Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Bronx

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Bronx

Finn de beste områdene og bydelene i Bronx for aktivitetene du liker best. Les mer om Bronx

Hoteller i Bronx

7 Days Hotel Bronx
2.5 out of 5
2338 Bruckner Blvd, Bronx, NY
Hent priser
2.57 km fra sentrum
2.9/5 (98 anmeldelser)

"My stay was very good this time! Keep up the great work"…"

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2020

7 Days Hotel Bronx
Morris Guest House
3 out of 5
Morris Avenue & East Tremont Avenue, Bronx, NY
Prisen er 1 267 kr per natt
4.46 km fra sentrum
3.2/5 (68 anmeldelser)

"Good for the price. Maybe if had parking near to the property, would músculos better, but in the area is so hard. Thanks!"…"

Anmeldelse skrevet 31. jan. 2020

Morris Guest House
Residence Inn New York The Bronx At Metro Center Atrium
3 out of 5
1776 Eastchester Rd, Bronx, NY
Prisen er 2 694 kr per natt
0.9 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (426 anmeldelser)
Bra hotell i Bronx

"Har bodd her to ganger sammen med 2 respektive 3 familiemedlemmer. Rommet hadde begge ganger to soverom + en bra sovesofa i stuen. To bad totalt og kjøkken i stuen. Veldig bra service. Late ceck-in var ikke et problem. Hjelp med taxiservice. Hyggelig spiseområde og helt grei frokost med sunne alternativer ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. mai 2018

Residence Inn New York The Bronx At Metro Center Atrium
Best Western Plus Stadium Inn
2.5 out of 5
926 Sedgwick Ave, Bronx, NY
Prisen er 2 178 kr per natt
6.79 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (328 anmeldelser)

"This is an excellent hotel, and the staff is really good!"…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Best Western Plus Stadium Inn
Den Beste på Bronx
220 Miriam St, 1c, Bronx, NY
Hent priser
3.77 km fra sentrum
Den Beste på Bronx
Confortable apt i Bronx Nyc, 25 Meter fra Manhattan, Vakre Nabolag
Koselig Privat Studio i Mott Haven Bronx, i Nærheten av Times Square
Ramada by Wyndham Bronx Terminal
2.5 out of 5
646 Gerard Avenue, Bronx, NY
Hent priser
6.93 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (474 anmeldelser)

"It’s was a wonderful still at the Ramada. The front desk gentleman was awesome and thank you"…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020

Ramada by Wyndham Bronx Terminal
Opera House Hotel
3 out of 5
436 East 149th Street, Bronx, NY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 300 kr per natt
6.42 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (1,058 anmeldelser)

"Vi bodde der i 8 netter og hotellet var veldig fint med l med hyggelig og serviceinnstilt personale.Ok frokost og tilgang til kaffe, vann o.l hele døgnet. Stor fordel med kort vei til T-banen"…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Opera House Hotel
GWB Hotel
2.5 out of 5
1996 Webster Ave, Bronx, NY
Prisen er 1 857 kr per natt
3.78 km fra sentrum
2.9/5 (169 anmeldelser)

"Good"…"

Anmeldelse skrevet 29. feb. 2020

GWB Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Bronx
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Bronx

Hotell Bronx: Leter du etter overnatting i Bronx? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Bronx, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Bronx eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Bronx, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Bronx?
Opera House Hotel er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med kafé og døgnåpent forretningssenter. Ifølge anmeldelser fra reisende er Ramada by Wyndham Bronx og Ramada by Wyndham Bronx Terminal også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Bronx hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste romreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før planlagt ankomst. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Bronx.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Bronx?
Basert på anmeldelser er Ramada by Wyndham Bronx et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis komplett frokost og gratis wi-fi. Noen andre rimelige alternativer er Opera House Hotel og Days Inn by Wyndham Bronx Near Stadium.
Hvilket overnattingssted er best hvis man reiser med barn til Bronx?
Sheridan Hotel er et populært valg for familier på Expedia. Dette hotellet kan blant annet friste med gratis parkering og gratis wi-fi. Noen andre valgmuligheter for reiser med barn er Opera House Hotel og Ramada by Wyndham Bronx. Attraksjoner som Bronx zoologiske hage og Floating Pool passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par som skal reise til Bronx?
Opera House Hotel er et overnattingssted 3 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med avslapningsbadekar og sengetøy av topp kvalitet. Noen andre muligheter for en romantisk ferie er Ramada by Wyndham Bronx og Sheridan Hotel.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Bronx?
Bronx Guesthouse er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et gjestehus kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet gratis wi-fi. Residence Inn New York The Bronx At Metro Center Atrium er også en valgmulighet hvis du skal ha med kjæledyret ditt.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Bronx?
Opera House Hotel er et populært overnattingssted 3 stjerner. et hotell er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Andre bra overnattingssteder for strandferien er Residence Inn New York The Bronx At Metro Center Atrium og Super 8 by Wyndham Bronx. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Orchard-stranden eller Glen Island.
Hva er det beste boutique-hotellet i Bronx?
Opera House Hotel er et overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en kafé og privatbiltjenester.
Hvordan er det å overnatte i Bronx?
Bronx har flotte restauranter som de besøkende liker godt, og kan også skilte med botaniske hager og en dyrehage. Denne byen kan også friste besøkende med gode shoppingmuligheter og sport. Noen av byens mest populære attraksjoner er Bronx zoologiske hage, New York botaniske hage og Yankee stadion. I Bronx kan du velge mellom 90 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Bronx?
The Bronx Museum of the Arts, Lehman Center for the Performing Arts og Bartow-Pell herregårdsmuseum er noen av kulturattraksjonene i byen. Attraksjoner som Bronx zoologiske hage og Floating Pool er moro for både store og små. Her finner du dessuten severdigheter som Bronx seiersmonument, Edgar Allan Poes hus og Bell Tower Park.
Hvordan kan jeg komme meg rundt i Bronx?
Du kan gå til nærliggende T-banestasjoner som Morris Park Station, Pelham Pkwy. Station (Esplanade) og Bronx Park East Station. Hvis du vil reise utenfor området, kan du ta toget fra Bronx Botanical Garden Station, Bronx Fordham Station eller Bronx Williams Bridge Station.
Hvordan er værsesongene i Bronx?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 23 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 3 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Bronx er 1136 mm.

Nylige anmeldelser i Bronx

Flere reisealternativer