Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Betina Winsig Hansen på trover

Leiligheter i Bodø

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Leiligheter i Bodø 

Saltstraumen Brygge
3 out of 5
Saltstraumen Brygge, Bodø
Prisen er 2 147 kr per natt

Denne leiligheten ligger ved vannkanten, 1,5 kilometer unna Saltstraumen og 32 kilometer unna Bodin kirke og Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park. ...

4.2/5Very Good! (104 anmeldelser)

"Nytt og rent. Meget gode senger og fantastisk utsikt, selv om været var dårlig, men det er jo ikke brygga sin feil :P"…"

Anmeldelse skrevet 2. jul. 2020

Saltstraumen Brygge
Sandvik aparment
4 out of 5
Sandvik 1c, Gildeskål, Nordland
Hent priser

Denne leiligheten ligger ved havet, 11,8 kilometer unna Langsanden strand og 19 kilometer unna Elias Blix-tunet. Dessuten ligger Sandhornet og Gildeskål Laksesenter ...

5/5Exceptional! (2 anmeldelser)

"Very plaisant and quiet stay in this new house. The host welcomed us very well. There are a lot of walks to do around, in a very beautiful environment."…"

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2019

Sandvik aparment
Tuvsjyen Saltstraumen
3.5 out of 5
Fylkesvei 812, Kulturveien 122, Bodø, Nordland
Hent priser

Denne leiligheten ligger ved havet, 4,9 kilometer unna Saltstraumen og 32 kilometer unna Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park og Bodin kirke. Dessuten ...

Tuvsjyen Saltstraumen
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Bodø
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Bodø

Clarion Collection Hotel Grand Bodø
Clarion Collection Hotel Grand Bodø
3.5 out of 5
Professor Schyttes Gate 1, Bodø
Prisen er 1 236 kr per natt
4.4/5Wonderful! (351 anmeldelser)

"Fint og sentralt hotell. Store fine rom og hyggelig betjening, ble servert frokost pakker i stede for buffet som ikke var noe og klage på med tanke på situasjonen med covid-19. Minuset var at det ikke var rengjøring i helgene og rommet var dårlig rengjort før vi fikk dette."…"

Anmeldelse skrevet 23. apr. 2020

Clarion Collection Hotel Grand Bodø
Scandic Havet
Scandic Havet
4 out of 5
Tollbugata 5, Bodø
Prisen er 1 199 kr per natt
4.4/5Wonderful! (955 anmeldelser)

"Svært god service, men frokostpakken kunne vært bedre"…"

Anmeldelse skrevet 23. jun. 2020

Scandic Havet
Thon Hotel Nordlys
Thon Hotel Nordlys
3.5 out of 5
Moloveien 14, Bodø
Prisen er 1 080 kr per natt
4.6/5Wonderful! (270 anmeldelser)

"Sentralt og fint hotell; god frokost, men for fullt i spisesalen i disse koronatider, trengsel. Hyggelig betjening. Nedtrekk er dårlig lydisolasjon mot korridor, slamring med dører. Snorking fra naborom hele natten,"…"

Anmeldelse skrevet 25. jun. 2020

Thon Hotel Nordlys
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det å bo i leilighet i Bodø?
I Bodø finner du 20 overnattingssteder. Ikke så mange av dem er leiligheter, men vi kan bistå med å finne andre typer overnattingssteder som ligner. Når du ser etter et sted å bo på Expedia, kan du filtrere for å få frem fasiliteter som kjøkken eller vaskemaskin, bekvemmeligheter man ofte finner i leiligheter. Du kan også filtrere for å finne tilsvarende overnattingssteder, for eksempel hytter, gjestehus eller ferieboliger. I løpet av oppholdet ditt, bør du sette av tid til å besøke havnen.
Hvorfor burde du velge en leilighet fremfor et tradisjonelt hotellrom?
En leilighet gir deg muligheten til å kunne lage dine egne måltider. I tillegg pleier de å være større enn tradisjonelle hotellrom. En leilighet er et godt alternativ for par som har lyst til å få et innblikk lokalbefolkningens hverdagsliv, men også for familier som ønsker å benytte seg av de samme bekvemmelighetene som hjemme.
Hvilken leilighet bør jeg leie for reisen min til Bodø?
Saltstraumen Brygge: Kan friste med wi-fi og kabel-TV. Det er dessuten parkering (uten ekstra kostnad) og båthavn på stedet. Tuvsjyen Saltstraumen: Byr på blant annet wi-fi. Det er dessuten restaurant og parkering (uten ekstra kostnad) på stedet.
Hvordan er værsesongene i Bodø?
Været er en av faktorene som har innvirkning på ferien din, spesielt hvis du planlegger en lengre reise. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Bodø er 686 mm.
Hvilke attraksjoner og severdigheter bør jeg besøke i Bodø?
Havnen er noe av det Bodø er mest kjent for. De som er glad i å være ute, bør sjekke ut Saltstraumen og Mjelle Rød sandstrand. Hvis du er mer interessert i kulturelle opplevelser, kan du ta turen til Bodo Domkirke og Norsk Luftfartsmuseum. Nordlandsbadet Swimming Pool and Indoor Water Park og Bodin kirke er eksempler på andre steder det kan være verdt å få med seg.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Bodø?
Fly til Bodø (BOO), som ligger 1,4 km unna. Hvis du vil se mer av områdene i nærheten, kan du ta tog fra Bodø togstasjon eller Mørkved togstasjon.