Billige flybilletter til Bodø

Billige flyreiser til Bodø

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 300 kr for enveisflyvninger og 598 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
SAS
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Bodø

Flyvninger til Bodø

Det er mange flyvninger til Bodø daglig fra flyplassene rundt om i Norge. Med Expedia har du gode muligheter til å finne billige flybilletter til Bodø.

Som nevnt er det mange fly som flyr til Bodø hver dag, og fra samtlige av de større flyplassene er det direkteflyvninger til denne flotte byen i nord. Siden Bodø ligger så langt nord, tar flyturen fra de større flyplassene sør i Norge omtrent 1,5 time.

Bodø er den nest største byen i Nord-Norge og ligger i Nordland fylke. Byen har mye spennende å by på, men de fleste som bestiller en reise til Bodø, kommer for å oppleve midnattssolen, fra 4. juni til 8. juli, eller nordlyset.

Nordlyset, naturfenomenet med navnet aurora polaris, er et imponerende skue. Mange utenlandske turister reiser til Bodø ene og alene for å se nordlyset. I Norge er Bodø den byen hvor du har størst sjanse til å oppleve dette fantastiske fenomenet, så husk å ta med kameraet ditt på turen. Perioden for nordlyset er fra september til april, noe du bør huske dersom hovedmålet ditt med reisen er nettopp å få sett nordlyset.

Det er mange flotte museer i Bodø, så ta turen innom Nordlandsmuseet, Saltstraumen Museum og Luftfartsmuseet. Ladegode fyr på øya Ladegode er en populær turistattraksjon, og fyret har blitt drevet som turistanlegg siden 1994. Hvis du vil oppleve Norges autentiske kystmiljø er en tur til Kjerringøy en sikker vinner.

Flyreiser til Bodø fra flyplasser i Norge

Med Expedia er det ikke noe problem å finne billige flybilletter til Bodø. Både SAS, Widerøe og Norwegian har mange flyvninger til Bodø daglig. Widerøe tar seg i stor grad av flytrafikken fra nærliggende flyplasser til Bodø, mens SAS og Norwegian flyr de lengre strekningene fra landets større flyplasser.

Flyreiser til Bodø lufthavn

Bodø lufthavn ligger på Hernes, helt ytterst på Bodøhalvøya. Det er bare 1,5 km fra flyplassen og inn til sentrum, noe som er meget praktisk for reisende som ankommer flyplassen. Flyplassen har én rullebane og rundt 1,7 millioner passasjerer innom årlig (2014). I terminalen er det både restauranter, kiosker, en bar og tax-free-butikker. Det er med andre mye man kan gjøre på flyplassen mens man venter på å få gå ombord i flyet.

Historien til flyplassen startet med andre verdenskrig, da britiske RAF (Royal Air Force) sørget for å bygge en flyplass av planker nordøst for det som i dag er flyplassen. Flyplassen ble bombet av tyskerne dagen etter den ble åpnet. Dagens flyplass ble offisielt åpnet 12. mai 1952, og har siden den gang blitt utvidet en rekke ganger.

Siden flyplassen ligger så nært sentrum som den gjør, er det enkelt å kommes seg til ditt hotell i Bodø . Det er en busstopp rett utenfor flyplassens hovedinngang, og drosjer oppstilt like nord for hovedinngangen, du har også mulighet til å plukke opp din leiebil i Tromsø ved din ankomst.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Bodø

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 300 kr for enveisflyvninger og 598 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle