Budapest

Hoteller i Budapest

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Budapest

K+K Hotel Opera Budapest
4 out of 5
Revay Utca 24, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
701 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.5/5Fantastisk! (2,136 anmeldelser)

"The hotel is very centrally located, and the staff is very helpful, friendly and polite. This was ny third stay there, and I like it a lot. They are also very helpful if you have a complaint or a problem, and fix it promtly"…"

Anmeldelse skrevet 2. sep. 2019

K+K Hotel Opera Budapest
Iberostar Grand Budapest
5 out of 5
Oktober 6. utca 26, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 492 kr
per natt
10. nov.–11. nov.
4.7/5Enestående! (1,177 anmeldelser)
Flott hotell

"Flott hotell med sentral beliggenhet. Vi bodde 3 personer på et hotellrom på 46 m2 og hadde god plass og komfort. Nydelig bad med badekar og separat dusj og wc. Rent og pent og hyggelig betjening. Meget servicemindede resepsjonister. Nydelig frokost da vi også lunne bestille varmretter separat. Anbefaler ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. mai 2019

Iberostar Grand Budapest
Novotel Budapest Centrum
4 out of 5
Rákóczi út 43-45, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
709 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.2/5Utmerket! (1,223 anmeldelser)

"D var ikke massasje , kjedelig .. Ellers var frokost veldig bra, lite støy tross mye traffikk. Bra hotell i forhold til pris ..👍"…"

Anmeldelse skrevet 6. mai 2019

Novotel Budapest Centrum
Corinthia Budapest
5 out of 5
Erzsebet krt 43-49, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 792 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.7/5Enestående! (3,847 anmeldelser)

"Ypperlig service og vennlig betjening. Executive club anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2019

Corinthia Budapest

Finner du ikke det du er ute etter?

Prøv å sortere med disse alternativene.

Kempinski Hotel Corvinus Budapest
5 out of 5
Erzsébet Tér 7-8, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 844 kr
per natt
8. nov.–9. nov.
4.7/5Enestående! (2,104 anmeldelser)

"Ingen ting å trekke ned på dette stedet . Det var et kjempe fint hotell med fremragende service."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Kempinski Hotel Corvinus Budapest
Prestige Hotel Budapest
4 out of 5
Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 232 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.8/5Enestående! (1,786 anmeldelser)

"God service, vi fikk god informasjon om restauranter og aktiviteter i byen ved innsjekk. Hotellet fremstår som nytt, det er rent og rommene var veldig fine. Svært sentral beliggenhet. Spa-avdeling man kan benytte uten ekstra kostnad. Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 7. mai 2019

Prestige Hotel Budapest
Hotel Moments Budapest
4 out of 5
Andrássy út 8., Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 280 kr
per natt
20. okt.–21. okt.
4.9/5Enestående! (1,349 anmeldelser)
Super sentral hotel

"Great rom, very sentral in Budapest. Nice people and a good breakfast. Clean rom."…"

Anmeldelse skrevet 11. mar. 2019

Hotel Moments Budapest
Aquaworld Resort Budapest
4 out of 5
16 Ives street, Budapest
920 kr
per natt
11. nov.–12. nov.
4.3/5Utmerket! (435 anmeldelser)

"Badehotell burde være ett sted hvor man slipper å gå i dress for å spise lunsj å middag"…"

Anmeldelse skrevet 16. jun. 2019

Aquaworld Resort Budapest
MEININGER Budapest Great Market Hall
3.5 out of 5
Csarnok tér 2, Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
471 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.3/5Utmerket! (116 anmeldelser)

"Pulita accogliente e ideale per famiglie. Molto comoda alla metro è vicina ai luoghi di interesse. Personale giovane e disponibile"…"

Anmeldelse skrevet 18. okt. 2019

MEININGER Budapest Great Market Hall
D8 Hotel
3.5 out of 5
Dorottya u. 8., Budapest
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
873 kr
per natt
3. nov.–4. nov.
4.7/5Enestående! (282 anmeldelser)
D8 Budapest

"Dessverre veldig dårlig renhold av rommet. Flott beliggenhet, god frokost og god service av de som jobbet der."…"

Anmeldelse skrevet 2. feb. 2019

D8 Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Budapest
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Pattaya

Hotell Budapest: Som hovedstad i Ungarn, er Budapest spekket med gode hotelltilbud. Hoteller i Budapest kommer i alle varianter, og du kan trygt reise både på forretningsreise eller på en ordentlig ferie. Du kan enten velge å bruke mye penger på et luksushotell, eller å være snillere mot lommeboken og bestille et billig hotell i Budapest. Uansett hvilken grunn du har til å besøke byen så kan du være sikker på at du vil finne et passende alternativ når det gjelder overnatting i Budapest

For en mer selvstyrt ferie kan du for eksempel bestille deg inn på et leilighetshotell. Har du med deg kjæresten frister det kanskje heller å bli dullet litt med – eksempelvis på et spahotell? I Budapest kan du også gjerne ta med deg din firbeinte venn ettersom det vrimler av dyrevennlige hoteller. Budapest har kort og godt noe for enhver smak og ethvert behov.

