Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Budapest

Vis alle leiebiler i Budapest

Gode tilbud på leiebiler i Budapest

Leiebil Budapest

Bilutleie Budapest – Budapest er en vakker by som lenge har vært et populært reisemål for nordmenn. Mange velger å legge sin ferie til Budapest, siden byen er svært billig å feriere i samt har en fantastisk kulturhistorie. Det er mange steder hvor du kan leie bil i Budapest, noe som kan være praktisk å ha for å komme seg raskt og enkelt rundt i byen.

Når du har tatt avgjørelsen om å ordne deg med en leiebil, er det neste punktet på listen å finne en bra leiebil til en gunstig pris. Bruker du søkeverktøyet på Expedia.no vil du ikke ha problemer med å finne en billig leiebil i Budapest på en enkel måte.

Leie bil på flyplassen

Når du setter deg på et fly til Budapest, lander du som oftest på Budapest Liszt Ferenc internasjonale lufthavn. Dette er en stor flyplass der en rekke selskaper driver med bilutleie, så du vil ikke ha problemer med å finne en leiebil. En av fordelene med å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen, er at du ikke trenger tenke på hvilket kollektivt transporttilbud du skal bruke for å komme deg fra flyplassen til ditt utvalgte hotell i Budapest. Fra flyplassen til Budapest sentrum er det omtrent 20 km, og med en leiebil kjører du strekningen på rundt 30 minutter.

Hvilken leiebil bør du velge?

Det kan være lurt å bruke litt tid på å finne ut hvilken leiebil i Budapest du bør velge. Husk å ta hensyn til reisefølget ditt og planene for ferien, som begge deler vil kunne spille inn på valget ditt. Skal du på ferie med hele familien, er det en fordel å gå for en stasjonsvogn eller SUV, siden man da har mye bedre plass til bagasje. Hvis du skal kjøre mye til steder i nærheten av Budapest, kan det være lurt å legge litt ekstra penger i en bedre leiebil. Reiser du derimot med en venn eller kjæreste og bare skal kjøre rundt i sentrum, er nok en liten leiebil det beste valget. Uansett hvilken leiebil valget ditt faller på, er du på Expedia.no sikret en god pris på bilen.

Kjør til Budapests flotte bad

Budapest er kjent for sine mange fantastiske bad. De to klart mest populære badene blant turister, er Széchenyi-badet og Gellert-badet. Førstnevnte ligger ved Byparken, mens Gellert-badet ligger midt i sentrum. Badene benytter seg av varme kilder til å varme opp vannet, og det er mange forskjellige bad å velge mellom. Sett av en halv dag til denne aktiviteten, siden du ikke kommer til å ville forlate det deilige vannet.

Andre attraksjoner i Budapest

Det er selvfølgelige mye annet å se i Budapest enn de to nevnte badene. Hvis du interesserer deg for arkitektur, bør du få med deg byens parlamentsbygning. I sin tid var dette bygget ett av verdens største byggverk, med sin høyde på 96 meter og lengde på 268 meter. Hvis du vil nyte en av de solfylte dagene i Budapest utendørs, kan du ta turen til Margaretøya, som ligger midt i elven Donau. På denne øya er det store grøntområder og en rekke bassenger, og det meste av øya er strengt av for biltrafikk.

Utforsk Budapest

Utforsk Budapest med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!