Hoteller med all inclusive i Amsterdam

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Hoteller med all inclusive populære blant reisende

Banks Mansion
4 out of 5
Herengracht 519-525, Amsterdam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 200 kr
per night
Feb 27 - Feb 28
4.7/5Exceptional! (1,863 anmeldelser)
Travelling

"Great"…"

Anmeldelse skrevet 1. mai 2019

Banks Mansion
Finner du ikke det du leter etter?
Hoteller med all inclusive: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Hoteller med all inclusive i Amsterdam

All inclusive hoteller Amsterdam: Amsterdam er en spennende by å dra til, og ikke er den så langt unna Norge heller. Velger du for eksempel en langhelg på et hotell i Amsterdam, kan du utforske alt det byen har å by på i ro og mak.

Med et all inclusive-hotell i Amsterdam trenger du ikke bekymre deg for hvor du skal spise måltidene under oppholdet. Da vet du at du får all mat og drikke på hotellet ditt, og at dette er inkludert i prisen. Dette gjør det også lettere å holde seg til feriebudsjettet! Det er flere hoteller med all inclusive i Amsterdam. Så her kan du velge det som passer best for deg.

I Amsterdam er det mange attraksjoner og severdigheter du kan utforske. Van Gogh-museet i Amsterdam er for eksempel ett av de mest besøkte kunstmuseene i verden. Det finnes også mange andre museer her som Nasjonalmuseet og Rembrandt-museet. Huset der Anne Frank og familien gjemte seg under andre verdenskrig, kan også være fint å få med seg når du først er i byen. En båttur på de berømte kanalene er også et must når du er i Amsterdam. De gamle kanalene fra 1600-tallet er ett av verdens kultur- og naturarvsteder.

Den gamle byen har mange sider å vise frem. Et opphold på et inclusive-hotell i Amsterdam kan være et kjærkomment avbrekk fra en ellers så hektisk hverdag. Samtidig får du muligheten til å bli kjent med enda en by.

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Amsterdam

Flere reisealternativer