En introduksjon til Budapest

Budapest er Ungarns økonomiske, industrielle, politiske og kulturelle sentrum, med alt hva det innebærer. Byen ble nesten utslettet under andre verdenskrig, og har siden den gang gjennomgått mange ansiktsløftninger. En reise til Budapest byr derfor av flere årsaker på mye spennende arkitektur og historie. Dessuten er byen en estetisk perle, der den hviler på begge sider av elven Donau.

For utenom vennlige innfødte, vil du også oppleve vennlige priser. Dette kan du utnytte på mange forskjellige måter, ettersom Budapest byr på masse av det en god ferie bør inneholde: shopping, historie, kultur, aktiviteter og mye god mat og drikke.

Flott uteliv i nærheten av ditt hotell i Budapest

Budapest er kjent for å være en by som virkelig våkner om kvelden og natta. Et særegent fenomen er for eksempel ruinpubene. Dette er gamle bygg og bakgårder, som i påvente av renovasjon blir leid ut som utesteder. Interiøret er en blanding av alt mulig, gjerne preget av lokale ildsjeler og kunstnere, og stemningen er frigjort og herlig. Det vrimler også av nattklubber, hvor interiøret er alt annet enn tilfeldig. I Budapest er det også lov å brenne hjemmebrent, så du bør ta en bar-til-bar-runde for å prøvesmake noen lokale typer. Vinsmaking på vingårder er også et vanlig fenomen i Budapest, dersom du ønsker en litt mer kultivert vri.

Opplevelser rett ved hotellet i Budapest

Først og fremst bør du unne deg en båttur på Donau. Har du med deg barna, kan du dra i dyreparken. Hva med en høystemt orgel- eller symfonikonsert på kvelden? Budapest er også kjent som en spa- og velværeby, og det kan være vel verdt å unne seg litt billig luksus. Shoppingmulighetene strekker seg fra store markeder med skjulte skatter, til eksklusive designerbutikker. Om kvelden kan du stikke innom en jazzklubb eller prøve hellet på kasino, noe som garantert gir deg noe nytt fra hva du er vant til i hjemlandet.

Spennende attraksjoner

Som allerede nevnt er Budapest kjent som en spa- og velværeby. Derfor kan det anbefales å besøke noen av de flotte bade- og spafasilitetene som finnes i byen mens du er på besøk. Start for eksempel med å ta en tur innom det autentiske tyrkiske badet Rudas. Bygningen ble bygget i 1550, men likner fortsatt på et tyrkisk bad. Her vil du finne et bredt utvalg av termalbad, et svømmebasseng, steam rooms og badstuer. En annen populær badefasilitet heter Gellértbadet hvor det finnes termalbad med regenererende vann fra fjellets egen kilde. Hvis du etter dette fortsatt ikke har klart å senke skuldrene bør du prøve ut Europas største spa , Széchenyi Fürdő,som har eksistert helt siden 1913. Her inneholder bassengene ulike stoffer som kalsium, sulfat, magnesium og bikarbonat som eksempelvis har en positiv effekt på leddsykdommer. Gellértbadet, Rudas og Széchenyi Fürdő er kun tre ut av flere bade- og spafasiliteter i Budapest, og du kan også vurdere å reise innom noen av de nyere spaene som du ofte finner i tilknytning til Budapests luksushoteller.

Også arkitekturen i Budapest er slående vakker. For eksempel er Parlamentsbygningen dekorert med over 40 kg gull innvendig. Overalt finner du motiver som vil få enhver fotograf til å slå salto. Mattiaskirken er et annet betydelig byggverk, som til og med arrangerer konserter fra tid til annen. Like ved finner du også den såkalte Fiskebastionen, en utsiktspost som kommer til å gjøre deg svimmel. For å oppleve en fantastisk utsikt anbefales det også å besøke Gellert-høyden på siden av byen. For rekreasjon og noe interessant å hvile blikket på, kan du besøke Margaret-øya, og for barna er det også et stort badeland på den lille øya. Budapest er også kjent for sine naturlige kilder. Du kan besøke både de eldste romerske badene, som i dag ligger i ruiner, samt de nyere badene skapt under det osmanske rike på 1500-tallet.

Turen til Budapest

Du kan fly til Budapest direkte fra flere norske storbyer, og relativt ofte fra Oslo Lufthavn. Det er veldig greit å ha leiebil i Budapest , og bestiller du sammen med hotell og fly, får du en bra pakkeavtale på hotell, fly og leiebil.

Å bestille hotell i Budapest

For å finne et passende hotell i Budapest, finnes det flere søkemetoder du kan bruke. Eksempelvis kan du bruke kartet til å finne det område av Budapest du ønsker å bo i. Alternativt kan du gjøre nytte av filtrene ved å bestemme hvilken hotelltype, hotellkjede, eller hotellklasse du ønsker. Her kan du velge alt fra enklere hoteller med 1 stjerne, til flottere hoteller med 5 stjerner. En tredje søkemetode du kan benytte er å oppgi reisedatoer sånn at vi kan vise hvilke hotelltilbud som finnes i Budapest denne perioden

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Budapest

Nylige anmeldelser av hoteller i Budapest