Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321.000 hoteller og 550 flyselskaper over hele verden.


Ferie i Marrakech

Marokkos kulturelle senter er kjent for sine røde bygninger og folksomme og stemningsfulle markedsplasser.

Kongebyen Marrakech, som av mange anses for å være Marokkos kulturelle sentrum, er full av historie og farger, men byen har samtidig et godt fotfeste i den moderne verdenen.

Den gamle festningsbyen i Marrakech, også kjent som byens medina, er sentrum for lokal aktivitet og stedet hvor du vil oppleve det tradisjonelle Marrakech. Gå gjennom Djemaa El-Fna, som er hovedplassen ved inngangen til medinaen, og nyt et glass ferskpresset appelsinjuice mens du studerer hverdagslivet. Du vil se alt fra tannleger til slangetemmere og hennatatoverere. I vestlig retning finner du Koutoubia-moskeen, som er en av gamlebyens høyeste bygninger og et spektakulært syn om dagen.

Drar du nordover fra Djemaa El-Fna, vil du komme til byens berømte markedsplasser, såkalte souker. Marrakech har noen av de største tradisjonelle soukene i Marokko.

Det finnes også nok av annet å finne på i andre deler av byen. Du kan dra til Bahia-palasset, med sin vakre hage, og til Ali Ben Youssef Medersa, som er en gammel islamsk skole som er berømt for sitt interiør og sine detaljerte veggdekorasjoner. Musée de Marrakech ligger ved siden av og er også verdt et besøk. Her kan du se kunstsamlinger med fokus på marokkansk og islamsk kunst.

Er du på utkikk etter en mer europeisk opplevelse, finner du også nok av dette i Marrakech. Du kan dra til de nyere delene av byen og utforske de små butikkene og restaurantene der.

Om kvelden viser Djemaa El-Fna seg fra en annen side med lokale spisesteder og boder som bugner av liv over hele plassen. Plassen fylles av krydder og røyk når tusenvis av lokale innbyggere og turister kommer hit for å spise middag. Bodene er underlagt statlige reguleringer, men det kan likevel være lurt å være forsiktig med hva du spiser. Om kvelden er gatene alltid fulle av liv, og nattelivet i Marrakech er antakeligvis noe av det beste i denne regionen.

Marrakech ligger ved foten av Høye-Atlas i Marokko. Den beste perioden å dra hit på, er om vinteren, når temperaturen er mildere om dagen og lav om natten.

Overnatting i Marrakech

Hvis du ikke har bestemt deg for hvor du skal bo i Marrakech, kan du ta en titt på vårt hotelltilbud i byen. Vi har så mange som 666 forskjellige overnattingssteder å velge mellom i denne svært populære byen.

Royal Mansour Marrakech i Rue Abou Abbas El Sebti og La Mamounia i Avenue Bab - Jdid er to av de bedre hotellene i Marrakech. Overnatt på ett av dem, så er du garantert noen av de aller beste tilbudene for gjester i byen. Blant de billigere alternativene i Marrakech finner du også El Fenn og Dar Karma. El Fenn ligger i 2 Derb Moulay Abdellah Ben Hezzian, mens Dar Karma ligger i 51 Derb El Mennabha.

Et av de mest populære gjøremålene for enhver tur til Marrakech er Jamaa el Fna. Hvis du foretrekker å bo i gangavstand fra denne kjente attraksjonen, er La Villa Des Orangers - Relais & Châteaux og Riad Farnatchi gode valg begge to.


De beste hotelltilbudene i Marrakech

Se alle de 1 410 hotellene i Marrakech
1,105 kr
Kenzi Club Agdal Medina All Inclusive

Kenzi Club Agdal Medina All Inclusive

Avenue Mohamed VI Zone de l Agdal, Marrakech
4,2
av 5, basert på 1 420 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette resort-hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 2 kilometer unna AL Mazar Mall og Mégarama kino. Dessuten ligger Agdal-hagene og Saadiske graver kun 5 kilometer unna.

584 kr
Kenzi Farah - All Inclusive Available

Kenzi Farah - All Inclusive Available

Avenue du Président Kennedy, Marrakech
3,3
av 5, basert på 1 234 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Hivernage og 15 minutters gange unna Jardin el Harti og Palais des Congres. Dessuten ligger Kontoubia-minareten og Menara-hagen kun 2 kilometer unna.

378 kr
Riad Le Jardin d'Abdou

Riad Le Jardin d'Abdou

2/3 derb Makina Arset bel Baraka, Marrakech
4,5
av 5, basert på 387 anmeldelser
5.0 av 5.0

Denne riaden i luksuriøs stil ligger i Medina og 2 kilometer unna Dar Tiskiwin museum, Jamaa el Fna og Bahia palass. Dessuten ligger Marrakesh-museet og Almoravid Koubba kun 2 kilometer unna.

1,330 kr
Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech

Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech

Avenue Mohamed VI, Marrakech
4,4
av 5, basert på 175 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Hivernage og 3 kilometer unna Palais des Congres, Menara-hagen og Kontoubia-minareten. Dessuten ligger Jamaa el Fna og Souk of the Medina kun 5 kilometer unna.

374 kr
Hotel Marrakech Le Semiramis

Hotel Marrakech Le Semiramis

Semlalia BP 525, Route de Casablanca, Marrakech
3,4
av 5, basert på 1 042 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 2 kilometer unna Business Services Center og Le Grand Casino de la Mamounia. Dessuten ligger Jamaa el Fna og Palais des Congres kun 5 kilometer unna.

714 kr
Pullman Marrakech Palmeraie Resort and Spa

Pullman Marrakech Palmeraie Resort and Spa

Km 6 Route de Fes, Marrakech
4,1
av 5, basert på 320 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i Annakhil, 2,8 kilometer unna Musée de la Palmeraie og 10 kilometer unna Majorelle Gardens og Le Jardin Secret. Dessuten ligger Marrakesh-museet og Dar Si Said-museet kun 10 kilometer unna.

812 kr
Riad Jona

Riad Jona

Riad Zitoune el Kedim 34, Marrakech
4,6
av 5, basert på 471 anmeldelser
4.5 av 5.0

Denne riaden med et spa ligger i Medina og 10 minutters gange unna Dar Tiskiwin museum, Jamaa el Fna og Bahia palass. Dessuten ligger Dar Si Said-museet og El Badi-palasset kun 15 minutter unna.

829 kr
Eden Andalou Aquapark & SPA

Eden Andalou Aquapark & SPA

Km 4, Route d'Amezmiz, Marrakech
3,5
av 5, basert på 687 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna Royal Club ridesenter, AL Mazar Mall og Mégarama kino. Dessuten ligger Menara-hagen og Jamaa el Fna 15 kilometer unna.

De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.