Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Budapest

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Budapest

Four Seasons Gresham Palace
5 out of 5
Széchenyi István tér 5-6, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
5 840 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
0.93 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (473 anmeldelser)
Bedre kan det nesten ikke bli!

"Vi var på firmatur her, og hadde et strålende opphold. Flott hotell, sentral beliggenhet, hyggelig personale og rene rom. Kan i grunn ikke bli noe særlig bedre."…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2015

Four Seasons Gresham Palace
Prestige Hotel Budapest
4 out of 5
Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
Hent priser
1.03 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (1,963 anmeldelser)
Business trip

"Stayed two nights during a business trip to Budapest. The hotel is very nice, the personnel is super service minded. Comfortable rooms."…"

Anmeldelse skrevet 7. nov. 2019

Prestige Hotel Budapest
Eurostars Danube Budapest
4 out of 5
Asboth 9, Budapest
Hent priser
0.49 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (574 anmeldelser)

"Store rom, gode senger og veldig sentralt! Vi kommer sikkert til å bo der neste gang vi er Budapest! 👍"…"

Anmeldelse skrevet 6. feb. 2020

Eurostars Danube Budapest
Iberostar Grand Budapest
5 out of 5
Oktober 6. utca 26, Budapest
2 323 kr
per natt
1. mai–2. mai
1.12 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (1,271 anmeldelser)
Fin beliggenhet.

"Stille, rolig område. Nært til alle de fantastiske spisestedene som byen byr på. Hotellet var nytt og fint med store rom og god seng. Badet var stort, med både badekar og dusj. God frokost og hyggelig betjening."…"

Anmeldelse skrevet 16. nov. 2019

Iberostar Grand Budapest
Eurostars Budapest Center
4 out of 5
Utca Kossuth Lajos 7-9, Budapest
Hent priser
0.21 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (1,760 anmeldelser)

"Svært god frokost er inkludert! Synes renholdet og rommene kunne vært bedre, men ellers ok. Svært sentral beliggenhet og man har gå-avstand til nesten alt. Skal man lenger er det kun 100 meter til metro som tar deg dit du vil."…"

Anmeldelse skrevet 11. jan. 2020

Eurostars Budapest Center
ibis Styles Budapest Airport
3.5 out of 5
Vecses, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 260 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
16.82 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (580 anmeldelser)

"Nære flyplassen uten at flystøyen forstyrret oppholdet."…"

Anmeldelse skrevet 12. mar. 2020

ibis Styles Budapest Airport
Danubius Hotel Astoria City Center
4 out of 5
Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
Hent priser
0.32 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (2,563 anmeldelser)
Top satisfaction

"Central location, quick and friendly check-in and check-out, nice lobby, nice room with good beds and pillows, clean bathroom. Very little noise from the quite heavy traffic outside. Excellent breakfast with lots of choice. Superb bacon. Had one meal in the hotel restaurant. Very good food and quick ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. des. 2019

Danubius Hotel Astoria City Center
Danubius Hotel Gellert
4 out of 5
Szent Gellert ter 2, Budapest
Hent priser
1.09 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (2,136 anmeldelser)

"old hotel but very friendly staff"…"

Anmeldelse skrevet 8. nov. 2019

Danubius Hotel Gellert
InterContinental Budapest
5 out of 5
Apaczai Csere Janos 12-14, Budapest
Gratis avbestilling
1 923 kr
per natt
7. apr.–8. apr.
0.81 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (1,607 anmeldelser)

"Fint hotell. Noe slitt rom, men rent og fint"…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019

InterContinental Budapest
Bohem Art Hotel
4 out of 5
Molnar u 35, Budapest
4 511 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
0.51 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (2,005 anmeldelser)

"Turens høydepunkt var bartenderen Kevin som jobbet i hotellbaren. Han var virkelig engasjert i jobben sin, så serviceinnstilt og vennlig."…"

Anmeldelse skrevet 3. feb. 2020

Bohem Art Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Budapest
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Pattaya

Hotell Budapest: Som hovedstad i Ungarn, er Budapest spekket med gode hotelltilbud. Hoteller i Budapest kommer i alle varianter, og du kan trygt reise både på forretningsreise eller på en ordentlig ferie. Du kan enten velge å bruke mye penger på et luksushotell, eller å være snillere mot lommeboken og bestille et billig hotell i Budapest. Uansett hvilken grunn du har til å besøke byen så kan du være sikker på at du vil finne et passende alternativ når det gjelder overnatting i Budapest

For en mer selvstyrt ferie kan du for eksempel bestille deg inn på et leilighetshotell. Har du med deg kjæresten frister det kanskje heller å bli dullet litt med – eksempelvis på et spahotell? I Budapest kan du også gjerne ta med deg din firbeinte venn ettersom det vrimler av dyrevennlige hoteller. Budapest har kort og godt noe for enhver smak og ethvert behov.

