Bilutleie i Bodø

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Bodø

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Bodø

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Bodø
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra Bodø (BOO)?
Du trenger ikke å bruke hele budsjettet på å leie bil fra Bodø (BOO) med priser fra kun 1,375 kr per dag. Dette er basert på prisene de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil fra Bodø (BOO)?
Kom deg fra flysetet til førersetet på null komma niks når du har landet på Bodø (BOO). Sixt og Avis er et par av leiebilselskapene du kan velge mellom.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Bodø (BOO)?
De aller fleste bestillinger kan kanselleres uten ekstra kostnad. Har du betalt på forhånd, kan du være kvalifisert for en full refusjon hvis du avbestiller minst seks timer før du skal hente bilen. Sjekk leieavtalen for å få mer detaljert informasjon. Kundeservicesenteret vårt kan også hjelpe deg.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Bodø (BOO) gjennom Expedia?
Med våre eksklusive tilbud, medlemspriser og bonusordninger kommer du til å spare penger når du bestiller en leiebil via Expedia. Sjekk hva slags biler som leies ut på Bodø (BOO), og velg deretter den perfekte bilen for deg. Vi har imidlertid ikke bare utrolige priser på leiebiler. Du kan også legge til aktiviteter, hoteller og flyreiser i bestillingen din for å lage en skreddersydd pakkereise. Legg til mer for å spare mer!
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Bodø (BOO) gjennom Expedia?
Expedia gjør det lett å sammenligne tilbud, priser og leverandører samt å sjekke anmeldelser fra kunder. Slår du sammen leiebilen fra Bodø (BOO) med fly- og hotellbestillinger, kan du spare mer penger.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Bodø (BOO)?
Minstealderen for leie av bil i Bodø er 19. Er du en ung sjåfør, må du kanskje betale litt mer per dag. Det er dessuten som regel høyere aldersgrense for å leie større biler, som SUV-er og passasjer-vaner. Sjekk om noen av disse reglene gjelder for deg, før bestilling.
Hva trenger du for å leie bil på Bodø (BOO)?
Det du trenger, er førerkort og et kredittkort. Skal du ikke benytte deg av leiebilselskapets forsikring, må du nok legge frem bevis på egen forsikring. Vi anbefaler at du sjekker dette før henting for å unngå unødvendige forsinkelser.
Hva er den laveste leiebilprisen på Bodø (BOO)?
Ifølge prisene de siste sju dagene kan du leie bil på Bodø (BOO) for kun 1,375 kr per dag. Sjekk det flotte utvalget av leiebiler og bestill den som er midt i blinken for deg.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Bodø (BOO)?
Det kan du. Expedia gjør det enkelt å hoppe rett inn i en langtidsleiebil så snart du har landet på Bodø (BOO). Det er bare å oppgi reiseinformasjonen din på siden vår for langtidsleie, sammenligne tilbudene og deretter bestille den ideelle bilen for deg.
Hvor kan jeg leie bil på Bodø (BOO) hvis jeg er under 25 år gammel?
Om du kan bestille leiebil på Bodø (BOO) eller ikke, avhenger av leiebilselskapet. Noen selskaper leier ut til sjåfører som er over 21 – og til og med yngre enn det – men du må lese betingelsene og vilkårene. Sjåfører som er under 25 år, ofte må betale ekstra. I så fall lønner det seg å finne ut av dette før du skal hente bilen.