Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie i Afrika og Indiahavet

Afrika ble tidligere beskrevet som et ukjent og mystisk "mørkt kontinent", men kan nå tilby et utrolig mangfold av reisemuligheter for turister fra hele verden.

Det moderne Afrika tiltrekker seg eventyrere, fotografer, jegere, historieinteresserte og vanlige turister. Dra på ferie til Afrika og se majestetiske dyr, kulturelle underverker, sjokoladeplantasjer, vakre landskap, strender og fascinerende byer.

Savannene i innlandet ønsker besøkende velkommen for å se de "fem store" villdyrene: afrikabøffel, elefant, leopard, løve og neshorn. Bli med på en lovlig safari for å jakte på storvilt i Botswana, Tanzania, Sør-Afrika og andre land. Du kan også nøye deg med å bare ta bilder av dyrene. I tillegg kan du finne giraffer, steinbukk, sebra og mange andre fascinerende dyr som ikke er vanlige på andre kontinenter utenfor dyrehager.

Besøk Tanzania for å se det majestetiske fjellet som inspirerte Ernest Hemingway til å skrive Snøen på Kilimanjaro. Hvis du har erfaring, kan du få en minneverdig opplevelse ved å klatre opp til toppen. Hvis du trives bedre i lavere høyde, kan du utforske Sør-Afrikas Wild Coast eller Namibias Fish River Canyon.

I Marokko kan du se den vakre Hassan II-moskeen i Casablanca og besøke casbaher, medinaer og souker over hele landet. Forlat Marrakech og dra på tur med firehjuling til Atlas-fjellene eller ri på kameler inn på Saharaørkenens uendelige sandsletter og sov ved en oase under stjernene.

Afrika produserer en stor del av verdens kakaobønner. Få omvisning på sjokoladegårder i Elfenbenskysten, Ghana og andre steder. Få en forståelse av kulturen i disse utviklingslandene. Noen av dem er påvirket av fransk kultur og språk.

Sør-Afrika var en gang en britisk koloni, og bærer preg av en vestlig innflytelse. Landet har overvunnet sin fortid som apartheid-land og kan nå stolt feire en fascinerende blanding av britisk kultur og ulike innfødte kulturer. Det finnes flere minnesmerker for Nelson Mandela, den sør-afrikanske lederen som kjempet i mange år, både i og utenfor fengsel, for å få landet til å fjerne raseskillet og implementere like rettigheter for alle innbyggere. Nyt den flotte utsikten fra Taffelberg over Cape Towns forrevne kyst.

Madagaskar, en øy utenfor østkysten av Afrika, er virkelig et land med fascinerende skapninger, med sine flygehunder, børstepinnsvin og over et dusin typer lemurer. Ikke gå glipp av Tsingy Rouge, røde steinformasjoner som stiger opp av bakken. Snorkle og dykk i Indiahavet fra Nosy Be.

På andre øyer i Indiahavet finnes det resorter hvor du kan feriere med stil. Besøk Maldivene for endeløse, hvite strender og klart vann. Utforsk noen av de over 100 øyene i Seychellene for å finne din egen yndlingsstrand. Opplev de vakre strendene på Mauritius og reis innover i landet for å dra på fottur og besøke botaniske hager og naturreservater.

En gammel historie handler om hvordan tre blinde menn beskriver en elefant. Én av dem tar på snabelen og tror det er en gren. En annen tar på en fot og tror det er en søyle. Den tredje tar på halen og ser for seg et tau. Afrika ligner denne elefanten. Her kan du finne et stort mangfold av aktiviteter og få mange fine og forskjellige ferier. Skreddersy den første reisen til Afrika for det du er mest interessert i og kom tilbake mange ganger for å se andre fascinerende områder du har gått glipp av.


