Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie i Afrika og Indiahavet

Afrika ble tidligere beskrevet som et ukjent og mystisk "mørkt kontinent", men kan nå tilby et utrolig mangfold av reisemuligheter for turister fra hele verden.

Det moderne Afrika tiltrekker seg eventyrere, fotografer, jegere, historieinteresserte og vanlige turister. Dra på ferie til Afrika og se majestetiske dyr, kulturelle underverker, sjokoladeplantasjer, vakre landskap, strender og fascinerende byer.

Savannene i innlandet ønsker besøkende velkommen for å se de "fem store" villdyrene: afrikabøffel, elefant, leopard, løve og neshorn. Bli med på en lovlig safari for å jakte på storvilt i Botswana, Tanzania, Sør-Afrika og andre land. Du kan også nøye deg med å bare ta bilder av dyrene. I tillegg kan du finne giraffer, steinbukk, sebra og mange andre fascinerende dyr som ikke er vanlige på andre kontinenter utenfor dyrehager.

Besøk Tanzania for å se det majestetiske fjellet som inspirerte Ernest Hemingway til å skrive Snøen på Kilimanjaro. Hvis du har erfaring, kan du få en minneverdig opplevelse ved å klatre opp til toppen. Hvis du trives bedre i lavere høyde, kan du utforske Sør-Afrikas Wild Coast eller Namibias Fish River Canyon.

I Marokko kan du se den vakre Hassan II-moskeen i Casablanca og besøke casbaher, medinaer og souker over hele landet. Forlat Marrakech og dra på tur med firehjuling til Atlas-fjellene eller ri på kameler inn på Saharaørkenens uendelige sandsletter og sov ved en oase under stjernene.

Afrika produserer en stor del av verdens kakaobønner. Få omvisning på sjokoladegårder i Elfenbenskysten, Ghana og andre steder. Få en forståelse av kulturen i disse utviklingslandene. Noen av dem er påvirket av fransk kultur og språk.

Sør-Afrika var en gang en britisk koloni, og bærer preg av en vestlig innflytelse. Landet har overvunnet sin fortid som apartheid-land og kan nå stolt feire en fascinerende blanding av britisk kultur og ulike innfødte kulturer. Det finnes flere minnesmerker for Nelson Mandela, den sør-afrikanske lederen som kjempet i mange år, både i og utenfor fengsel, for å få landet til å fjerne raseskillet og implementere like rettigheter for alle innbyggere. Nyt den flotte utsikten fra Taffelberg over Cape Towns forrevne kyst.

Madagaskar, en øy utenfor østkysten av Afrika, er virkelig et land med fascinerende skapninger, med sine flygehunder, børstepinnsvin og over et dusin typer lemurer. Ikke gå glipp av Tsingy Rouge, røde steinformasjoner som stiger opp av bakken. Snorkle og dykk i Indiahavet fra Nosy Be.

På andre øyer i Indiahavet finnes det resorter hvor du kan feriere med stil. Besøk Maldivene for endeløse, hvite strender og klart vann. Utforsk noen av de over 100 øyene i Seychellene for å finne din egen yndlingsstrand. Opplev de vakre strendene på Mauritius og reis innover i landet for å dra på fottur og besøke botaniske hager og naturreservater.

En gammel historie handler om hvordan tre blinde menn beskriver en elefant. Én av dem tar på snabelen og tror det er en gren. En annen tar på en fot og tror det er en søyle. Den tredje tar på halen og ser for seg et tau. Afrika ligner denne elefanten. Her kan du finne et stort mangfold av aktiviteter og få mange fine og forskjellige ferier. Skreddersy den første reisen til Afrika for det du er mest interessert i og kom tilbake mange ganger for å se andre fascinerende områder du har gått glipp av.


