Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Betina Winsig Hansen på trover

Hoteller i Bodø

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Bodø

Bodø Hostel
2 out of 5
Sjøgata 57, Bodø
Hent priser
3.7/5Good! (38 anmeldelser)
overaskende bra

"oppholdet var bra men engelsktalende personell er kanskje ikke noe alle takler like godt som jeg, ellers var håndvasken tett. men dette gjorde ikke så mye for oss kommer sikkert til å bruke dette stedet igjen en gang."…"

Anmeldelse skrevet 9. feb. 2014

Bodø Hostel
Clarion Collection Hotel Grand Bodø
3.5 out of 5
Professor Schyttes Gate 1, Bodø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 040 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
4.4/5Wonderful! (343 anmeldelser)

"En natt + frokost. Ok"…"

Anmeldelse skrevet 17. des. 2019

Clarion Collection Hotel Grand Bodø
Skagen Hotel
3 out of 5
Nyholmsgata 11, Bodø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 095 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
4.1/5Very Good! (422 anmeldelser)
Sentralt og hjemmekoselig

"Skagen hotell leverer alltid, lunt og hjemmekoselig. Ettermiddagsvafler, varm kveldsmat og en solid frokost forsterker dette inntrykket. Sentral beliggenhet er også et stort pluss. Vi kommer gjerne tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2019

Skagen Hotel
Radisson Blu Hotel, Bodo
4 out of 5
Storgata 2, P.O. Box 371, Bodø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
904 kr
per natt
2. mai–3. mai
4.2/5Excellent! (1,128 anmeldelser)

"Sentralt, pent og bra familierom for overnatting etter lang bilreise sørfra. Superhyggelig betjening og deilig frokost. Anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 31. des. 2019

Radisson Blu Hotel, Bodo
Bodo Hotell
3.5 out of 5
Prof Schyttesgate 5, Bodø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 150 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
4/5Very Good! (419 anmeldelser)

"Rolig og koselig hotell. Kommer gjerne tilbake igjen."…"

Anmeldelse skrevet 12. mar. 2020

Bodo Hotell
Saltstraumen Hotel
3.5 out of 5
Kapstøvn. 23, Saltstraumen, Bodø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 695 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4/5Very Good! (53 anmeldelser)
Greitt nok til prisen.

"Veldig lydt og lett å høre naboen.Varmt. Hyggelig betjening. Spennende å oppleve saltstraumen til ulike tider."…"

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2019

Saltstraumen Hotel
Vestvatn - Arctic Cabins
2.5 out of 5
Vestvatn, 90, Bodø, Nordland
1 000 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4.2/5Very Good! (10 anmeldelser)
Funksjonelle hytter nær alpinanlegget

"Praktisk overnattingssted når man skal i Vestvatn alpinanlegg. Det er gåavstand til anlegget, men skal man ha med seg mye ski og utstyr så blir man raskt avhengig av bil likevel. Det er dog ikke så vidt meg bekjent noen andre muligheter for overnatting noe nærmere. Og sånn sett en flott mulighet ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. apr. 2018

Vestvatn - Arctic Cabins
Scandic Bodø
3.5 out of 5
Sjøgata 23, Bodø
976 kr
per natt
1. mai–2. mai
4/5Very Good! (599 anmeldelser)

"Alt i tråd med forventningene. Hyggelig betjening. Noe støy om natten utenfor vindu av ukjent opphav."…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Scandic Bodø
Scandic Havet
4 out of 5
Tollbugata 5, Bodø
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 089 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
4.4/5Wonderful! (1,033 anmeldelser)

"Nydelig frokost og ligger midt i sentrum. Flott utsikt of fine lokaler."…"

Anmeldelse skrevet 20. mar. 2020

Scandic Havet
City Hotell
2 out of 5
Storgata 39, Bodø
645 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
3.7/5Good! (164 anmeldelser)
Ok

"Helt ok hvis du bare er ute etter en plass å overnatte."…"

Anmeldelse skrevet 3. okt. 2019

City Hotell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Bodø
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Bodø

Hotell Bodø: Bodø ligger i Nordland fylke nesten helt ute i havgapet. Dette medfører en karrig natur og et litt ustabilt vær, men byen besøkes hvert år av mange turister fra både Norge og utlandet til tross for dette. Hoteller i Bodø tilhører gjerne en hotellkjede, men det betyr ikke at du ikke kan finne et billig hotell i Bodø allikevel.

Flere hoteller i Bodø ligger like ved vannet og tilbyr utsikt til havnen og landskapet utenfor Bodø by. Velger du å bestille rom på noen av disse hotellene, kan du vente deg en ganske spesiell opplevelse. Dersom du på den annen side velger å overnatte på et hotell nærmere sentrum av Tromsø, vil du bo nærme de hyggelige restaurantene og de mange severdighetene byen har å tilby.

Har du funnet dine flybilletter til Bodø og reiser dit for en helg eller et litt lengere opphold, er det mange aktiviteter du kan bli med på. I og omkring Bodø er det de flotte naturopplevelsene som står i sentrum.

