Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant 321.000 hoteller og 400 flyselskaper over hele verden.


Ferie i Marrakech

Marokkos kulturelle senter er kjent for sine røde bygninger og folksomme og stemningsfulle markedsplasser.

Kongebyen Marrakech, som av mange anses for å være Marokkos kulturelle sentrum, er full av historie og farger, men byen har samtidig et godt fotfeste i den moderne verdenen.

Den gamle festningsbyen i Marrakech, også kjent som byens medina, er sentrum for lokal aktivitet og stedet hvor du vil oppleve det tradisjonelle Marrakech. Gå gjennom Djemaa El-Fna, som er hovedplassen ved inngangen til medinaen, og nyt et glass ferskpresset appelsinjuice mens du studerer hverdagslivet. Du vil se alt fra tannleger til slangetemmere og hennatatoverere. I vestlig retning finner du Koutoubia-moskeen, som er en av gamlebyens høyeste bygninger og et spektakulært syn om dagen.

Drar du nordover fra Djemaa El-Fna, vil du komme til byens berømte markedsplasser, såkalte souker. Marrakech har noen av de største tradisjonelle soukene i Marokko.

Det finnes også nok av annet å finne på i andre deler av byen. Du kan dra til Bahia-palasset, med sin vakre hage, og til Ali Ben Youssef Medersa, som er en gammel islamsk skole som er berømt for sitt interiør og sine detaljerte veggdekorasjoner. Musée de Marrakech ligger ved siden av og er også verdt et besøk. Her kan du se kunstsamlinger med fokus på marokkansk og islamsk kunst.

Er du på utkikk etter en mer europeisk opplevelse, finner du også nok av dette i Marrakech. Du kan dra til de nyere delene av byen og utforske de små butikkene og restaurantene der.

Om kvelden viser Djemaa El-Fna seg fra en annen side med lokale spisesteder og boder som bugner av liv over hele plassen. Plassen fylles av krydder og røyk når tusenvis av lokale innbyggere og turister kommer hit for å spise middag. Bodene er underlagt statlige reguleringer, men det kan likevel være lurt å være forsiktig med hva du spiser. Om kvelden er gatene alltid fulle av liv, og nattelivet i Marrakech er antakeligvis noe av det beste i denne regionen.

Marrakech ligger ved foten av Høye-Atlas i Marokko. Den beste perioden å dra hit på, er om vinteren, når temperaturen er mildere om dagen og lav om natten.


De beste hotelltilbudene i Marrakech

Se alle de 1 257 hotellene i Marrakech
kr 3,805
La Mamounia

La Mamounia

Avenue Bab - Jdid, Marrakech
4,5
av 5, basert på 168 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 10 minutters gange unna Bab El Djedid og Kontoubia-minareten. Jamaa el Fna ligger 1 kilometer unna.

kr 1,173
Savoy Le Grand Hotel

Savoy Le Grand Hotel

Avenue de la Menara, Marrakech
4,1
av 5, basert på 368 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 15 minutters gange unna Menara kjøpesenter og Palais des Congres. Dessuten ligger Menara-hagen og Kontoubia-minareten kun 2 kilometer unna.

kr 112
Riad 63 - Adults Only

Riad 63 - Adults Only

Arset Aouzal 63, Dar el Bacha, Marrakech
2,0
av 5, basert på 5 anmeldelser
2.5 av 5.0

Denne riaden ligger i Medina og 10 minutters gange unna Dar el Bacha palass, Le Jardin Secret og Bab Doukkala. Dessuten ligger Mouassine-fontenen og Mouassine-moskeen kun 15 minutter unna.

kr 564
Kenzi Farah - All Inclusive Available

Kenzi Farah - All Inclusive Available

Avenue du Président Kennedy, Marrakech
3,3
av 5, basert på 1 189 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Hivernage og 15 minutters gange unna Menara kjøpesenter og Palais des Congres. Dessuten ligger Kontoubia-minareten og Menara-hagen kun 2 kilometer unna.

kr 504
Riad Jona

Riad Jona

Riad Zitoune el Kedim 34, Marrakech
4,6
av 5, basert på 439 anmeldelser
4.0 av 5.0

Denne riaden med et spa ligger i Medina og 10 minutters gange unna Dar Tiskiwin museum, Jamaa el Fna og Bahia palass. Dessuten ligger Dar Si Said-museet og El Badi-palasset kun 15 minutter unna.

kr 1,320
Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech

Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech

Avenue Mohamed VI, Marrakech
4,4
av 5, basert på 128 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Hivernage og 3 kilometer unna Palais des Congres, Menara-hagen og Kontoubia-minareten. Dessuten ligger Jamaa el Fna og Majorelle Gardens kun 5 kilometer unna.

kr 499
Adam Park Hotel & Spa Marrakech

Adam Park Hotel & Spa Marrakech

7th Avenue Art, Agdal Tourist Area, Marrakech
3,7
av 5, basert på 193 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i Agdal i Marrakech og 3 kilometer unna Mégarama kino og Agdal-hagene. Dessuten ligger Jamaa el Fna og Saadiske graver kun 5 kilometer unna.

kr 295
Riad Le Jardin d'Abdou

Riad Le Jardin d'Abdou

2/3 derb Makina Arset bel Baraka, Marrakech
4,5
av 5, basert på 348 anmeldelser
5.0 av 5.0

Denne riaden i luksuriøs stil ligger i Medina og 2 kilometer unna Dar Tiskiwin museum, Jamaa el Fna og Bahia palass. Dessuten ligger Marrakesh-museet og Almoravid Koubba kun 2 kilometer unna.

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.