En introduksjon til Budapest

Budapest er Ungarns økonomiske, industrielle, politiske og kulturelle sentrum, med alt hva det innebærer. Byen ble nesten utslettet under andre verdenskrig, og har siden den gang gjennomgått mange ansiktsløftninger. En reise til Budapest byr derfor av flere årsaker på mye spennende arkitektur og historie. Dessuten er byen en estetisk perle, der den hviler på begge sider av elven Donau.

For utenom vennlige innfødte, vil du også oppleve vennlige priser. Dette kan du utnytte på mange forskjellige måter, ettersom Budapest byr på masse av det en god ferie bør inneholde: shopping, historie, kultur, aktiviteter og mye god mat og drikke.

Flott uteliv i nærheten av ditt hotell i Budapest

Budapest er kjent for å være en by som virkelig våkner om kvelden og natta. Et særegent fenomen er for eksempel ruinpubene. Dette er gamle bygg og bakgårder, som i påvente av renovasjon blir leid ut som utesteder. Interiøret er en blanding av alt mulig, gjerne preget av lokale ildsjeler og kunstnere, og stemningen er frigjort og herlig. Det vrimler også av nattklubber, hvor interiøret er alt annet enn tilfeldig. I Budapest er det også lov å brenne hjemmebrent, så du bør ta en bar-til-bar-runde for å prøvesmake noen lokale typer. Vinsmaking på vingårder er også et vanlig fenomen i Budapest, dersom du ønsker en litt mer kultivert vri.

Opplevelser rett ved hotellet i Budapest

Først og fremst bør du unne deg en båttur på Donau. Har du med deg barna, kan du dra i dyreparken. Hva med en høystemt orgel- eller symfonikonsert på kvelden? Budapest er også kjent som en spa- og velværeby, og det kan være vel verdt å unne seg litt billig luksus. Shoppingmulighetene strekker seg fra store markeder med skjulte skatter, til eksklusive designerbutikker. Om kvelden kan du stikke innom en jazzklubb eller prøve hellet på kasino, noe som garantert gir deg noe nytt fra hva du er vant til i hjemlandet.

Spennende attraksjoner

Som allerede nevnt er Budapest kjent som en spa- og velværeby. Derfor kan det anbefales å besøke noen av de flotte bade- og spafasilitetene som finnes i byen mens du er på besøk. Start for eksempel med å ta en tur innom det autentiske tyrkiske badet Rudas. Bygningen ble bygget i 1550, men likner fortsatt på et tyrkisk bad. Her vil du finne et bredt utvalg av termalbad, et svømmebasseng, steam rooms og badstuer. En annen populær badefasilitet heter Gellértbadet hvor det finnes termalbad med regenererende vann fra fjellets egen kilde. Hvis du etter dette fortsatt ikke har klart å senke skuldrene bør du prøve ut Europas største spa , Széchenyi Fürdő,som har eksistert helt siden 1913. Her inneholder bassengene ulike stoffer som kalsium, sulfat, magnesium og bikarbonat som eksempelvis har en positiv effekt på leddsykdommer. Gellértbadet, Rudas og Széchenyi Fürdő er kun tre ut av flere bade- og spafasiliteter i Budapest, og du kan også vurdere å reise innom noen av de nyere spaene som du ofte finner i tilknytning til Budapests luksushoteller.

Også arkitekturen i Budapest er slående vakker. For eksempel er Parlamentsbygningen dekorert med over 40 kg gull innvendig. Overalt finner du motiver som vil få enhver fotograf til å slå salto. Mattiaskirken er et annet betydelig byggverk, som til og med arrangerer konserter fra tid til annen. Like ved finner du også den såkalte Fiskebastionen, en utsiktspost som kommer til å gjøre deg svimmel. For å oppleve en fantastisk utsikt anbefales det også å besøke Gellert-høyden på siden av byen. For rekreasjon og noe interessant å hvile blikket på, kan du besøke Margaret-øya, og for barna er det også et stort badeland på den lille øya. Budapest er også kjent for sine naturlige kilder. Du kan besøke både de eldste romerske badene, som i dag ligger i ruiner, samt de nyere badene skapt under det osmanske rike på 1500-tallet.