De beste hotelltilbudene i Afrika og Det indiske hav

Vis alle de 28 256 overnattingsstedene i Afrika og Det indiske hav
Hotel On St Georges
Hotel On St Georges

Hotel On St Georges

Cnr Riebeeck and St. Georges Mall, Cape Town
   
  3,8
  av 5, basert på 490 anmeldelser
  3.0 av 5.0

  Dette hotellet ligger i Cape Town bysentrum og 10 kilometer unna St Georges Mall, Victoria and Alfred Waterfront og Taffelberget. Dessuten ligger Long Street og Greenmarket Square kun 10 kilometer unna.

  Taj Cape Town 1 144 kr
  Taj Cape Town

  Taj Cape Town

  1 Wale Street, Cape Town
    
   4,7
   av 5, basert på 589 anmeldelser
   5.0 av 5.0

   Dette hotellet er familievennlig og ligger ved The Strip i Cape Town og få skritt fra St. George katedral og Greenmarket Square. Dessuten ligger Two Oceans-akvariet og Camps Bay-stranden kun 10 kilometer unna.

   Riad Hannah 220 kr
   Riad Hannah

   Riad Hannah

   Derb Assabane 28, Marrakech
     
    3,0
    av 5, basert på 231 anmeldelser
    3.5 av 5.0

    Dette gjestehuset er familievennlig og ligger i den historiske bydelen og 10 kilometer unna Le Jardin Secret, Oasiria vannpark og Agdal-hagene. Dessuten ligger Royal Club ridesenter og Jemaa el-Fnaa kun 10 kilometer unna.

    Hilton Nairobi 937 kr
    Hilton Nairobi

    Hilton Nairobi

    Mama Ngina Street, Nairobi
      
     3,6
     av 5, basert på 355 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet med et spa ligger midt i hjertet av Nairobi, 0,2 kilometer unna National Archives (nasjonalarkivene) og 5 kilometer unna University of Nairobi (universitet) og Yaya Centre. Dessuten ligger City Hall (rådhus) og City Square (torg) kun 10 minutter unna.

     Angsana Riads Collection Morroco 823 kr
     Angsana Riads Collection Morroco

     Angsana Riads Collection Morroco

     N 1-2-4 Derb Abbes El Fassi, Marrakech
       
      4,3
      av 5, basert på 356 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Denne riaden er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og få skritt unna Dar Si Said-museet og Dar Tiskiwin museum. Dessuten ligger Oasiria vannpark og Le Jardin Secret kun 10 kilometer unna.

      The Sarova Stanley 1 051 kr
      The Sarova Stanley

      The Sarova Stanley

      Corner of Kenyatta Ave. and Kimathi St., Nairobi
        
       4,4
       av 5, basert på 313 anmeldelser
       5.0 av 5.0

       Dette hotellet i luksuriøs stil ligger midt i hjertet av Nairobi og 10 kilometer unna City Market (marked), University of Nairobi (universitet) og Yaya Centre. Dessuten ligger FN-kontoret i Nairobi og Teleposta-tårnene kun 10 kilometer unna.

       Les Jardins De La Koutoubia 2 172 kr
       Les Jardins De La Koutoubia

       Les Jardins De La Koutoubia

       26 Rue De La Koutoubia, Marrakech
         
        4,4
        av 5, basert på 378 anmeldelser
        5.0 av 5.0

        Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Medina og 10 kilometer unna Jemaa el-Fnaa, Menara kjøpesenter og Palais des Congres. Dessuten ligger Oasiria vannpark og Souk El Bahja kun 10 kilometer unna.

        Le Riad Monceau 1 386 kr
        Le Riad Monceau

        Le Riad Monceau

        7/8 Derb Chaabane-Riad Zitoun Lakdim, Marrakech
          
         4,7
         av 5, basert på 359 anmeldelser
         5.0 av 5.0

         Denne riaden i luksuriøs stil ligger i Medina og 10 minutters gange unna Jemaa el-Fnaa og Dar Si Said-museet. Dessuten ligger Kontoubia-minareten og Ben Youssef Madrasa kun 2 kilometer unna.