Ferieboliger i Crikvenica

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Crikvenica

Adrialux Camping Mobile Home
3 out of 5
Jasenova ulica 19, Crikvenica, Primorsko-goranska županija, 51266
Hvis du bor i denne hytta ved stranden i Crikvenica, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs ...
5/5 Exceptional! (5 anmeldelser)
Fantasztikus
"A mobil házak modernek, mindent igényt kielégít. A teraszon levő jakuzzi mindenki kedvence volt. Kiváló pihenésre."

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2022

Apartmani Fočić ligger i Selce, Kroatia, og har en terrasse og havutsikt.
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Crikvenica. Stedet har blant annet parkeringsplasser, griller og en TV. Populære severdigheter som Crikvenica Town ...
Villa Oleander
3 out of 5
Ulica Milovana Muzevica 208, Dramalj, Crikvenica, 51265
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Crikvenica, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), ...
5/5 Exceptional! (2 anmeldelser)
Super
"Fantastisk by, rigtig dejlig lejlighed med god komfort. Super hjælpsom personale. Et sted der er værd at besøge igen"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2022

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Jadranovo: Billig villa i Kroatia / basseng og hage - 1 til 12 personer. + seilutflukt + gratis sykler,
Du kan bo i denne villaen ved stranden under oppholdet i Crikvenica. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), private basseng og en stand i nærheten. Gjestene ...
4,7/5 Exceptional! (11 anmeldelser)
Ideale per famiglie
"Proprietari gentilissimi e cordiali. Casa e giardino curati e puliti. Ottimo per famiglie."

Anmeldelse skrevet 22. aug. 2021

Apartments Villa Castello
4 out of 5
Petak 12, Crikvenica, 51260
Prisen er 669 kr per natt fra 15. okt. til 16. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Crikvenica, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), ...
5/5 Exceptional! (2 anmeldelser)
Relaxed Late Summer Holiday in Croatia
"The appartment is just perfect. Spacious, very clean, luxury kitchen, dish washer, toilet and bathroom separet, bathtub and shower separate, big fridge. Everything you need for a relaxed holiday. There has been more than enough supply on fresh towels, even kitchen towels. We enjoyed the view to the ..."

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2019

Apartments Marija
3 out of 5
16 Vukovarska ulica, Crikvenica, 51265
Hvis du bor i denne leiligheten i Crikvenica, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en balkong eller ...
Apartmani Baretić
3 out of 5
18 Goranska ul., Crikvenica, Primorje-Gorski Kotar, 51260
Hvis du bor i denne leiligheten ved stranden i Crikvenica, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et ...
Enebolig gammel rorbu med hage, 100 meter fra sjøen.
Du kan bo i denne ferieboligen med familievennlig profil under oppholdet i Crikvenica. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en hage og inngjerdede hager. ...
4,6/5 Wonderful! (35 anmeldelser)
Sehr schöne, eingewachsene Terrasse mit Meerblick
"Wenn man keine zu gehobenen Ansprüche hat, ein schönes Häuschen, uns hat es gefallen... Mückenschutzgitter in den Schlafräumen wären noch super, dann könnte man auch bei offenen Fenstern schlafen."

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2022

Apartments Artan
4 out of 5
Crikvenica, Primorje-Gorski Kotar
Hvis du bor i denne leiligheten i Crikvenica, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet parkering (inkludert). Populære severdigheter som Crikvenica-stranden ...
Apartments Jasminka
3 out of 5
Dramalj 15a, Dramalj, Crikvenica, 51265
Hvis du bor i denne leiligheten i Crikvenica, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng og en terrasse. Populære ...
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Crikvenica
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Crikvenica du kanskje er interessert i

Hotel Miramare

Hotel Miramare

5 out of 5
Ulica bana Josipa Jelacica 2, Crikvenica, Primorje-Gorski Kotar, 51260
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Adrialux Camping Mobile Home

Adrialux Camping Mobile Home

3 out of 5
Jasenova ulica 19, Crikvenica, Primorsko-goranska županija, 51266
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 023 kr for en feriebolig i , og opptil 669 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 3.7? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Crikvenica?

Ja, det er ferieboliger til leie i Crikvenica som ligger nær Crikvenica akvarium. Men du kan også gå for overnatting på et mer bortgjemt sted, hvis du heller bare vil slappe av. Mange av de naturinteresserte besøkende i Crikvenica snakker varmt om sjøutsikten. Sørg også for å sette av tid til akvariet og spasentrene mens du er i området.

Hva er noen av de beste ferieboligene Crikvenica kan tilby?

Awesome Home in Jadranovo With Wifi and 0 Bedrooms: Denne ferieboligen i Crikvenica tilbyr grill og inkludert wi-fi for å hjelpe deg med å føle deg komfortabel i dine nye omgivelser. Av kjøkkenutstyr har du kokeplater tilgjengelig, slik at det blir enklere å planlegge måltidene dine. Andre gode boliger til leie i Crikvenica er Enebolig gammel rorbu med hage, 100 meter fra sjøen. og Stunning Home in Crikvenica With Wifi and 3 Bedrooms.

Hvor mange ferieboliger finnes det i Crikvenica?

Expedia har 448 ferieboliger du kan velge blant for oppholdet ditt i Crikvenica.

Hva kan jeg finne på i Crikvenica?

Crikvenica-stranden og Kvarnerbukta er verdt et besøk hvis du liker å være ute. Hvis du er på jakt etter familievennlige attraksjoner, bør du sjekke ut Crikvenica akvarium. Andre severdigheter i byen som du kan besøke, er blant annet Church of St. Anthony of Padua og Bronze Fisherman Statue.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Crikvenica?

Ferieboliger er private boliger som du kan bestille for et par dager eller mer i Crikvenica. Hvis du leier en feriebolig, har du gjerne tilgang til fasiliteter som vaskerom og grill så du kan slappe av på samme måte som hjemme. Dersom du er opptatt av at stedet må være grundig rengjort, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra fulle heiser og folksomme lobbyer, og slik kan du fortsatt oppleve alt det spennende ved å reise. Du får dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, noe som gjør dette til et populært valg for barnefamilier eller til en tur med mindre grupper.