Bilutleie i Bodø

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Bodø

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Bodø

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Bodø
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Bodø?
Du kan se frem til spennende bilturer i Bodø med leiepriser per dag fra denne uken.
Kan jeg leie bil på Bodø (BOO)?
Sixt og Hertz ligger i nærheten av Bodø (BOO). Etter at du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Bodø?
Hvis du avbestiller en leiebilbestilling minst seks timer før henting, har du vanligvis krav på full tilbakebetaling. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle, så du bør se gjennom reiseplanen og leiebilavtalen. Hvis du ikke finner svaret, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Bodø?
Liten størrelse, men store fordeler. Økonomibiler er førstevalget i Bodø. De er enkle å parkere og manøvrere, noe som er perfekt hvis du skal drive med bykjøring. Denne typen leiebil er også svært drivstofføkonomisk, så det er billig å reise rundt. Foretrekker du en større bil, kan du se på våre standard, store og premiumbiler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Bodø?
Lei en bil, hent nøklene og gled deg til å oppleve alle attraksjoner og severdigheter i Bodø. Det er imidlertid mye mer å se og gjøre i det omkringliggende området, så dette kan ikke være siste stopp. Stikk også innom noen andre interessante steder i regionen:

  • Vestvågøy kan friste med mange severdigheter og attraksjoner, og ligger ca. 100 km fra Bodø. Er dette dagens første stopp? Da bør du ta turen til Lofotr vikingmuseum, et av byens høydepunkter.
  • I Vågan, ca. 110 km unna, er det også mye å finne på. Trenger du inspirasjon til sightseeing? Lofoten Krigsminnemuseum er vårt førstevalg.
  • Få et avbrekk fra det evige maset i byen ved å ta turen til Torghatten, omtrent 230 km fra Bodø. Dette er et flott sted å dra til hvis du trenger en dose natur.

Hvorfor skal jeg leie bil i Bodø gjennom Expedia?
Fra våre eksklusive tilbud og medlemspriser til våre populære pakketilbud – det er massevis av gode grunner til å leie en bil gjennom Expedia. Skal du til Bodø? Der finner du leiebilselskaper å velge mellom, med leiebiler for alle stiler og budsjetter. Hvis du vil spare enda mer, kan du slå sammen bestillingen av leiebil med fly og hoteller.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Bodø hos Expedia?
Ta en titt på kundevurderinger, velg rett biltype, og sammenlign prisene fra de mest populære bilutleiefirmaene. Expedia gjør det lett å finne gode priser på leiebil. Kombiner bestillingen av leiebil i Bodø med bestilling av fly og hotell, og legg ut på tur med litt ekstra å rutte med.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Bodø?
Sjåfører som er 19 år eller eldre, kan dra på biltur i Bodø. Hvis du er ung, kreves det ofte et ekstra dagsgebyr. Mange leverandører begrenser dessuten utvalget til noen få biler, for eksempel økonomi- og kompaktbiler, og krever at leietakeren kjøper en omfattende forsikring. Oppgi alltid riktig alder på hovedsjåføren ved bestilling for å få informasjon om eventuelle begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Bodø?
Du trenger førerkort og kredittkort i ditt navn. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? I så fall er det sannsynlig at du må legge frem dokumentasjon på egen forsikring. Retningslinjene kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, så du bør lese avtalen nøye.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Bodø?
Med leiepriser så lave som og per dag i Bodø de siste sju dagene kommer du deg på motorveien på kort tid.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Bodø?
Ja, så du slipper å bestille leiebilen på nytt halvveis i ferien. Besøk siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å bestille en bil som du kan bruke så lenge du vil.
Hvor kan jeg leie bil i Bodø hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Bodø er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, mens andre ikke er det. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder mellom 21 og 24. Du må alltid sjekke betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Bodø?
Vilkårene for leiebilforsikring kan variere ut fra en rekke faktorer, blant annet sjåførens alder og størrelsen på bilen. Pass på å se på leverandørens vilkår og betingelser før du tar en endelig avgjørelse.