Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie i Afrika og Indiahavet

Afrika ble tidligere beskrevet som et ukjent og mystisk "mørkt kontinent", men kan nå tilby et utrolig mangfold av reisemuligheter for turister fra hele verden.

Det moderne Afrika tiltrekker seg eventyrere, fotografer, jegere, historieinteresserte og vanlige turister. Dra på ferie til Afrika og se majestetiske dyr, kulturelle underverker, sjokoladeplantasjer, vakre landskap, strender og fascinerende byer.

Savannene i innlandet ønsker besøkende velkommen for å se de "fem store" villdyrene: afrikabøffel, elefant, leopard, løve og neshorn. Bli med på en lovlig safari for å jakte på storvilt i Botswana, Tanzania, Sør-Afrika og andre land. Du kan også nøye deg med å bare ta bilder av dyrene. I tillegg kan du finne giraffer, steinbukk, sebra og mange andre fascinerende dyr som ikke er vanlige på andre kontinenter utenfor dyrehager.

Besøk Tanzania for å se det majestetiske fjellet som inspirerte Ernest Hemingway til å skrive Snøen på Kilimanjaro. Hvis du har erfaring, kan du få en minneverdig opplevelse ved å klatre opp til toppen. Hvis du trives bedre i lavere høyde, kan du utforske Sør-Afrikas Wild Coast eller Namibias Fish River Canyon.

I Marokko kan du se den vakre Hassan II-moskeen i Casablanca og besøke casbaher, medinaer og souker over hele landet. Forlat Marrakech og dra på tur med firehjuling til Atlas-fjellene eller ri på kameler inn på Saharaørkenens uendelige sandsletter og sov ved en oase under stjernene.

Afrika produserer en stor del av verdens kakaobønner. Få omvisning på sjokoladegårder i Elfenbenskysten, Ghana og andre steder. Få en forståelse av kulturen i disse utviklingslandene. Noen av dem er påvirket av fransk kultur og språk.

Sør-Afrika var en gang en britisk koloni, og bærer preg av en vestlig innflytelse. Landet har overvunnet sin fortid som apartheid-land og kan nå stolt feire en fascinerende blanding av britisk kultur og ulike innfødte kulturer. Det finnes flere minnesmerker for Nelson Mandela, den sør-afrikanske lederen som kjempet i mange år, både i og utenfor fengsel, for å få landet til å fjerne raseskillet og implementere like rettigheter for alle innbyggere. Nyt den flotte utsikten fra Taffelberg over Cape Towns forrevne kyst.

Madagaskar, en øy utenfor østkysten av Afrika, er virkelig et land med fascinerende skapninger, med sine flygehunder, børstepinnsvin og over et dusin typer lemurer. Ikke gå glipp av Tsingy Rouge, røde steinformasjoner som stiger opp av bakken. Snorkle og dykk i Indiahavet fra Nosy Be.

På andre øyer i Indiahavet finnes det resorter hvor du kan feriere med stil. Besøk Maldivene for endeløse, hvite strender og klart vann. Utforsk noen av de over 100 øyene i Seychellene for å finne din egen yndlingsstrand. Opplev de vakre strendene på Mauritius og reis innover i landet for å dra på fottur og besøke botaniske hager og naturreservater.

En gammel historie handler om hvordan tre blinde menn beskriver en elefant. Én av dem tar på snabelen og tror det er en gren. En annen tar på en fot og tror det er en søyle. Den tredje tar på halen og ser for seg et tau. Afrika ligner denne elefanten. Her kan du finne et stort mangfold av aktiviteter og få mange fine og forskjellige ferier. Skreddersy den første reisen til Afrika for det du er mest interessert i og kom tilbake mange ganger for å se andre fascinerende områder du har gått glipp av.


