Reiser til Cape Town 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Cape Town og spar

Strandferie i Cape Town (og omegn)

Trenger du et avbrekk fra bylivet, er en tur til Cape Town (og omegn) løsningen. Stedet byr blant annet på nydelig utsikt. Badenymfene har kanskje allerede hørt om Boulders Beach (30 kilometer unna) og vil gjerne bo i nærheten. Det er imidlertid ikke noe problem hvis de nærmeste overnattingsstedene er fulle. Mange besøkende bestiller pakkereiser til Cape Town (og omegn), som ligger i nærheten av Camps Bay-stranden og Bloubergstrand strand.

Dette bør du vite om Cape Town (og omegn)

  • Du kan glede deg til å sovne til lyden av bølgeskvulp på et av våre strandhoteller i Cape Town (og omegn). Det er fantastisk å bo i gangavstand til stranden.
  • Ta en titt på disse overnattingsstedene: Collection Luxury Apartments og La Pergola. Dette er to populære leiligheter som kan være midt i blinken når du skal til Cape Town (og omegn).
  • På vår side med aktiviteter i Cape Town (og omegn) finner du en oversikt over morsomme aktiviteter i området. Det er imidlertid lite som måler seg med lokalkunnskap, og siden det bor ca. 3 433 400 mennesker i Cape Town (og omegn), er det mange du kan spørre for å få noen tips.
  • Med våre tilbud på aktiviteter i Cape Town (og omegn) blir det enkelt å spare penger på flotte opplevelser. Interessepunkter som Camps Bay-stranden, University of Cape Town og V&A Waterfront bør være helt øverst på listen din.

Oppdag områdene i Cape Town

Finn de beste områdene og bydelene i Cape Town for aktivitetene du liker best. Les mer om Cape Town

De mest populære hotellene i Cape Town

Cape Town Marriott Hotel Crystal Towers
Cape Town Marriott Hotel Crystal Towers
5 out of 5
Corner Century Boulevard & Rialto Road, Century City, Cape Town, Western Cape, 7441
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 091 kr per natt fra 21. okt. til 22. okt.
4,5/5 Wonderful! (235 anmeldelser)
"outstanding service african hospitalty on its best...highly recomended."

Anmeldelse skrevet 27. nov. 2018

The Table Bay Hotel
The Table Bay Hotel
5 out of 5
Quay 6 Victoria & Alfred, Cape Town, Western Cape, 8001
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 534 kr per natt fra 5. nov. til 6. nov.
4,6/5 Wonderful! (570 anmeldelser)
Har besøkt hotellet siden like etter åpningen
"Flott lokalitet. Bra hotel men ikke det det engang var. Prisen en betaler står ikke i forhold til standard."

Anmeldelse skrevet 19. mar. 2019

AC Hotel by Marriott Cape Town Waterfront
AC Hotel by Marriott Cape Town Waterfront
4 out of 5
Dockrail Road, Foreshore, Cape Town, Western Cape, 8001
Prisen er 1 446 kr per natt fra 21. okt. til 22. okt.
4,5/5 Wonderful! (199 anmeldelser)
"Fabulous property. Only set back it was in a somewhat difficult location to get in and out of."

Anmeldelse skrevet 3. okt. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Cape Town?
Tilpass din pakkereise til Cape Town fra så lite som . Velg mellom enhver kombinasjon av leiebiler, flyreiser og hoteller for å lage ferien du alltid har ønsket deg. Husk også å legge til noen utflukter!
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Cape Town?
Våre pakkereiser til Cape Town byr på store sparemuligheter for smarte reisende. Du kan spare mye på å kombinere overnatting, fly og utflukter til en praktisk pakkereise. Men lave priser er bare begynnelsen på ditt neste eventyr. Hvis du bestiller hos Expedia, kan du velge fra over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i alle deler av verden. Uansett budsjett og preferanser, kan du sette sammen en pakke som er helt perfekt for deg.
Hvor bør man bo i Cape Town?
Cape Town bysentrum er førstevalget for mange reisende. Med fascinerende attraksjoner som Castle of Good Hope, er denne bydelen et flott sted for å oppleve noe av det Cape Town kan friste med. Det er også verdt å vurdere å bestille et opphold i Green Point, der du blant annet kan oppleve Cape Town stadion.
Hvilke er de beste hotellene i Cape Town?
Reisende som kommer til Cape Town velger ofte å bo på Canal Quays eller Cape Town Hollow Boutique Hotel, som ligger i Cape Town bysentrum. En annen sjarmerende bydel er Camps Bay, der du blant annet finner de ettertraktede alternativene The Bay Hotel og Fairways on the Bay.
Når på året er det best å reise til Cape Town?
Cape Town er fullt av besøkende i . Hvis du ikke liker store folkemengder og foretrekker et roligere tempo, bør du vurdere å bestille ferien til . Har du et budsjett å holde deg innenfor? Da bør du benytte deg av tilbudene i . I går prisene gjerne opp, og hotellprisene ligger på sitt høyeste.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Cape Town?
Hvis du bestiller reisen din i god tid hos Expedia, har du én ting mindre å bekymre deg over. De fleste flyselskaper annonserer priser opptil tolv måneder innen avreise. Dette er stort sett den billigste tiden å bestille på. Hvis du er sent ute, kan du være heldig og finne billige billetter til Cape Town få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Cape Town fra Expedia?
Flyreiser, leiebiler og hoteller – vi har de beste tilbudene. Du behøver bare å velge den kombinasjonen som passer deg best. Når du har bestilt, kan du legge til spennende ting som utflukter og opplevelser Våre pakkereiser gjør det enkelt å planlegge en herlig ferie i Cape Town.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Cape Town?
Den enkleste måten å organisere reisen din på, er ved å bestille en pakkereise til Cape Town. Du kan også spare mye når du kombinerer flyreiser, hotell og leiebil. Og hvorfor ikke legge til en dagstur eller aktivitet når du er ferdig med bestillingen?
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Cape Town hos Expedia?
Ja, det er du som bestemmer. Expedia samarbeider med over 500 flyselskaper i hele verden, for at du skal kunne planlegge et eventyr til Cape Town etter dine ønsker.
Kan jeg reise til Cape Town akkurat nå?
For å få den seneste informasjonen om reiser til Cape Town kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Der finner du nyttig informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og mye annet.

Populære steder å besøke

Aktiviteter