De beste hotelltilbudene i Afrika og Det indiske hav

Vis alle de 26 312 overnattingsstedene i Afrika og Det indiske hav
Taj Cape Town 1 481 kr
Taj Cape Town

Taj Cape Town

1 Wale Street, Cape Town
   
  4,7
  av 5, basert på 556 anmeldelser
  5.0 av 5.0

  Dette hotellet er familievennlig og ligger ved The Strip i Cape Town og få skritt fra St Georges Mall og Greenmarket Square. Dessuten ligger Sørafrikas nasjonalgalleri og Castle of Good Hope kun 15 minutter unna. Cape Town stasjon ligger 9 minutters gange unna.

  Riad Hannah 210 kr
  Riad Hannah

  Riad Hannah

  Derb Assabane 28, Marrakech
    
   3,0
   av 5, basert på 229 anmeldelser
   3.5 av 5.0

   Dette gjestehuset er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Marrakech og 15 minutters gange unna Le Jardin Secret, Jamaa el Fna og Ben Youssef-moskeen. Dessuten ligger Kontoubia-minareten og Dar Si Said-museet kun 2 kilometer unna.

   Hilton Nairobi 934 kr
   Hilton Nairobi

   Hilton Nairobi

   Mama Ngina Street, Nairobi
     
    3,6
    av 5, basert på 346 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette hotellet med et spa ligger midt i hjertet av Nairobi og 10 minutters gange unna National Archives (nasjonalarkivene), City Hall (rådhus) og City Square (torg). Dessuten ligger Kenyatta internasjonale konferansesenter og Kenyatta-mausoleet kun 10 minutter unna.

    Angsana Riads Collection Morroco 875 kr
    Angsana Riads Collection Morroco

    Angsana Riads Collection Morroco

    N 1-2-4 Derb Abbes El Fassi, Marrakech
      
     4,3
     av 5, basert på 346 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Denne riaden er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 15 minutters gange unna Dar Si Said-museet og Jamaa el Fna. Dessuten ligger Kontoubia-minareten og Ben Youssef-moskeen kun 2 kilometer unna.

     The Sarova Stanley 765 kr
     The Sarova Stanley

     The Sarova Stanley

     Corner of Kenyatta Ave. and Kimathi St., Nairobi
       
      4,4
      av 5, basert på 298 anmeldelser
      5.0 av 5.0

      Dette hotellet i luksuriøs stil ligger midt i hjertet av Nairobi og 10 minutters gange unna Teleposta-tårnene, City Market (marked) og National Archives (nasjonalarkivene). Dessuten ligger City Hall (rådhus) og Nairobi Gallery kun 10 minutter unna.

      Les Jardins De La Koutoubia 1 538 kr
      Les Jardins De La Koutoubia

      Les Jardins De La Koutoubia

      26 Rue De La Koutoubia, Marrakech
        
       4,4
       av 5, basert på 375 anmeldelser
       5.0 av 5.0

       Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Medina og 10 minutters gange unna Jamaa el Fna og Kontoubia-minareten. Dessuten ligger Dar Si Said-museet og Ben Youssef-moskeen kun 2 kilometer unna.

       Le Riad Monceau 1 330 kr
       Le Riad Monceau

       Le Riad Monceau

       7/8 Derb Chaabane-Riad Zitoun Lakdim, Marrakech
         
        4,7
        av 5, basert på 349 anmeldelser
        5.0 av 5.0

        Denne riaden i luksuriøs stil ligger i Medina og 10 minutters gange unna Jamaa el Fna og Dar Si Said-museet. Dessuten ligger Kontoubia-minareten og Ben Youssef Madrasa kun 2 kilometer unna.

        Palais Sebban 1 034 kr
        Palais Sebban

        Palais Sebban

        43, Derb Moulay Abdellah Ben Hssein, Marrakech
          
         4,5
         av 5, basert på 235 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Denne riaden med et spa ligger i Medina og 10 minutters gange unna Mouassine-moskeen, Jamaa el Fna og Kontoubia-minareten. Dessuten ligger Dar Si Said-museet og Ben Youssef-moskeen kun 2 kilometer unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell