Starten på sidens hovedinnhold

All mat og drikke er inkludert på disse overnattingsstedene med alt inkludert


Se prisene på hoteller i Amsterdam

I kveld 26. mar. - 27. mar.
Denne helgen 29. mar. - 31. mar.
Neste helg 5. apr. - 7. apr.
Kart

Reiseguide: Hoteller med all inclusive i Amsterdam

All inclusive hoteller Amsterdam: Amsterdam er en spennende by å dra til, og ikke er den så langt unna Norge heller. Velger du for eksempel en langhelg på et hotell i Amsterdam, kan du utforske alt det byen har å by på i ro og mak.

Med et all inclusive-hotell i Amsterdam trenger du ikke bekymre deg for hvor du skal spise måltidene under oppholdet. Da vet du at du får all mat og drikke på hotellet ditt, og at dette er inkludert i prisen. Dette gjør det også lettere å holde seg til feriebudsjettet! Det er flere hoteller med all inclusive i Amsterdam. Så her kan du velge det som passer best for deg.

I Amsterdam er det mange attraksjoner og severdigheter du kan utforske. Van Gogh-museet i Amsterdam er for eksempel ett av de mest besøkte kunstmuseene i verden. Det finnes også mange andre museer her som Nasjonalmuseet og Rembrandt-museet. Huset der Anne Frank og familien gjemte seg under andre verdenskrig, kan også være fint å få med seg når du først er i byen. En båttur på de berømte kanalene er også et must når du er i Amsterdam. De gamle kanalene fra 1600-tallet er ett av verdens kultur- og naturarvsteder.

Den gamle byen har mange sider å vise frem. Et opphold på et inclusive-hotell i Amsterdam kan være et kjærkomment avbrekk fra en ellers så hektisk hverdag. Samtidig får du muligheten til å bli kjent med enda en by.