Ferieboliger i Anterselva

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Anterselva

Luxury Apart. mit 2 Schlafzimmern Terrasse
Antholz Mittertal, Bolzano
Du kan bo i denne leiligheten med familievennlig profil under oppholdet i Rasun Anterselva. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng og ...
5/5 Exceptional! (2 anmeldelser)
Sehr schöne Wohnung mit Terrasse
"Sehr nette Vermieter und es wird sich um alles gleich gekümmert, wir waren rundum sehr zufrieden."

Anmeldelse skrevet 12. jun. 2022

Apartment Bergblick in Antholz
Antholz Obertal, Südtirol
Du kan bo i denne leiligheten med skimuligheter under oppholdet i Rasun Anterselva. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og en hage. Populære ...
Apartment in Antholz
Antholz Obertal, Südtirol
Du kan bo i denne leiligheten med skimuligheter under oppholdet i Rasun Anterselva. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og en hage. Populære ...
Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Koselig leilighet i Antholz til leie
ANTHOLZ OBERTAL, Trentino-Alto Adige
Du kan bo i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Rasun Anterselva. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Ehepaar
"schöne Gegend, wir wurden sehr nett von unserem Vermieter empfangen. Die Fewo bietet alles was man benötigt. Es war ein gelungener Urlaub."

Anmeldelse skrevet 22. jun. 2020

Zin Senfter Residence
4 out of 5
Mercato Vecchio 2, Piazzetta Senfter, San Candido, BZ, 39038
Prisen er 1 832 kr per natt fra 29. sep. til 30. sep.
Hvis du bor i denne residensen med spa i San Candido, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et spa ...
4,8/5 Exceptional! (6 anmeldelser)
Hiking the Amazing Spectacular Dolomites
"The apartment was very clean and comfortable. The residence was conveniently located near amazing hiking in the Dolomites. The town was small, charming and walkable. The only downs are the sauna had very limited hours so made usage challenging, the town was in an off season time of year so dining ..."

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

Apartment-Hotel Winklwiese
4 out of 5
Aue 33, Valdaora, BZ, 39030
Prisen er 925 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.
Hvis du bor i denne residensen med skimuligheter i Valdaora, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og ...
4,8/5 Exceptional! (30 anmeldelser)
"veramente una piacevole sorpresa"

Anmeldelse skrevet 8. nov. 2021

Mountain Residence Montana
3 out of 5
Bergerstr. 39, St. Magdalena/ Gsiesertal, Valle di Casies, BZ, 39030
Prisen er 1 311 kr per natt fra 9. okt. til 10. okt.
Hvis du bor i denne residensen med spa i Valle di Casies, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et ...
4,4/5 Wonderful! (46 anmeldelser)
"Perfect location if you have a car. Located conveniently in between ski resorts. 15 minutes’ drive to a nice small village that have good restaurants and grocery stores"

Anmeldelse skrevet 5. feb. 2017

Post Alpina - Family Mountain Chalets
4 out of 5
Helmweg 9, Vierschach, San Candido, BZ, 39038
Hvis du bor i denne residensen med spa i San Candido, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et spa ...
Residence Bacher
3 out of 5
PETER-SIGMAYR-PLATZ 5, Valdaora, 39030
Hvis du bor i denne residensen i Valdaora, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og daglig rengjøring. ...
4/5 Very Good! (2 anmeldelser)
"Servizio di pulizia camere giornaliero. Bella location. Ci siamo trovati bene. Cucina un pò piccola"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2021

Residence Lusina
Sankt-Florian-Weg 1, Luson, Bozen, 39040
Du kan bo i denne residensen under turen til Luson. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og frokost. Populære severdigheter som Lüsner ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Supreme well-being
"Il residence è posizionato a circa un km dall’hotel Lusnerhof , dove è possibile usufruire gratuitamente della spa mentre sono a pagamento colazione merenda cena e attività. l’appartamento è confortevole ma non regge il confronto con la bellezza dell’hotel. Ovviamente è un’opzione ottima per una ..."

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Anterselva
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Anterselva du kanskje er interessert i

Hotel Bad Salomonsbrunn

Hotel Bad Salomonsbrunn

Via Anterselva 1, Rasun Anterselva, BZ, 39030
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Grand Hotel Misurina

Grand Hotel Misurina

4 out of 5
Via Monte Piana 21, Loc. Misurina, Auronzo di Cadore, BL, 32041
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 018 kr for en feriebolig i , og opptil 1 832 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 3.8? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Anterselva?

Ja, det finnes ferieboliger i nærheten av de mest interessante attraksjonene i Anterselva. Det er også mulig å finne et mer bortgjemt alternativ, hvis du helst bare vil ta livet med ro.

Hva er noen av de beste ferieboligene i Anterselva?

Bacher Ferienwohnungen: Gjestene liker denne ferieboligen i Anterselva. Den tilbyr en terrasse, en hage og inkludert wi-fi for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. Denne ferieboligen har også inkludert parkering.

Hvor mange ferieboliger finnes det i Anterselva?

Med 3 ferieboliger å velge mellom er Expedia det rette stedet å finne overnattingen din i Anterselva.

Hva er det å finne på i Anterselva?

Opplevelsesparken Kronaction er et eksempel på en lokal familievennlig severdighet. De som liker å tilbringe tid ute i frisk luft, kan ta en tur til Lake Braies. I de nærliggende områdene finner du også Centro Biathlon og Lago di Anterselva.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Anterselva?

En feriebolig er en privat eiendom du kan bruke til overnatting over lang tid eller i kortere perioder når du reiser til Anterselva. Når du leier en feriebolig, får du gjerne tilgang til fasiliteter som terrasse og grill så du kan slappe av på samme måte som hjemme. Er du fokusert på at stedet må være grundig rengjort, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra fulle heiser og folksomme lobbyer, og slik kan du fortsatt dra ut og oppleve verden. Det er i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, noe som gjør dette til et populært valg for barnefamilier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Anterselva
expedia-verifiserte anmeldelser