Reiser til Anterselva 2022

Bilde tatt av Gianni Bassini (CC BY-SA)
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Anterselva og spar

De beste tilbudene på fly + hotell Anterselva

Il Perlo Panorama
Il Loggiato dei Serviti
Italiana Hotels Milan Rho Fair
Vista Palazzo Small Luxury Hotel
Hotel Engadina

De mest populære hotellene i Anterselva

Hotel Bad Salomonsbrunn
Hotel Bad Salomonsbrunn
Via Anterselva 1, Rasun Anterselva, BZ, 39030
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 458 kr per natt fra 4. okt. til 5. okt.
4,4/5 Wonderful! (17 anmeldelser)
Hjemmekoselig hotel, med kjempegod mat
"Dette var et meget flott hotell. Hjemmekoselig hotel og meget god mat. De til og med tørket alle våre våte klær som vi hadde med oss tilbake etter en lang dag på tur i fjellet. Et forbedringsforslag er en ekstra kaffemaskin. for her var det alltid kø."

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2019

Zin Senfter Residence
Zin Senfter Residence
4 out of 5
Mercato Vecchio 2, Piazzetta Senfter, San Candido, BZ, 39038
Prisen er 1 902 kr per natt fra 4. okt. til 5. okt.
4,8/5 Exceptional! (6 anmeldelser)
Hiking the Amazing Spectacular Dolomites
"The apartment was very clean and comfortable. The residence was conveniently located near amazing hiking in the Dolomites. The town was small, charming and walkable. The only downs are the sauna had very limited hours so made usage challenging, the town was in an off season time of year so dining ..."

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

Hotel Corso Am Graben
Hotel Corso Am Graben
4 out of 5
Via Bastioni 16, Brunico, BZ, 39031
4,2/5 Excellent! (50 anmeldelser)
"Ottima esperienza, servizio accogliente e gentilezza. Posizione centralissima eppure silenziosa."

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Anterselva?
Du kan finne priser så lave som 2,566 kr. Ja, du leste riktig! Våre pakkereiser til Anterselva er en ypperlig måte å få kronene til å strekke til på. Kombiner flyreiser, leiebiler og hoteller, og gjør deg kjent med denne spennende destinasjonen.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Anterselva?
Kombiner det du behøver av flyreiser, leiebiler og hoteller i en pakkereise til Anterselva, og spar stort. Du kan spare enda mer på å legge til andre komponenter som aktiviteter eller opplevelser i bestillingen din. Det aller beste er at du kan utforme ferien din akkurat som du ønsker. Vi tilbyr over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller i hele verden, så alle skal få muligheten til å oppleve drømmeferien.
Når på året er det best å besøke Anterselva?
Det kommer an på dine prioriteringer. De aller beste prisene får du som regel i , mens prisene ofte stiger i . Det er flest besøkende i Anterselva i . Er du på utkikk etter en mer avslappet ferietur, så er den beste tiden å komme hit på.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Anterselva?
Det lønner seg gjerne å bestille tidlig. Flyselskapene begynner stort sett å markedsføre flybilletter rundt et år før avreise, og det er den beste muligheten finne billige billetter. Skal du ut og reise om noen uker? Det er ikke et problem. Expedia har hele tiden gode tilbud, så du kan komme deg avgårde på drømmeferien til en rimelig pris.
Hva inkluderer en pakkereise til Anterselva fra Expedia?
Det kommer an på deg. Du kan velge fra et utvalg av pakkereiser til Anterselva, som består av for eksempel hotell, fly og leiebil. Du kan også bestille flyreise og hotell eller flyreise og leiebil. Når du har bestilt, kan du legge til andre ting som opplevelser og utflukter. Uansett hvordan drømmeferien din i Anterselva ser ut, kan du spare penger.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Anterselva?
En pakkereise kan tilpasses ditt budsjett og er en god måte for å få pengene til å strekke litt lenger. Hva reisen skal inneholde er helt opp til deg. Velg mellom en kombinasjon av leiebiler, hoteller og flyreiser og flyreiser, ut fra dine behov.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Anterselva hos Expedia?
Expedia gir deg tilgang til over 500 flyselskaper i hele verden, så det kan du. Det er bare å velge flyselskapet du liker best og sette sammen en reise til Anterselva.
Kan jeg reise til Anterselva akkurat nå?
For å få den mest oppdaterte informasjonen om reiser til Anterselva kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Det er der du finner informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og andre ting.

Populære steder å besøke