Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Budapest

Leiebil Budapest

Bilutleie Budapest – Budapest er en vakker by som lenge har vært et populært reisemål for nordmenn. Mange velger å legge sin ferie til Budapest, siden byen er svært billig å feriere i samt har en fantastisk kulturhistorie. Det er mange steder hvor du kan leie bil i Budapest, noe som kan være praktisk å ha for å komme seg raskt og enkelt rundt i byen.

Når du har tatt avgjørelsen om å ordne deg med en leiebil, er det neste punktet på listen å finne en bra leiebil til en gunstig pris. Bruker du søkeverktøyet på Expedia.no vil du ikke ha problemer med å finne en billig leiebil i Budapest på en enkel måte.

Leie bil på flyplassen

Når du setter deg på et fly til Budapest, lander du som oftest på Budapest Liszt Ferenc internasjonale lufthavn. Dette er en stor flyplass der en rekke selskaper driver med bilutleie, så du vil ikke ha problemer med å finne en leiebil. En av fordelene med å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen, er at du ikke trenger tenke på hvilket kollektivt transporttilbud du skal bruke for å komme deg fra flyplassen til ditt utvalgte hotell i Budapest. Fra flyplassen til Budapest sentrum er det omtrent 20 km, og med en leiebil kjører du strekningen på rundt 30 minutter.

Hvilken leiebil bør du velge?

Det kan være lurt å bruke litt tid på å finne ut hvilken leiebil i Budapest du bør velge. Husk å ta hensyn til reisefølget ditt og planene for ferien, som begge deler vil kunne spille inn på valget ditt. Skal du på ferie med hele familien, er det en fordel å gå for en stasjonsvogn eller SUV, siden man da har mye bedre plass til bagasje. Hvis du skal kjøre mye til steder i nærheten av Budapest, kan det være lurt å legge litt ekstra penger i en bedre leiebil. Reiser du derimot med en venn eller kjæreste og bare skal kjøre rundt i sentrum, er nok en liten leiebil det beste valget. Uansett hvilken leiebil valget ditt faller på, er du på Expedia.no sikret en god pris på bilen.

Kjør til Budapests flotte bad

Budapest er kjent for sine mange fantastiske bad. De to klart mest populære badene blant turister, er Széchenyi-badet og Gellert-badet. Førstnevnte ligger ved Byparken, mens Gellert-badet ligger midt i sentrum. Badene benytter seg av varme kilder til å varme opp vannet, og det er mange forskjellige bad å velge mellom. Sett av en halv dag til denne aktiviteten, siden du ikke kommer til å ville forlate det deilige vannet.

Andre attraksjoner i Budapest

Det er selvfølgelige mye annet å se i Budapest enn de to nevnte badene. Hvis du interesserer deg for arkitektur, bør du få med deg byens parlamentsbygning. I sin tid var dette bygget ett av verdens største byggverk, med sin høyde på 96 meter og lengde på 268 meter. Hvis du vil nyte en av de solfylte dagene i Budapest utendørs, kan du ta turen til Margaretøya, som ligger midt i elven Donau. På denne øya er det store grøntområder og en rekke bassenger, og det meste av øya er strengt av for biltrafikk.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Budapest

Hva er den beste prisen på leiebil i Budapest?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Budapest .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Budapest?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Budapest er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Budapest?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Budapest?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Budapest

Utforsk Budapest med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!