Billige flybilletter til Bodø

Billige flyreiser til Bodø

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 627 kr for enveisflyvninger og 1 394 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Scandinavian Airlines

Fly til Bodø

Flyvninger til Bodø

Det er mange flyvninger til Bodø daglig fra flyplassene rundt om i Norge. Med Expedia har du gode muligheter til å finne billige flybilletter til Bodø.

Som nevnt er det mange fly som flyr til Bodø hver dag, og fra samtlige av de større flyplassene er det direkteflyvninger til denne flotte byen i nord. Siden Bodø ligger så langt nord, tar flyturen fra de større flyplassene sør i Norge omtrent 1,5 time.

Bodø er den nest største byen i Nord-Norge og ligger i Nordland fylke. Byen har mye spennende å by på, men de fleste som bestiller en reise til Bodø, kommer for å oppleve midnattssolen, fra 4. juni til 8. juli, eller nordlyset.

Nordlyset, naturfenomenet med navnet aurora polaris, er et imponerende skue. Mange utenlandske turister reiser til Bodø ene og alene for å se nordlyset. I Norge er Bodø den byen hvor du har størst sjanse til å oppleve dette fantastiske fenomenet, så husk å ta med kameraet ditt på turen. Perioden for nordlyset er fra september til april, noe du bør huske dersom hovedmålet ditt med reisen er nettopp å få sett nordlyset.

Det er mange flotte museer i Bodø, så ta turen innom Nordlandsmuseet, Saltstraumen Museum og Luftfartsmuseet. Ladegode fyr på øya Ladegode er en populær turistattraksjon, og fyret har blitt drevet som turistanlegg siden 1994. Hvis du vil oppleve Norges autentiske kystmiljø er en tur til Kjerringøy en sikker vinner.

Flyreiser til Bodø fra flyplasser i Norge

Med Expedia er det ikke noe problem å finne billige flybilletter til Bodø. Både SAS, Widerøe og Norwegian har mange flyvninger til Bodø daglig. Widerøe tar seg i stor grad av flytrafikken fra nærliggende flyplasser til Bodø, mens SAS og Norwegian flyr de lengre strekningene fra landets større flyplasser.

Flyreiser til Bodø lufthavn

Bodø lufthavn ligger på Hernes, helt ytterst på Bodøhalvøya. Det er bare 1,5 km fra flyplassen og inn til sentrum, noe som er meget praktisk for reisende som ankommer flyplassen. Flyplassen har én rullebane og rundt 1,7 millioner passasjerer innom årlig (2014). I terminalen er det både restauranter, kiosker, en bar og tax-free-butikker. Det er med andre mye man kan gjøre på flyplassen mens man venter på å få gå ombord i flyet.

Historien til flyplassen startet med andre verdenskrig, da britiske RAF (Royal Air Force) sørget for å bygge en flyplass av planker nordøst for det som i dag er flyplassen. Flyplassen ble bombet av tyskerne dagen etter den ble åpnet. Dagens flyplass ble offisielt åpnet 12. mai 1952, og har siden den gang blitt utvidet en rekke ganger.