Aktiviteter utenfor ditt hotell i Bodø

Er du glad i å være aktiv og utforske nye ting når du reiser, er Bodø en ideell feriedestinasjon. Eksempelvis kan du besøke Kjerringøy rett nord for Bodø som er et virkelig spesielt sted. Det var opprinnelig en handels- og markedsplass på 1600-tallet, og kystmiljøet der er godt bevart. Har du lest Knut Hamsun, vil du kanskje kjenne deg igjen i dette landskapet.

Den dramatiske Saltstraumen tiltrekker også mange besøkende. Dette er verdens sterkeste malstrøm og ekstreme naturkrefter utspiller seg når flere millioner kubikkmeter vann skal gjennom en trang passasje i løpet av noen få timer. Det er også et lite eldorado for fiske- og dykkeinteresserte.

Midnattssolen er et annet imponerende naturfenomen som tiltrekker mange turister. Solen går aldri ned i perioden med midnattssol, og du kan nyte den fra for eksempel Mjelde – en sagnomsust strand i området. Det er altså ikke dumt å leie bil i Bodø , da det finnes flere fantastiske naturopplevelser utenfor sentrum.

Museer, kirker og havørn i Bodø

Nordland fylke er full av historie. På Bodøs museer kan du vandre rett inn i en dramatisk og fascinerende historie ved å besøke Luftfartsmuseet eller Nordlandsmuseet. På Luftfartsmuseet kan du se flotte utstillinger av berømte og beryktede militærfly, og på Nordlandsmuseet kan du oppleve Bodøs historie helt tilbake fra 1816 og frem til i dag. Selve museet holder til i en av de eldste bygningene i Bodø. Et annet bygg som er verdt et besøk er domkirken i Bodø. Denne er relativt ny (1956) og har et unikt og vakkert interiør med glassmalerier, nordlandsryer og mosaikk.

De lokale som jobber på havet i nærheten av Bodø, og kjenner det ut og inn, vet hvor havørnen befinner seg. Å få muligheten til å se en av disse mektige, flyvende skapningene er svært populært i Bodø. Byen har nemlig den størst tettheten av havørn i hele verden.

Matopplevelser nær ditt hotell i Bodø

En reise til Bodø kan innebære mange gode smaksopplevelser. Det finnes flere steder i nærområdet som er sertifisert som Norwegian Footprint ¬– restauranter med lokal mat, og alle restauranter og kafeer som er sertifisert serverer hjemmelaget mat med lokal identitet og norske råvarer.

Det er mange hyggelige kafeer i Bodø. Hvis du først går på Nordlandsmuseet og så på kafeen Farmors Stuer, med interiør fra 40- og 50-tallet, vil den nostalgiske opplevelsen bli komplett. Få ting kan sammenlignes med å sitte med en god kaffe i hånden og nyte utsikten over havet. I en by som ligger så nær det norske havgapet, er ikke denne opplevelsen langt unna.

Hotellbestilling i Bodø

Du kan finne gode overnattingstilbud, og billige hoteller i Bodø ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Bodø.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Bodø. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enklere hoteller med få stjerner til luksushoteller med 5 stjerner.
  • Et tredje alternativ er å skrive inn reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Bodø for akkurat dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Bodø?
Scandic Havet er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med 2 restauranter og gratis frokost. Noen andre favoritter basert på anmeldelser er blant annet Radisson Blu Hotel, Bodo og Clarion Collection Hotel Grand Bodø.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Bodø hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan du kanskje avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Bodø.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Bodø?
Basert på anmeldelser er Bodø Hostel et populært overnattingssted med 2 stjerner. overnattingssted passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en bar.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Bodø?
Vestvatn - Arctic Cabins er et populært valg for familier på Expedia. Denne hytta kan blant annet friste med kjøkken på rommet og gratis parkering. Andre valgmuligheter for familieturen er Radisson Blu Hotel, Bodo og Scandic Havet. Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Bodø?
Vestvatn - Arctic Cabins er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hytte kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet vaskeritjenester og kjøkken på rommet. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Opsahl Gjestegaard og Scandic Havet.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Bodø?
Bodø kan by på et havneområde, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over museene, sportsarrangementene og fjellene. I Bodø kan du velge mellom 19 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Bodø?
Bodo Domkirke, Norsk Luftfartsmuseum og Nordland Museum er noen av kulturattraksjonene i byen. Kjente severdigheter som Bodin kirke og Kjerringøy handelssted er også verdt et besøk. Saltstraumen, Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark og Mjelle Rød sandstrand er noen eksempler på byens vakre natur.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Bodø?
Hvis du vil utforske flere steder i nærheten, kan du ta tog fra Bodø togstasjon eller Mørkved togstasjon. Kollektivtilbudet i Bodø er kanskje litt begrenset, så det kan lønne seg å leie bil i stedet.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Bodø?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 15 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -3 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Bodø er 685.60 mm.

Nylige anmeldelser av hoteller i Bodø

Flere reisealternativer