Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Luksushoteller i Blackheath

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Luksushoteller populære blant reisende

The Clarendon Hotel - Blackheath
3.5 out of 5
8-16 Montpelier Row, Blackheath Village, London, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 230 kr per natt
4.2/5Very Good! (914 anmeldelser)

"Positiv opplevelse! Komfortabelt, renslig og imøtekommende fra innsjekk til utsjekk. Anbefales sterkt videre. Ønsker å booke igjen ved senere anledning."…"

Anmeldelse skrevet 29. okt. 2019

The Clarendon Hotel - Blackheath
Finner du ikke det du leter etter?
Luksushoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Er du på utkikk etter et luksuriøst hotell for ferien din i Blackheath?
Expedia kan hjelpe deg med å finne en flyvning til London (LHR-Heathrow) eller London (LGW-Gatwick), og du kan deretter fokusere på å velge et av de mange luksuriøse overnattingsstedene du finner der. Fasilitetene som tilbys er avgjørende i reiseplanleggingen, så vi gjør det enkelt å få det du trenger for å gjøre oppholdet ditt så bra som overhodet mulig. Dersom du er ute etter et førsteklasses hotell som har utmerkede restauranter, spa og mange bassenger, hjelper Expedia deg gjerne med å finne det beste luksushotellet som fins Blackheath. Flotte restauranter og et fantastisk uteliv er karakteristisk for Blackheath, noe du absolutt bør benytte deg av når du er her. I tillegg kan du sette av litt tid til å besøke lokale severdigheter, og da kan for eksempel Greenwich Park være verdt et besøk.
Hva kan man se og gjøre i Blackheath?
Opplev Blackheath med et stopp på Greenwich Park, Royal Observatory og Peter Harrison Planetarium. Hvis du har litt tid til overs under turen, har du kanskje lyst å sjekke ut O2 Arena og Excel utstillingssenter.

Flere reisealternativer