Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Bodø

Vis alle leiebiler i Bodø

Gode tilbud når du skal leie bil i Bodø

Bodø er en av Norges nordligere storbyer, og er virkelig en fantastisk by med et utrolig landskap. Bodø har av en ledende reisenettside blitt omtalt som «vakkert øde og overraskende hipt», noe vi på ingen måte er overrasket over. I et område som har så mye fantastisk natur å by på som, er det å ha tilgang til en leiebil virkelig verdt pengene.

Det er ikke så mange steder som driver med bilutleiebil i Bodø, men når du flyr til Bodø og ankommer flyplassen Bodø Lufthavn er det gode muligheter til å skaffe seg en leiebil. Dersom du benytter deg av Expedia når du skal bestille leiebilen er du sikret en billig leiebil i Bodø.

Litt mer om Bodø

Det er mye å gjøre for turister i Bodø, og det er spesielt den fantastiske naturen de fleste kommer for å se. Selve byen er også veldig fascinerende, og har en rekke flotte attraksjoner for turister. Flyplassen ligger rett ved Bodø sentrum, noe som er svært praktisk for turistene. Der er også flere hoteller i Bodø, både i og i utkanten av byen. Om du er på utkikk etter litt rimeligere overnatting finnes det også hosteller i Bodø. Det er flere flotte museer og kirker i byen, blant annet Norsk Luftfartsmuseum, Nordlandsmuseet og Bodø Domkirke. Dersom du vil vite mer om Bodøs historie bør du prioritere Nordlandsmuseet.

Utforsk Bodø i leiebilen

Selv om Bodø sentrum er et fantastisk sted i seg selv, er det området rundt byen som virkelig gjør Bodø til et så spesielt sted. Med leiebil kan du ta ferge over til Kjerringøy, som er som en reise tilbake i tid. Du finner ikke noen steder langs Nordlandskysten med et like autentisk kystkulturmiljø. Allerede på 1600-tallet var Kjerringøy kjent som handels- og markedsplass i dette området.

Hvis du er på tur med kjæresten din, kan vi anbefale deg å hoppe inni i leiebilen, kjøre til et avsidesliggende sted og stirre opp mot himmelen i håp om å se nordlyset. Det er nettsider man kan bruke for å finne ut når det er størst sjanse for å se nordlyset, og det er lite som er så romantisk som å ligge ute under åpen himmel en sommernatt og se på dette fantastiske lysspillet.

Saltstraumen, som er verdens sterkeste malstrøm, finner du rett utenfor Bodø, og dette er en annen populær attraksjon byen har å by på. Du vil oppleve ekstreme naturkrefter når 372 millioner kubikkmeter vann presses gjennom en passasje som bare er 150 meter bred og 31 meter dyp i løpet av seks timer. Dersom du liker å fiske eller dykke, er dette område rene eldorado for disse aktivitetene.

Ta turen til Misvær og Skjerstad i leiebilen

I Misvær og Skjerstad vil du oppleve spennende kultur- og villmarksopplevelser, i et område med urørt natur og noen av de eldste bygningene i Nord-Norge. Kulturveien, som egentlig heter Riksvei 812, tar deg med over fjellet, gjennom trange dalfører og langs den vakre kystnaturen. I løpet av bilturen vil du kjøre forbi en rekke flotte kulturminner – og ikke minst gode fiskevann. Veien starter i Saltdal, går via Misvær og ender ved Saltstraumen.

Utforsk Bodø

Utforsk Bodø med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!