Siden flyplassen ligger så nært sentrum som den gjør, er det enkelt å kommes seg til ditt hotell i Bodø . Det er en busstopp rett utenfor flyplassens hovedinngang, og drosjer oppstilt like nord for hovedinngangen, du har også mulighet til å plukke opp din leiebil i Tromsø ved din ankomst.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Bodø?
Hvis du tenker å fly, er det lett å velge flyplass. Byen har nemlig bare én – og det er Bodø (BOO).
Hvor langt er det til BOO fra sentrum av Bodø?
BOO er bare en kort tur med taxi fra sentrum av Bodø. Den ligger 1 km fra sentrum.
Kan jeg fly til Bodø nå?
Sørg for at turen til Bodø går som smurt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du holde deg oppdatert om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Bodø?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Bodø, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Bodø med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Bodø, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Bodø?
Bodø kan vise til én hovedflyplass, så derfor kan du enkelt å søke etter den beste flyvningen. Du vil fly til BOO, som ligger omtrent 1 km fra sentrumsområdet.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Bodø?
5 flyselskaper tilbyr flyvninger til Bodø fra 14 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Bodø?
SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS tilbyr de fleste flyvningene til Bodø. De fleste av flyvningene går fra Frogner, med SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Bodø?
Det er svært lett å planlegge en uforglemmelig ferie til Bodø når du kan velge fra 352 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Bodø avreise fra?
Flyvninger til Bodø med avreise fra flyplasser i Oslo, Frogner og Bryn, er veldig populære.
Hvor lang tid tar det å fly til Bodø?
Skal du reise til Bodø fra Oslo, må du regne med en flytur på rundt 1 t og 27 min. De som tar av fra Frogner, kan regne med å være på flyet i 1 t og 27 min. Fra Bryn tar det ca. 1 t og 27 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Bodø?
Som alle erfarne reisende sier – ikke bestill for sent. Flyprisene er vanligvis høyest like før avreisedatoen. En annen fantastisk måte å dra i land gode tilbud på er å sammenligne alle de forskjellige alternativene. Hvis destinasjonen byr på flere flyplasser, bør du sjekke hva prisen er for å fly til en av de mindre. En annen måte å spare penger på er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du snubler over et uimotståelig tilbud, er det ingen tid å miste. Grip muligheten når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Bodø?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en behagelig flytur hvis du har forberedt deg. Vi har samlet sammen noen gode tips, slik at du får en pangstart på ferien til Bodø.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Trikset for å få en flott flyreise er å planlegge på forhånd. Det viktigste først: pass, billett, kredittkort og daglige medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som får tiden til å gå, som diverse elektronikk eller noe godt lesestoff. Ikke glem ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par støydempende hodetelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, leppepomade og rene klær er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over forbudte gjenstander kan variere fra flyselskap til flyselskap, er det lurt å ikke ta med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. For eksempel skrutrekkere, lommekniver, brennstoff og blekemidler. Sportsutstyr som golfkøller og andre ting som kan skade passasjerer, f.eks. Sverd og batonger, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Målet er å ha det så behagelig som mulig. Du bør kle deg lagvis i usyntetiske klær og ta med deg en genserjakke i tilfelle det blir litt kaldt i kabinen. Det er også lurt å velge et par flate, behagelige sko ettersom føttene kan hovner opp litt i løpet av flyturen. Pakk heller de høye hælene og de tunge turskoene i bagasjen.
  • Det er mange som har hørt om dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som kommer av redusert mobilitet eller inaktivitet. Det finnes imidlertid flere ting du kan gjøre for å minimere risikoen. Du kan investere i et par kompresjonsstrømper eller -sokker, drikke masse vann samt bevege på ben og føtter. Gå opp og ned midtgangen eller prøv å gjøre noen øvelser sittende.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Bodø?
Det handler om å være forberedt. Vi har laget en liste med nyttige tips til hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Det er bare å glede seg til å lande i Bodø:

  • Det første du må gjøre er å vise reise-ID og ombordstigningskort i sikkerhetskontrollen. Du bør ha dette lett tilgjengelig, så du slipper å lete.
  • Så er det røntgenmaskinen sin tur. Tøm lommene og fjern alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. For eksempel øretelefoner eller hodetelefoner samt kåper og jakker. Alt dette må gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen i et par minutter. Mobil, PC og andre elektroniske enheter skal også gjennomlyses.
  • Har du med deg en ny eau de cologne? Ikke noe problem. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, kan du ha den med deg i håndbagasjen.
  • Det er mulig at du blir bedt om å ta av deg skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det kan være smart å ha på praktiske sko.
  • Ikke ta med deg forbudte gjenstander i håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du legge dem i bagasjen du skal sjekke inn. Det er ikke lov å ta med slike ting på flyet, og de vil bli tatt fra deg.

Informasjon om flyreiser til Bodø
Ankomstflyplass
Bodø
Ankomstflyplassens IATA-kode
BOO
Ankomstby
Bodø
Pris tur-retur
1 698 kr

Populære flyvninger til Bodø

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 627 kr for enveisflyvninger og 1 394 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe