Hoteller i Budapest

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Budapest

Four Seasons Gresham Palace
5 out of 5
Széchenyi István tér 5-6, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
3 686 kr
per night
Feb 5 - Feb 6
4.8/5Exceptional! (455 anmeldelser)
Bedre kan det nesten ikke bli!

"Vi var på firmatur her, og hadde et strålende opphold. Flott hotell, sentral beliggenhet, hyggelig personale og rene rom. Kan i grunn ikke bli noe særlig bedre."…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2015

Four Seasons Gresham Palace
Prestige Hotel Budapest
4 out of 5
Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
976 kr
per night
Feb 10 - Feb 11
4.8/5Exceptional! (1,885 anmeldelser)

"God service, vi fikk god informasjon om restauranter og aktiviteter i byen ved innsjekk. Hotellet fremstår som nytt, det er rent og rommene var veldig fine. Svært sentral beliggenhet. Spa-avdeling man kan benytte uten ekstra kostnad. Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 7. mai 2019

Prestige Hotel Budapest
Hilton Budapest
5 out of 5
Hess A Ter 1-3, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 089 kr
per night
Feb 2 - Feb 3
4.5/5Wonderful! (948 anmeldelser)
Meget hyggelig hotel på Pest siden

"Perfekt beliggenhet på Pest siden, med den vakre kirken som nærmeste nabo. Fantastisk utsikt over byen og mange hyggelige spisesteder i nærheten. Vi hadde en loft suite over to etasjer, som var perfekt for oss 4. To bad og eget sitteområde gjorde oppholdet veldig komfortabelt. Nydelig frokost med ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019

Hilton Budapest
Corinthia Budapest
5 out of 5
Erzsebet krt 43-49, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 212 kr
per night
Feb 7 - Feb 8
4.7/5Exceptional! (3,941 anmeldelser)

"Fantastisk! Flott hotell, god service, deilig frokost og mat/drikke i executive-klubb. Herlig spa! Eneste som kunne trukket ned er at rommene er slitt, men det legger man ikke så mye merke til, da hotellets sjarm overskygger dette. Ønsker gjerne og dra tilbake, nok en gang..."…"

Anmeldelse skrevet 22. okt. 2019

Corinthia Budapest
Continental Hotel Budapest
4.5 out of 5
Dohany Utca 42-44, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
765 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
4.4/5Excellent! (2,908 anmeldelser)

"Vi fikk super service i resepsjonen, skulle en tur på et spa sted og hotellet stilte med alt vi trengte å ta med , sånn at vi ikke trengte å betale for det på Spa stedet. Bra frokost med stort utvalg. Bra renhold"…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2019

Continental Hotel Budapest
MEININGER Budapest Great Market Hall
3.5 out of 5
Csarnok tér 2, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
413 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
4.3/5Excellent! (214 anmeldelser)
MEININGER spesial...

"Moderne. Ungdommelig. Fine farger. Sentralt. Raske. Kjempeservice. Gode I engelsk."…"

Anmeldelse skrevet 14. sep. 2019

MEININGER Budapest Great Market Hall
Eurostars Budapest Center
4 out of 5
Utca Kossuth Lajos 7-9, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
466 kr
per night
Jan 27 - Jan 28
4.4/5Excellent! (1,729 anmeldelser)

"Svært god frokost er inkludert! Synes renholdet og rommene kunne vært bedre, men ellers ok. Svært sentral beliggenhet og man har gå-avstand til nesten alt. Skal man lenger er det kun 100 meter til metro som tar deg dit du vil."…"

Anmeldelse skrevet 11. jan. 2020

Eurostars Budapest Center
Hotel Golden Park Budapest
4 out of 5
Baross tér 10, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
353 kr
per night
Feb 2 - Feb 3
3.4/5Good! (298 anmeldelser)
Enkelt hotell med veldig praktisk beliggenhet

"Et hotell med enkel standard men veldig praktisk beliggenhet rett ved Jernbanestasjonen og 2 min gange fra T-banen. Helt grei frokost, en liten bar i resepsjonen og en koselig Italiensk restaurant med god mat. Det anbefales å kjøpe 24 eller 72 timers pass som gir deg fri tilgang til T-bane, buss ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019

Hotel Golden Park Budapest
New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection
5 out of 5
Erzsebet Korut 9-11, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 205 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
4.6/5Exceptional! (1,750 anmeldelser)

"Very nice hotel! Definitely a 5 star hotel! Good staff, breakfast, rooms etc. Nothing to complain about."…"

Anmeldelse skrevet 15. okt. 2019

New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection
Párisi Udvar Hotel Budapest, in Hyatt’s Unbound Collection
5 out of 5
Petofi Sandor u 2 4, Budapest
Gratis avbestilling
2 634 kr
per night
Feb 7 - Feb 8
4.7/5Exceptional! (38 anmeldelser)

"Location is great, lobby is stunning, rooms are clean, modern and very comfortable."…"

Anmeldelse skrevet 9. jan. 2020

Párisi Udvar Hotel Budapest, in Hyatt’s Unbound Collection
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Budapest
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Pattaya

Hotell Budapest: Som hovedstad i Ungarn, er Budapest spekket med gode hotelltilbud. Hoteller i Budapest kommer i alle varianter, og du kan trygt reise både på forretningsreise eller på en ordentlig ferie. Du kan enten velge å bruke mye penger på et luksushotell, eller å være snillere mot lommeboken og bestille et billig hotell i Budapest. Uansett hvilken grunn du har til å besøke byen så kan du være sikker på at du vil finne et passende alternativ når det gjelder overnatting i Budapest

For en mer selvstyrt ferie kan du for eksempel bestille deg inn på et leilighetshotell. Har du med deg kjæresten frister det kanskje heller å bli dullet litt med – eksempelvis på et spahotell? I Budapest kan du også gjerne ta med deg din firbeinte venn ettersom det vrimler av dyrevennlige hoteller. Budapest har kort og godt noe for enhver smak og ethvert behov.

