Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie i Marrakech

Marokkos kulturelle senter er kjent for sine røde bygninger og folksomme og stemningsfulle markedsplasser.

Kongebyen Marrakech, som av mange anses for å være Marokkos kulturelle sentrum, er full av historie og farger, men byen har samtidig et godt fotfeste i den moderne verdenen.

Den gamle festningsbyen i Marrakech, også kjent som byens medina, er sentrum for lokal aktivitet og stedet hvor du vil oppleve det tradisjonelle Marrakech. Gå gjennom Djemaa El-Fna, som er hovedplassen ved inngangen til medinaen, og nyt et glass ferskpresset appelsinjuice mens du studerer hverdagslivet. Du vil se alt fra tannleger til slangetemmere og hennatatoverere. I vestlig retning finner du Koutoubia-moskeen, som er en av gamlebyens høyeste bygninger og et spektakulært syn om dagen.

Drar du nordover fra Djemaa El-Fna, vil du komme til byens berømte markedsplasser, såkalte souker. Marrakech har noen av de største tradisjonelle soukene i Marokko.

Det finnes også nok av annet å finne på i andre deler av byen. Du kan dra til Bahia-palasset, med sin vakre hage, og til Ali Ben Youssef Medersa, som er en gammel islamsk skole som er berømt for sitt interiør og sine detaljerte veggdekorasjoner. Musée de Marrakech ligger ved siden av og er også verdt et besøk. Her kan du se kunstsamlinger med fokus på marokkansk og islamsk kunst.

Er du på utkikk etter en mer europeisk opplevelse, finner du også nok av dette i Marrakech. Du kan dra til de nyere delene av byen og utforske de små butikkene og restaurantene der.

Om kvelden viser Djemaa El-Fna seg fra en annen side med lokale spisesteder og boder som bugner av liv over hele plassen. Plassen fylles av krydder og røyk når tusenvis av lokale innbyggere og turister kommer hit for å spise middag. Bodene er underlagt statlige reguleringer, men det kan likevel være lurt å være forsiktig med hva du spiser. Om kvelden er gatene alltid fulle av liv, og nattelivet i Marrakech er antakeligvis noe av det beste i denne regionen.

Marrakech ligger ved foten av Høye-Atlas i Marokko. Den beste perioden å dra hit på, er om vinteren, når temperaturen er mildere om dagen og lav om natten.


De beste hotelltilbudene i Marrakech

Vis alle de 1 872 overnattingsstedene i Marrakech
Hotel Marrakech Le Semiramis 383 kr
Hotel Marrakech Le Semiramis

Hotel Marrakech Le Semiramis

Semlalia BP 525, Route de Casablanca, Marrakech
   
  3,4
  av 5, basert på 1 207 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 3 kilometer unna Carré Eden kjøpesenter og Palais des Congres. Dessuten ligger Jamaa el Fna og Ben Youssef-moskeen kun 5 kilometer unna.

  Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech 1 634 kr
  Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech

  Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech

  Avenue Mohamed VI, Marrakech
    
   4,3
   av 5, basert på 376 anmeldelser
   5.0 av 5.0

   Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 3 kilometer unna Palais des Congres og Kontoubia-minareten. Dessuten ligger Jamaa el Fna og Dar Si Said-museet kun 5 kilometer unna. Marrakech sentralstasjon ligger 13 minutters gange unna.

   Hotel Marrakech le Tichka 315 kr
   Hotel Marrakech le Tichka

   Hotel Marrakech le Tichka

   Semialla Bp 894 Route De Casablanca, Marrakech
     
    3,1
    av 5, basert på 402 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette hotellet med et spa ligger i Gueliz, 1,8 kilometer unna Carré Eden kjøpesenter og 5 kilometer unna Jamaa el Fna og Palais des Congres. Dessuten ligger Kontoubia-minareten og Ben Youssef-moskeen kun 5 kilometer unna. Marrakech sentralstasjon ligger 30 minutters gange unna.

    Savoy Le Grand Hotel 1 120 kr
    Savoy Le Grand Hotel

    Savoy Le Grand Hotel

    Avenue de la Menara, Marrakech
      
     4,1
     av 5, basert på 536 anmeldelser
     5.0 av 5.0

     Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 15 minutters gange unna Menara kjøpesenter og Palais des Congres. Dessuten ligger Jamaa el Fna og Kontoubia-minareten kun 3 kilometer unna. Marrakech sentralstasjon ligger 24 minutters gange unna.

     Eden Andalou Aquapark & SPA 852 kr
     Eden Andalou Aquapark & SPA

     Eden Andalou Aquapark & SPA

     Km 4, Route d'Amezmiz, Tameslouht
       
      3,5
      av 5, basert på 827 anmeldelser
      5.0 av 5.0

      Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Tameslouht, 4,5 kilometer unna Noria golfklubb og 15 kilometer unna Royal Club ridesenter og Mégarama kino. Jamaa el Fna ligger 10,9 kilometer unna.

      Kenzi Club Agdal Medina All Inclusive 1 046 kr
      Kenzi Club Agdal Medina All Inclusive

      Kenzi Club Agdal Medina All Inclusive

      Avenue Mohamed VI Zone de l Agdal, Marrakech
        
       4,2
       av 5, basert på 1 604 anmeldelser
       5.0 av 5.0

       Dette resort-hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 5 kilometer unna Mégarama kino og Agdal-hagene. Dessuten ligger Royal Club ridesenter og Oasiria vannpark kun 5 kilometer unna.

       Four Seasons Resort Marrakech 3 024 kr
       Four Seasons Resort Marrakech

       Four Seasons Resort Marrakech

       1 Boulevard de la Menara, Marrakech
         
        4,9
        av 5, basert på 272 anmeldelser
        5.0 av 5.0

        Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 2 kilometer unna Royal Tennis Harti og Palais des Congres. Dessuten ligger Jamaa el Fna og Kontoubia-minareten kun 5 kilometer unna. Marrakech sentralstasjon ligger 21 minutters gange unna.

        Adam Park Hotel & Spa Marrakech 562 kr
        Adam Park Hotel & Spa Marrakech

        Adam Park Hotel & Spa Marrakech

        7th Avenue Art, Agdal Tourist Area, Marrakech
          
         3,7
         av 5, basert på 291 anmeldelser
         5.0 av 5.0

         Dette hotellet er familievennlig og ligger i Agdal i Marrakech og 3 kilometer unna Mégarama kino og Agdal-hagene. Dessuten ligger Jamaa el Fna og Kontoubia-minareten kun 5 kilometer unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell