Bilutleie i Anterselva

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Anterselva

Bilde tatt av Gianni Bassini (CC BY-SA)

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Anterselva

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Anterselva
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Anterselva?
Noen ganger hender det at ting skjer og planer endres. Derfor gir vi full tilbakebetaling for mange forkuddsbetalte bestillinger hvis du informerer oss minimum seks timer før hentetidspunktet. Husk å lese nøye gjennom leiebilens avbestillingsregler, da det er enkelte unntak. Hvis du ikke finner informasjonen der, kan du besøke vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Anterselva?
Mange eventyr venter på deg i Anterselva, men drar du enda lenger, står enda mer på menyen. Skaff deg en leiebil for å brumme rundt i hele regionen i ditt tempo. Du bør legge til disse fantastiske destinasjonene på reiselisten din:

  • Du bør reise til Verona for å få et morsomt sightseeingeventyr. Rundt 180 km fra Anterselva finner du mange inspirerende severdigheter, blant annet Verona arena.
  • Hvorfor ikke få med seg noe av det beste Venezia har å by på også? En stor turistattraksjon i denne livlige byen er Rialto-broen, og Venezia ligger omtrent 160 km fra Anterselva.
  • Villa Melzi ligger 240 km unna Anterselva og er et av de vakreste naturområdene i regionen. Det er bare å strekke på beina og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Anterselva gjennom Expedia?
Med alt fra medlemspriser til eksklusive tilbud kan du oppnå gode besparelser når du leier en bil gjennom Expedia. Og med leiebilselskaper å velge mellom i Anterselva kan du finne en bil som passer deg. Men vi har ikke bare gode priser på bilutleie. Du kan også legge til bestillinger av overnatting, flyreiser og aktiviteter for å sette sammen din helt egen pakkereise til Anterselva. Jo mer du bestiller, desto mer sparer du.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Anterselva hos Expedia?
Det er lett å få tak i et fantastisk tilbud hos Expedia. Det er bare å velge bil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne priser fra de fremste leverandørene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å kombinere bestillingen av leiebil i Anterselva med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Anterselva?
Hvis du er over 18 år, kan du bestille leiebil i Anterselva. Merk at de fleste leverandører krever ekstra betaling hvis sjåføren er ung, på grunn av den økte ulykkesrisikoen. Unge sjåfører får vanligvis heller ikke lov til å leie spesialbiler eller store biler. Du bør se på betingelsene og vilkårene før bestilling for å unngå problemer ved henting.
Hva trenger jeg for å leie bil i Anterselva?
Du må vise førerkort og et kredittkort i skranken. Før du skal hente bilen, bør du høre med leiebilselskapet om det er annen dokumentasjon du trenger. Du må kanskje også legge frem bilforsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Anterselva?
Vi har kikket på prisene de siste sju dagene og ser priser så lave som . Den nest laveste prisen for leie av bil i Anterselva var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Anterselva?
Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å finne en bil som passer for deg. Uansett om du holder deg i Anterselva eller skal kjøre litt rundt, vil Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Anterselva hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Anterselva er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder som er mellom 21 og 24 år gamle. Du må alltid sjekke betingelsene og vilkårene, så du slipper overraskende kostnader.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Anterselva?
Alt avhenger av hvilken bilstørrelse du trenger, alderen din og flere andre hensyn. Se over leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du velger.