Bilutleie i Bodø

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Bodø

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Bodø

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Bodø
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Bodø?
Denne uken var den laveste daglige prisen for en budsjettvennlig leiebil i Bodø .
Kan jeg leie bil på Bodø (BOO)?
Når du ankommer Bodø (BOO), er det bare å sette kursen mot Sixt eller Hertz, som holder til like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du utforske Bodø bak rattet i leiebilen din.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Bodø?
Noen ganger hender det at ting skjer og planer endres. Derfor tilbyr vi full tilbakebetaling for mange leiebilbestillinger hvis du avbestiller seks timer i forkant av henting. Husk å lese nøye gjennom leiebilavtalen, da det kan være unntak. Hvis du ikke finner informasjonen der, kan du få hjelp hos vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Bodø?
Liten størrelse, men store fordeler. Økonomibiler er det mest populære valget i Bodø. De er lette å parkere og manøvrere, noe som er perfekt hvis du skal drive med bykjøring. Denne typen leiebil er også svært drivstofføkonomisk, så det er billig å kjøre rundt. Er du på utkikk etter en større bil, kan du se på våre standard, store og premiumbiler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Bodø?
Hvis du kjører selv, er det ikke vanskelig å utforske området rundt. Bodø er et bra startsted, men det er mye annet spennende å se også. Lei en bil, sleng kofferten i bagasjerommet og ta en titt på disse spennende stedene:

  • Narvik kan friste med en haug av severdigheter og ligger rundt 180 km fra Bodø. Er dette reisens første stopp? Da bør du følge skiltingen mot Narvikfjellet, et av byens største høydepunkter.
  • En annen destinasjon som er populær blant reisende, er Vestvågøy, rundt 110 km unna. Hurtigrutekaien, Stamsund er bare én av mange grunner til at folk elsker dette stedet.
  • Ingen reise er komplett uten en tur til Arktisk-alpin botanisk hage. Denne kjente naturseverdigheten ligger rundt 330 km fra Bodø. Bare nyt den friske luften og la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Bodø gjennom Expedia?
Hvis du er ute etter en leiebil i Bodø, kan du stole på Expedia. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne et riktig godt tilbud, og med leiebilselskaper å velge blant får du tilgang til et bredt utvalg. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingene dine i en pakkereise. Med alt fra bilutleie og ferieboliger til flyreiser og hoteller gjør vi det lekende lett for deg å planlegge reiseruten din.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Bodø hos Expedia?
Å få tak i det beste tilbudet på bilutleie i Bodø er ikke noe problem hos Expedia. Velg bilklasse, legg til et par detaljer og sammenlign prisene fra de mest anerkjente leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til flyreiser og hoteller i bestillingen? Du kan oppnå fantastiske rabatter ved å sette sammen bestillingene dine til en pakke.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Bodø?
Hvis du er 19 år eller eldre, kan du bestille leiebil i Bodø. Du bør være oppmerksom på at de aller fleste leiebilselskaper krever ekstra gebyrer hvis sjåføren er ung, på grunn av den økte ulykkesrisikoen. Unge sjåfører får som regel heller ikke lov til å leie større biler. Ta en titt på informasjonen i liten skrift før bestilling for å unngå problemer når du skal hente nøklene.
Hva trenger jeg for å leie bil i Bodø?
I de fleste tilfeller trenger du gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente leiebilen. Du må også vise dokumentasjon på forsikring hvis du ikke vil bruke forsikringen selskapet tilbyr. Retningslinjene kan variere fra selskap til selskap, så det kan være lurt å lese det med liten skrift på forhånd.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Bodø?
Den beste prisen for en leiebil i Bodø de siste sju dagene var kun per dag. Den nest beste prisen som ble tilbudt, var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Bodø?
Ta en titt på siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å bestille en bil som passer for deg. Enten du holder deg i Bodø eller skal utforske området rundt, vil Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en fantastisk pris.
Hvor kan jeg leie bil i Bodø hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av bilutleierne du finner i Bodø. De har ofte ulike regler når det gjelder alder. Hvis du har funnet en leverandør som leier ut til sjåfører under 25, må du vite at det kan kreves ekstra betaling. Les deg opp på dette før du henter bilen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Bodø?
Husk å se på leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller noe, så får du all informasjonen du ønsker angående leiebilforsikring.