Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie i Afrika og Indiahavet

Afrika ble tidligere beskrevet som et ukjent og mystisk "mørkt kontinent", men kan nå tilby et utrolig mangfold av reisemuligheter for turister fra hele verden.

Det moderne Afrika tiltrekker seg eventyrere, fotografer, jegere, historieinteresserte og vanlige turister. Dra på ferie til Afrika og se majestetiske dyr, kulturelle underverker, sjokoladeplantasjer, vakre landskap, strender og fascinerende byer.

Savannene i innlandet ønsker besøkende velkommen for å se de "fem store" villdyrene: afrikabøffel, elefant, leopard, løve og neshorn. Bli med på en lovlig safari for å jakte på storvilt i Botswana, Tanzania, Sør-Afrika og andre land. Du kan også nøye deg med å bare ta bilder av dyrene. I tillegg kan du finne giraffer, steinbukk, sebra og mange andre fascinerende dyr som ikke er vanlige på andre kontinenter utenfor dyrehager.

Besøk Tanzania for å se det majestetiske fjellet som inspirerte Ernest Hemingway til å skrive Snøen på Kilimanjaro. Hvis du har erfaring, kan du få en minneverdig opplevelse ved å klatre opp til toppen. Hvis du trives bedre i lavere høyde, kan du utforske Sør-Afrikas Wild Coast eller Namibias Fish River Canyon.

I Marokko kan du se den vakre Hassan II-moskeen i Casablanca og besøke casbaher, medinaer og souker over hele landet. Forlat Marrakech og dra på tur med firehjuling til Atlas-fjellene eller ri på kameler inn på Saharaørkenens uendelige sandsletter og sov ved en oase under stjernene.

Afrika produserer en stor del av verdens kakaobønner. Få omvisning på sjokoladegårder i Elfenbenskysten, Ghana og andre steder. Få en forståelse av kulturen i disse utviklingslandene. Noen av dem er påvirket av fransk kultur og språk.

Sør-Afrika var en gang en britisk koloni, og bærer preg av en vestlig innflytelse. Landet har overvunnet sin fortid som apartheid-land og kan nå stolt feire en fascinerende blanding av britisk kultur og ulike innfødte kulturer. Det finnes flere minnesmerker for Nelson Mandela, den sør-afrikanske lederen som kjempet i mange år, både i og utenfor fengsel, for å få landet til å fjerne raseskillet og implementere like rettigheter for alle innbyggere. Nyt den flotte utsikten fra Taffelberg over Cape Towns forrevne kyst.

Madagaskar, en øy utenfor østkysten av Afrika, er virkelig et land med fascinerende skapninger, med sine flygehunder, børstepinnsvin og over et dusin typer lemurer. Ikke gå glipp av Tsingy Rouge, røde steinformasjoner som stiger opp av bakken. Snorkle og dykk i Indiahavet fra Nosy Be.

På andre øyer i Indiahavet finnes det resorter hvor du kan feriere med stil. Besøk Maldivene for endeløse, hvite strender og klart vann. Utforsk noen av de over 100 øyene i Seychellene for å finne din egen yndlingsstrand. Opplev de vakre strendene på Mauritius og reis innover i landet for å dra på fottur og besøke botaniske hager og naturreservater.

En gammel historie handler om hvordan tre blinde menn beskriver en elefant. Én av dem tar på snabelen og tror det er en gren. En annen tar på en fot og tror det er en søyle. Den tredje tar på halen og ser for seg et tau. Afrika ligner denne elefanten. Her kan du finne et stort mangfold av aktiviteter og få mange fine og forskjellige ferier. Skreddersy den første reisen til Afrika for det du er mest interessert i og kom tilbake mange ganger for å se andre fascinerende områder du har gått glipp av.


De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.