Turen til Budapest

Du kan fly til Budapest direkte fra flere norske storbyer, og relativt ofte fra Oslo Lufthavn. Det er veldig greit å ha leiebil i Budapest , og bestiller du sammen med hotell og fly, får du en bra pakkeavtale på hotell, fly og leiebil.

Å bestille hotell i Budapest

For å finne et passende hotell i Budapest, finnes det flere søkemetoder du kan bruke. Eksempelvis kan du bruke kartet til å finne det område av Budapest du ønsker å bo i. Alternativt kan du gjøre nytte av filtrene ved å bestemme hvilken hotelltype, hotellkjede, eller hotellklasse du ønsker. Her kan du velge alt fra enklere hoteller med 1 stjerne, til flottere hoteller med 5 stjerner. En tredje søkemetode du kan benytte er å oppgi reisedatoer sånn at vi kan vise hvilke hotelltilbud som finnes i Budapest denne perioden

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Budapest?
Úttö Luxury Suites er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med gratis wi-fi og kjøkken på rommet. Det tar dessuten bare 15 minutter å gå til Det ungarske nasjonalmuseet. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Hotel Moments Budapest og Prestige Hotel Budapest også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Budapest hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Budapest.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Budapest?
Basert på anmeldelser er Garden House Budapest et populært overnattingssted med 2 stjerner. gjestehus passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Andre budsjettvennlige alternativer er Baross City Hotel og easyHotel Budapest Oktogon.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Budapest?
Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Conference er et populært overnattingssted på Expedia 4,5-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og en restaurant. Noen andre alternativer for familieturen er Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection og Kempinski Hotel Corvinus Budapest. Attraksjoner som Taubanen opp Budapest slottsbakke og Aquaworld Budapest passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Budapest?
The Ritz-Carlton, Budapest er et overnattingssted 5-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med sengetøy av topp kvalitet og romservice døgnet rundt. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Opera Garden Hotel & Apartments og New York Residence.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Budapest?
Hotel Gozsdu Court er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et innendørsbasseng. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Star Inn Hotel Budapest Centrum, by Comfort og Danubius Hotel Arena - Budapest.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Budapest?
Úttö Luxury Suites er et populært overnattingssted 3-stjerners og strand i nærheten. hotell kan dessuten friste med et utendørsbasseng og en restaurant. Andre valgmuligheter for strandferien er Danubius Hotel Helia og Aquaworld Resort Budapest. Hvis du vil tilbringe en avslappende ettermiddag ved vannet, kan du dra til Priest Island.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Budapest?
Iberostar Grand Budapest har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection og New York Residence er også to eksklusive overnattingssteder for ferien din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Budapest?
Hotel Palazzo Zichy er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både en bar og treningssenter. Bohem Art Hotel og Casati Budapest Hotel er to andre boutique-hoteller.
Hva er det beste overnattingsstedet i Budapest for å lære mer om lokalhistorien?
Basert på vår reiseekspertise er Danubius Hotel Gellert er et populært overnattingssted 4-stjerners, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Andre overnattingssteder i nærheten av historiske severdigheter er Pest-Buda Design Hotel by Zsidai Hotels og Corinthia Budapest. Du kan også besøke kjente landemerker som Stefansdomen (Szent-Istvan Bazilika), Szechenyi hengebro (Szechenyi Lanchid) og Gellert furdo (Gellert termiske bad og basseng).
Hva er det beste overnattingsstedet for en vinterferie i Budapest?
Basert på reisestatistikken vår er Dominik Panzio er et bra valg, særlig hvis du liker å gå på ski. pensjonat kan dessuten friste med gratis wi-fi og concierge-tjenester. Attila Hotel & Restaurant er også et bra alternativ for vinterferien. For å stå på ski eller snowboard hele dagen kan du ta turen til Babos Ski Area eller Slider Club.
Hvordan er det å overnatte i Budapest?
Historiefantaster kommer til å like Budapest, og reisemålet byr dessuten på spennende museer, en katedral og underholdning, som de besøkende liker godt. Denne byen kan også friste besøkende med monumenter, gode shoppingmuligheter og kafeer. Noen av byens mest populære attraksjoner er Stefansdomen (Szent-Istvan Bazilika), Szechenyi hengebro (Szechenyi Lanchid) og Gellert furdo (Gellert termiske bad og basseng). I Budapest kan du velge mellom 1672 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylig bestilte hoteller i Budapest

Nylige anmeldelser av hoteller i Budapest

Flere reisealternativer