Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie i Valencia-regionen – paellaens hjemland

På østkysten av Spania ligger Valencia-regionen, som byr på friluftsliv, historiske oppdagelsesferder og late dager på stranden.

Landskapet i Valencia-regionen er en spennende blanding av strender, naturparker og fjell, og her finner du også middelaldermonumenter og eldgamle fortidsminner. En ferie i Valencia-regionen kan anbefales uansett om du vil slappe av på en gyllen sandstrand, utforske historiske bygninger eller vandre gjennom forrevne landskap, for dette er en av Spanias mest mangfoldige regioner.

Regionshovedstaden, som også heter Valencia og ligger ved Middelhavet, er en by med en historie som strekker seg mer enn 2000 år tilbake i tid. Bygningene i gamlebyen bærer preg av romersk og maurisk innflytelse.

Gå opp steinvindeltrappen i det gotiske klokketårnet El Miguelete. Besøk katedralen i Valencia, et prektig bygg fra 1200-tallet med en blanding av arkitektoniske stiler, blant annet rundbuestil, gotisk stil og barokkstil. Inne i katedralen kan du se Valencias hellige beger, også kalt den hellige gral. Mange hevder at dette begeret fra det første århundret e.Kr. er det som Jesus brukte under nattverdsmåltidet.

Liker du moderne arkitektur, vil du elske de futuristiske bygningene i Kunst- og vitenskapsparken. Dette vitenskaps- og kulturkomplekset består av et interaktivt vitenskapsmuseum, et operahus, en stor park og et av Europas største akvarier.

Få mest mulig ut av beliggenheten ved Middelhavet ved å dra til en av byens strender, for eksempel La Malvarrosa eller Port Saplaya. Valencia-regionen har en kystlinje på omtrent 632 kilometer som du kan utforske. Blant de mest populære reisemålene langs kysten er badebyene Benidorm, Gandia og Alicante.

De fleste besøkende kommer på grunn av regionens strender, men det finnes massevis av natur å oppleve utenfor de største turiststedene. Vandre gjennom det varierte terrenget i Sierra Calderona naturpark og Sierra Helada naturpark, eller titt på fuglene i La Albufera naturpark.

Du kan enkelt reise til Valencia-regionen ved å ta fly til Alicante eller Valencia internasjonale lufthavn. Utforsk regionen med buss eller tog, eller lei en bil på flyplassen eller i sentrum av Valencia.

Ta deg en reise til Valencia-regionen for å oppleve den rike fortiden, den praktfulle naturen og det bedagelige livet ved kysten.


De beste hotelltilbudene i Comunitat Valenciana

Vis alle de 13 582 overnattingsstedene i Comunitat Valenciana
Melia Alicante 1 029 kr
Anmeldelse skrevet 20. okt. 2019
Mer informasjon
 
Melia Alicante

Melia Alicante

   
  4,3 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Ett for stort Hotell,frokost var god,men for mye støy. Rommet som var bestillt skulle være med Queensize -seng,men det må være den minste Q S jeg har ligget i. Hotellet ligger på bystranda noe jeg satt pris på,alt i alt ett bra hotell

  Be Flats Turia 455 kr
  Anmeldelse skrevet 4. nov. 2019
  Mer informasjon
   
  Be Flats Turia

  Be Flats Turia

    
   4,7 av 5
   3.5 av 5.0 Stjerner

   La struttura tenuta bene, una pecca è che, non essendo andata per vacanze, ma per altro ho dovuto passare 3 giorni in casa e non ci sono canali italiani. Menomale però che c'è Netflix...

   Hotel Areca 536 kr
   Anmeldelse skrevet 30. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Areca

   Hotel Areca

     
    4,3 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Alt ok unntatt TV som ikke hadde mere enn to engelske kanaler, en fransk og resten spansk

    Hotel Helios Benidorm 505 kr
    Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019
    Mer informasjon
     
    Hotel Helios Benidorm

    Hotel Helios Benidorm

      
     4,5 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Dette er et bra og moderne hotell tatt romprisen i betraktning. Det eneste kritiske jeg kan påpeke var innsjekkingen. Jeg måtte vente i resepsjonen i 1,5 timer over innsjekkingstiden før rommet var klart. Det positive var at resepsjonisten tilbød meg gratis drikke i hotellbaren mens jeg ventet. Rommet ...

     Sol Pelícanos Ocas 696 kr
     Anmeldelse skrevet 11. jun. 2019
     Mer informasjon
      
     Sol Pelícanos Ocas

     Sol Pelícanos Ocas

       
      4,1 av 5
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Mye engelsmän anners mye bra

      Eurostars Lucentum 445 kr
      Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019
      Mer informasjon
       
      Eurostars Lucentum

      Eurostars Lucentum

        
       4,2 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Ett meget bra hotell i nærheten av Castillo de Santa Barbara, det vil si i den østlige bydelen av Alicante men bare meter unna de store gatene med gourmetrestauranter og uteliv. Hotellet holder en høy standard men prisen er overkommelig, jeg hadde ett stort dobbeltrom til 70 euro natten u/frokost. ...

       AC Hotel Alicante by Marriott 749 kr
       Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       AC Hotel Alicante by Marriott

       AC Hotel Alicante by Marriott

         
        4,1 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Noce and clean hotel. Location is ok. Walkning distance to restaurant and shopping areas. Parking in hotel garage. 12 euro pr day. NB. Narrow garage. Excellent breakfast buffet with hot and cold selection . Pool area is small with very limited space. ... but it is nice. The hotel use too much plastic ...

        Eurostars Centrum Alicante 472 kr
        Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019
        Mer informasjon
         
        Eurostars Centrum Alicante

        Eurostars Centrum Alicante

          
         4,4 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Veldig god service og hyggelige personale. Flott hotell med flott beliggenhet nær alle fasiliteter.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.