, Gdansk, Pomerania
Mercure Gdansk Posejdon
Golden Tulip Gdańsk Residence
Golden Tulip Gdańsk Residence
4 out of 5
Piastowska 160, Gdansk, Pomerania
Golden Tulip Gdańsk Residence
Dom & House - Apartments Neptun Park
Dom & House - Apartments Neptun Park
3.5 out of 5