Starten på sidens hovedinnhold

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Se prisene på hoteller i Amsterdam

I kveld 23. jul. - 24. jul.
Denne helgen 26. jul. - 28. jul.
Neste helg 2. aug. - 4. aug.

Populære Hoteller med all inclusive i Amsterdam

Vis alle de 1 176 overnattingsstedene i Amsterdam

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Banks Mansion
Banks Mansion
4.0 av 5.0 Herengracht 519-525, Amsterdam
4,7/5 (1802 anmeldelser)
2 136 kr per natt for 2 gjester

Jeg og min mann bodde 4 netter på dette hotellet. Rommet vårt var lite, men rent og pent. Utsikt mot kanal og trafikkert vei. Gangavstand til shopping og restauranter. Hotellfrokosten var helt ok. Lite utvalg av pålegg, men de har kokk til stede som lager omelett og pannekaker på bestilling. Pluss ...

Anmeldelse skrevet 27. jun. 2018
Kart

Reiseguide: Hoteller med all inclusive i Amsterdam

All inclusive hoteller Amsterdam: Amsterdam er en spennende by å dra til, og ikke er den så langt unna Norge heller. Velger du for eksempel en langhelg på et hotell i Amsterdam, kan du utforske alt det byen har å by på i ro og mak.

Med et all inclusive-hotell i Amsterdam trenger du ikke bekymre deg for hvor du skal spise måltidene under oppholdet. Da vet du at du får all mat og drikke på hotellet ditt, og at dette er inkludert i prisen. Dette gjør det også lettere å holde seg til feriebudsjettet! Det er flere hoteller med all inclusive i Amsterdam. Så her kan du velge det som passer best for deg.

I Amsterdam er det mange attraksjoner og severdigheter du kan utforske. Van Gogh-museet i Amsterdam er for eksempel ett av de mest besøkte kunstmuseene i verden. Det finnes også mange andre museer her som Nasjonalmuseet og Rembrandt-museet. Huset der Anne Frank og familien gjemte seg under andre verdenskrig, kan også være fint å få med seg når du først er i byen. En båttur på de berømte kanalene er også et must når du er i Amsterdam. De gamle kanalene fra 1600-tallet er ett av verdens kultur- og naturarvsteder.

Den gamle byen har mange sider å vise frem. Et opphold på et inclusive-hotell i Amsterdam kan være et kjærkomment avbrekk fra en ellers så hektisk hverdag. Samtidig får du muligheten til å bli kjent med enda en by.