Leilighetshoteller i Bodø

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Andre typer overnattingssteder i Bodø

Saltstraumen Brygge
3 out of 5
Saltstraumen Brygge, Bodo
8,6/10 Excellent! (133 anmeldelser)
"Vi overnattet på gjennomfarting.Flotte hytter men mest nyttig for fisketurister,noe vi ikke var.Stor plass mange senger,fin utsikt"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2022

Saltstraumen Brygge
Nature Closeby: Stunning View w/ kitchen. Sleeps 5 people!
10/10 Exceptional! (1 anmeldelse)
"ALThelt supert. Bare så synd at vi ikke fikk snakket med vertskapet når vi reiste . Skulle så gjerne ha takket for oss."

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2023

Nature Closeby: Stunning View w/ kitchen. Sleeps 5 people!
Arctic Seasport
3.5 out of 5
Vei 1487, Bodo
6/10 (2 anmeldelser)
Notti da incubo
"Abbiano prenotato due notti per un totale di € 300,00,pagamento anticipato al nostro arrivo iniziano le disavventure, ci chiedono €35,00 per le lenzuola e gli asciugamani (questo particolare che nel prezzo non era previsto lenzuola e asciugamani non era specifica da nessun parte). Arriviamo in camera ..."

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2019

Arctic Seasport
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Leilighetshoteller i Bodø

Antall gjesteanmeldelser
136
Overnatting
Laveste pris
2 405 kr
Høyeste pris
3 212 kr

Ofte stilte spørsmål

Hva kan jeg forvente hvis jeg velger å bo i en leilighet i Bodø?
Hvis du har bestilt et leilighetshotell eller en leilighet, kommer overnattingsstedet mest sannsynlig til å ligge ganske sentralt i Bodø. I løpet av oppholdet ditt, bør du sette av tid til å besøke havnen. Mange velger Bodø nettopp på grunn av museene og sportsarrangementene.
Hvor mange leilighetshoteller finner jeg i Bodø?
Selv om det ikke finnes så mange leilighetshoteller i Bodø som du kan bestille på Expedia, kan du velge og vrake blant 21 hoteller og andre overnattingsmuligheter. Vi kan hjelpe deg med å finne noe som ligner på et leilighetshotell, som en leilighet eller et rom med kjøkken/tekjøkken.
Hva bør jeg se og gjøre i Bodø?
Bodo Tourist Information og Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park er eksempler på noen familievennlige attraksjoner, mens Saltstraumen og Langsanden strand passer fint for de som har lyst på utendørsopplevelser. Mens du er her, bør du også få med deg Bodo Domkirke og Aspmyra stadion.
Hva er et leilighetshotell?
Når du bor på leilighetshotell, kan du forvente mer plass og privatliv, som i en leilighet, samt fasilitetene til et hotell. Velger du et leilighetshotell, kan du forlenge reisen og gjøre deg bedre kjent med lokalbefolkningen i Bodø. Se frem til å lage mat på et komplett kjøkken og til å ha plass til å invitere familie og venner.

Nylige anmeldelser i Bodø
Expedia-verifiserte anmeldelser