En introduksjon til Budapest

Budapest er Ungarns økonomiske, industrielle, politiske og kulturelle sentrum, med alt hva det innebærer. Byen ble nesten utslettet under andre verdenskrig, og har siden den gang gjennomgått mange ansiktsløftninger. En reise til Budapest byr derfor av flere årsaker på mye spennende arkitektur og historie. Dessuten er byen en estetisk perle, der den hviler på begge sider av elven Donau.

For utenom vennlige innfødte, vil du også oppleve vennlige priser. Dette kan du utnytte på mange forskjellige måter, ettersom Budapest byr på masse av det en god ferie bør inneholde: shopping, historie, kultur, aktiviteter og mye god mat og drikke.

Flott uteliv i nærheten av ditt hotell i Budapest

Budapest er kjent for å være en by som virkelig våkner om kvelden og natta. Et særegent fenomen er for eksempel ruinpubene. Dette er gamle bygg og bakgårder, som i påvente av renovasjon blir leid ut som utesteder. Interiøret er en blanding av alt mulig, gjerne preget av lokale ildsjeler og kunstnere, og stemningen er frigjort og herlig. Det vrimler også av nattklubber, hvor interiøret er alt annet enn tilfeldig. I Budapest er det også lov å brenne hjemmebrent, så du bør ta en bar-til-bar-runde for å prøvesmake noen lokale typer. Vinsmaking på vingårder er også et vanlig fenomen i Budapest, dersom du ønsker en litt mer kultivert vri.

Opplevelser rett ved hotellet i Budapest

Først og fremst bør du unne deg en båttur på Donau. Har du med deg barna, kan du dra i dyreparken. Hva med en høystemt orgel- eller symfonikonsert på kvelden? Budapest er også kjent som en spa- og velværeby, og det kan være vel verdt å unne seg litt billig luksus. Shoppingmulighetene strekker seg fra store markeder med skjulte skatter, til eksklusive designerbutikker. Om kvelden kan du stikke innom en jazzklubb eller prøve hellet på kasino, noe som garantert gir deg noe nytt fra hva du er vant til i hjemlandet.

Spennende attraksjoner

Som allerede nevnt er Budapest kjent som en spa- og velværeby. Derfor kan det anbefales å besøke noen av de flotte bade- og spafasilitetene som finnes i byen mens du er på besøk. Start for eksempel med å ta en tur innom det autentiske tyrkiske badet Rudas. Bygningen ble bygget i 1550, men likner fortsatt på et tyrkisk bad. Her vil du finne et bredt utvalg av termalbad, et svømmebasseng, steam rooms og badstuer. En annen populær badefasilitet heter Gellértbadet hvor det finnes termalbad med regenererende vann fra fjellets egen kilde. Hvis du etter dette fortsatt ikke har klart å senke skuldrene bør du prøve ut Europas største spa , Széchenyi Fürdő,som har eksistert helt siden 1913. Her inneholder bassengene ulike stoffer som kalsium, sulfat, magnesium og bikarbonat som eksempelvis har en positiv effekt på leddsykdommer. Gellértbadet, Rudas og Széchenyi Fürdő er kun tre ut av flere bade- og spafasiliteter i Budapest, og du kan også vurdere å reise innom noen av de nyere spaene som du ofte finner i tilknytning til Budapests luksushoteller.

Også arkitekturen i Budapest er slående vakker. For eksempel er Parlamentsbygningen dekorert med over 40 kg gull innvendig. Overalt finner du motiver som vil få enhver fotograf til å slå salto. Mattiaskirken er et annet betydelig byggverk, som til og med arrangerer konserter fra tid til annen. Like ved finner du også den såkalte Fiskebastionen, en utsiktspost som kommer til å gjøre deg svimmel. For å oppleve en fantastisk utsikt anbefales det også å besøke Gellert-høyden på siden av byen. For rekreasjon og noe interessant å hvile blikket på, kan du besøke Margaret-øya, og for barna er det også et stort badeland på den lille øya. Budapest er også kjent for sine naturlige kilder. Du kan besøke både de eldste romerske badene, som i dag ligger i ruiner, samt de nyere badene skapt under det osmanske rike på 1500-tallet.

Turen til Budapest

Du kan fly til Budapest direkte fra flere norske storbyer, og relativt ofte fra Oslo Lufthavn. Det er veldig greit å ha leiebil i Budapest , og bestiller du sammen med hotell og fly, får du en bra pakkeavtale på hotell, fly og leiebil.

Å bestille hotell i Budapest

For å finne et passende hotell i Budapest, finnes det flere søkemetoder du kan bruke. Eksempelvis kan du bruke kartet til å finne det område av Budapest du ønsker å bo i. Alternativt kan du gjøre nytte av filtrene ved å bestemme hvilken hotelltype, hotellkjede, eller hotellklasse du ønsker. Her kan du velge alt fra enklere hoteller med 1 stjerne, til flottere hoteller med 5 stjerner. En tredje søkemetode du kan benytte er å oppgi reisedatoer sånn at vi kan vise hvilke hotelltilbud som finnes i Budapest denne perioden

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Budapest

Nylige anmeldelser av hoteller i Budapest

Flere reisealternativer