Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Bodø

Vis alle leiebiler i Bodø

Gode tilbud når du skal leie bil i Bodø

Bodø er en av Norges nordligere storbyer, og er virkelig en fantastisk by med et utrolig landskap. Bodø har av en ledende reisenettside blitt omtalt som «vakkert øde og overraskende hipt», noe vi på ingen måte er overrasket over. I et område som har så mye fantastisk natur å by på som, er det å ha tilgang til en leiebil virkelig verdt pengene.

Det er ikke så mange steder som driver med bilutleiebil i Bodø, men når du flyr til Bodø og ankommer flyplassen Bodø Lufthavn er det gode muligheter til å skaffe seg en leiebil. Dersom du benytter deg av Expedia når du skal bestille leiebilen er du sikret en billig leiebil i Bodø.

Litt mer om Bodø

Det er mye å gjøre for turister i Bodø, og det er spesielt den fantastiske naturen de fleste kommer for å se. Selve byen er også veldig fascinerende, og har en rekke flotte attraksjoner for turister. Flyplassen ligger rett ved Bodø sentrum, noe som er svært praktisk for turistene. Der er også flere hoteller i Bodø, både i og i utkanten av byen. Om du er på utkikk etter litt rimeligere overnatting finnes det også hosteller i Bodø. Det er flere flotte museer og kirker i byen, blant annet Norsk Luftfartsmuseum, Nordlandsmuseet og Bodø Domkirke. Dersom du vil vite mer om Bodøs historie bør du prioritere Nordlandsmuseet.

Utforsk Bodø i leiebilen

Selv om Bodø sentrum er et fantastisk sted i seg selv, er det området rundt byen som virkelig gjør Bodø til et så spesielt sted. Med leiebil kan du ta ferge over til Kjerringøy, som er som en reise tilbake i tid. Du finner ikke noen steder langs Nordlandskysten med et like autentisk kystkulturmiljø. Allerede på 1600-tallet var Kjerringøy kjent som handels- og markedsplass i dette området.

Hvis du er på tur med kjæresten din, kan vi anbefale deg å hoppe inni i leiebilen, kjøre til et avsidesliggende sted og stirre opp mot himmelen i håp om å se nordlyset. Det er nettsider man kan bruke for å finne ut når det er størst sjanse for å se nordlyset, og det er lite som er så romantisk som å ligge ute under åpen himmel en sommernatt og se på dette fantastiske lysspillet.

Saltstraumen, som er verdens sterkeste malstrøm, finner du rett utenfor Bodø, og dette er en annen populær attraksjon byen har å by på. Du vil oppleve ekstreme naturkrefter når 372 millioner kubikkmeter vann presses gjennom en passasje som bare er 150 meter bred og 31 meter dyp i løpet av seks timer. Dersom du liker å fiske eller dykke, er dette område rene eldorado for disse aktivitetene.

Ta turen til Misvær og Skjerstad i leiebilen

I Misvær og Skjerstad vil du oppleve spennende kultur- og villmarksopplevelser, i et område med urørt natur og noen av de eldste bygningene i Nord-Norge. Kulturveien, som egentlig heter Riksvei 812, tar deg med over fjellet, gjennom trange dalfører og langs den vakre kystnaturen. I løpet av bilturen vil du kjøre forbi en rekke flotte kulturminner – og ikke minst gode fiskevann. Veien starter i Saltdal, går via Misvær og ender ved Saltstraumen.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Bodø

Hva er den beste prisen på leiebil i Bodø?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Bodø 2,212 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Bodø?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Bodø er 2,301 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Bodø?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Bodø?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Bodø

Utforsk Bodø med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!