De beste hotelltilbudene i Afrika og Det indiske hav

Vis alle de 33 579 overnattingsstedene i Afrika og Det indiske hav
Hotel On St Georges
Anmeldelse skrevet 7. jan. 2018
Mer informasjon
 
Hotel On St Georges

Hotel On St Georges

Cnr Riebeeck and St. Georges Mall, Cape Town, Western Cape
   
  3,8 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Good size room in fairly good condition. Shower tube broken and old dirt left around taps. Comfortable beds and OK bed linen. Wifi not functioning in rooms and rarely in reception area. One of receptionist quite rude when we complained about this. Breakfast and staff fine, but drab room.

  Taj Cape Town 876 kr
  Anmeldelse skrevet 29. jul. 2018
  Mer informasjon
   
  Taj Cape Town

  Taj Cape Town

  1 Wale Street, corner St Georges Mall, Cape Town, Western Cape
    
   4,7 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Vi hadde en flott uke i Cape Town. Vi ble hentet på flyplassen av hotellets henteservice. Dette kostet litt ekstra, men sparte oss for mye ventetid. Det er første gang jeg har vært på et hotell hvor personalet var inne og ryddet om formiddagen og om kvelden. Fikk nye flasker vann hver dag, informasjon ...

   Riad Hannah 145 kr
   Anmeldelse skrevet 30. okt. 2017
   Mer informasjon
    
   Riad Hannah

   Riad Hannah

   Derb Assabane 28, Riad larousse, Marrakech
     
    3,0 av 5
    3.5 av 5.0 Stjerner

    Dette er det værste hotelloppholdet jeg har hatt. Vi la oss etter en slitsom dag, og bare etter Max en time merket jeg at noe krøp på skulderen min. Vi fant 5 digre veggdyr bare på puta mi og flere på madrassen. Vi fikk ikke penger tilbake. Og kunne ikke sove der.. Dro videre med en gang til nytt ...

    Hilton Nairobi 971 kr
    Anmeldelse skrevet 30. nov. 2018
    Mer informasjon
     
    Hilton Nairobi

    Hilton Nairobi

    Mama Ngina Street, Po Box 30624, Nairobi
      
     3,6 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Oppholdet på Hilton Nairobi var veldig bra. Hyggelig, hoflig og hjelpsom ansatte og sentralt beliggenhet midt i Nairobi's CBD. Et veldig fint hotell.

     Angsana Riads Collection Morroco
     Anmeldelse skrevet 15. okt. 2017
     Mer informasjon
      
     Angsana Riads Collection Morroco

     Angsana Riads Collection Morroco

     N 1-2-4 Derb Abbes El Fassi, Riad Zitoun Jdid - Medina, Marrakech
       
      4,3 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Beautiful hotel, great location, amazing staff and the food from the restaurant was some of the best we had in Marocco. Will definitly come back!

      The Sarova Stanley 1 086 kr
      Anmeldelse skrevet 8. jul. 2017
      Mer informasjon
       
      The Sarova Stanley

      The Sarova Stanley

      Corner of Kenyatta Ave. and Kimathi St., Nairobi
        
       4,4 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Hotellet er veldig fint, standarden er bra. Men til å være 5-stjernes hotell er det noen ting som burde vært på plass. Renholdspersonalet banket på for renhold halv åtte i helgen, det burde være innforstått at det er veldig tidlig å banke på. Telefonen på rommet vårt fungerte ikke helt. Servicen ...

       Les Jardins De La Koutoubia 1 730 kr
       Anmeldelse skrevet 21. feb. 2019
       Mer informasjon
        
       Les Jardins De La Koutoubia

       Les Jardins De La Koutoubia

       26 Rue De La Koutoubia, Marrakech
         
        4,4 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Hotellet var veldig sentralt

        Le Riad Monceau
        Anmeldelse skrevet 11. apr. 2018
        Mer informasjon
         
        Le Riad Monceau

        Le Riad Monceau

        7/8 Derb Chaabane-Riad Zitoun Lakdim, Marrakech
          
         4,7 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Very nice Riad, centrally located in the Medina.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.