Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Gdańsk

Se de 1 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Gdańsk

Ting å gjøre i Gdańsk

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Gdańsk har å by på! Hvis du planlegger en tur til Gdańsk kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Gdańsk sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Gdańsk-aktiviteter

Gdańsk er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Gdańsk og gjør det lekende lett å utforske Gdańsk. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Gdańsk som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Gdańsk

Gdańsk tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Gdańsk å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Gdańsk.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Gdańsk men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Gdańsk

Gdansk sentrum

God mat er noe av det som trekker folk til Gdansk sentrum, og mens du er i byen, kan du også ta turen til Mariakirken og Neptuns fontene.

BusinessMonumentHistorisk

Gamlebyen

Trivelige barer og vakker elveutsikt er bare noen av grunnene til at så mange drar til Gamlebyen, og når du først er her, bør du også ta turen til Gdańsk hovedrådhus og Neptuns fontene.

MonumentHistoriskMuseum

Jelitkowo

Jelitkowo er kjent for blant annet vakre strender, og du bør også få med deg populære attraksjoner som Sopot strand og Jelitkowo strand.

ern:taxonomies:core:#fa8f86a1-2f98-3bb4-9df1-45f72bc17180KaféSjø

Oliwa

Oliwa er kjent for blant annet luksuriøse spasentre, og du bør også få med deg populære attraksjoner som Gdansk zoologiske hage og Oliwa-katedralen.

NaturparkDyreparkSvømming

Wrzeszcz

God mat og spennende butikker er bare noe av det som trekker folk til Wrzeszcz. Hvis du har tid, bør du også ta turen til Manhattan Shopping Centre.

UniversitetVennlige folkShopping

Aniolki

Aniolki er kjent for blant annet historiske steder, og du bør også få med deg populære attraksjoner som MOSiR stadion og Baltic State Opera.

KatedralHavnKirke