Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Spar opptil 14% ved å bestille fly + hotell sammen.


Ferie i Marrakech

Marokkos kulturelle senter er kjent for sine røde bygninger og folksomme og stemningsfulle markedsplasser.

Kongebyen Marrakech, som av mange anses for å være Marokkos kulturelle sentrum, er full av historie og farger, men byen har samtidig et godt fotfeste i den moderne verdenen.

Den gamle festningsbyen i Marrakech, også kjent som byens medina, er sentrum for lokal aktivitet og stedet hvor du vil oppleve det tradisjonelle Marrakech. Gå gjennom Djemaa El-Fna, som er hovedplassen ved inngangen til medinaen, og nyt et glass ferskpresset appelsinjuice mens du studerer hverdagslivet. Du vil se alt fra tannleger til slangetemmere og hennatatoverere. I vestlig retning finner du Koutoubia-moskeen, som er en av gamlebyens høyeste bygninger og et spektakulært syn om dagen.

Drar du nordover fra Djemaa El-Fna, vil du komme til byens berømte markedsplasser, såkalte souker. Marrakech har noen av de største tradisjonelle soukene i Marokko.

Det finnes også nok av annet å finne på i andre deler av byen. Du kan dra til Bahia-palasset, med sin vakre hage, og til Ali Ben Youssef Medersa, som er en gammel islamsk skole som er berømt for sitt interiør og sine detaljerte veggdekorasjoner. Musée de Marrakech ligger ved siden av og er også verdt et besøk. Her kan du se kunstsamlinger med fokus på marokkansk og islamsk kunst.

Er du på utkikk etter en mer europeisk opplevelse, finner du også nok av dette i Marrakech. Du kan dra til de nyere delene av byen og utforske de små butikkene og restaurantene der.

Om kvelden viser Djemaa El-Fna seg fra en annen side med lokale spisesteder og boder som bugner av liv over hele plassen. Plassen fylles av krydder og røyk når tusenvis av lokale innbyggere og turister kommer hit for å spise middag. Bodene er underlagt statlige reguleringer, men det kan likevel være lurt å være forsiktig med hva du spiser. Om kvelden er gatene alltid fulle av liv, og nattelivet i Marrakech er antakeligvis noe av det beste i denne regionen.

Marrakech ligger ved foten av Høye-Atlas i Marokko. Den beste perioden å dra hit på, er om vinteren, når temperaturen er mildere om dagen og lav om natten.

Overnatting i Marrakech

Hvis du ikke har bestemt deg for hvor du skal bo i Marrakech, kan du ta en titt på vårt hotelltilbud i byen. Vi har så mange som 666 forskjellige overnattingssteder å velge mellom i denne svært populære byen.

Royal Mansour Marrakech i Rue Abou Abbas El Sebti og La Mamounia i Avenue Bab - Jdid er to av de bedre hotellene i Marrakech. Overnatt på ett av dem, så er du garantert noen av de aller beste tilbudene for gjester i byen. Blant de billigere alternativene i Marrakech finner du også El Fenn og Dar Karma. El Fenn ligger i 2 Derb Moulay Abdellah Ben Hezzian, mens Dar Karma ligger i 51 Derb El Mennabha.

Et av de mest populære gjøremålene for enhver tur til Marrakech er Jamaa el Fna. Hvis du foretrekker å bo i gangavstand fra denne kjente attraksjonen, er La Villa Des Orangers - Relais & Châteaux og Riad Farnatchi gode valg begge to.


De beste hotelltilbudene i Marrakech

Se alle de 1 561 hotellene i Marrakech
Eden Andalou Aquapark & SPA
Eden Andalou Aquapark & SPA

Eden Andalou Aquapark & SPA

Km 4, Route d'Amezmiz, Marrakech
   
  3,5
  av 5, basert på 713 anmeldelser
  5.0 av 5.0

  Dette hotellet i Tameslouht har en luksuriøs stil og ligger nær flyplassen, Noria golfklubb, Royal Club ridesenter og Mégarama kino. I samme region finner du også Menara-hagen og Jamaa el Fna.

  Hotel Marrakech Le Semiramis
  Hotel Marrakech Le Semiramis

  Hotel Marrakech Le Semiramis

  Semlalia BP 525, Route de Casablanca, Marrakech
    
   3,4
   av 5, basert på 1 097 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 3 kilometer unna Carré Eden kjøpesenter, Marjane supermarked og Harti Garden. Dessuten ligger Jamaa el Fna og Palais des Congres kun 5 kilometer unna.

   Kenzi Club Agdal Medina All Inclusive
   Kenzi Club Agdal Medina All Inclusive

   Kenzi Club Agdal Medina All Inclusive

   Avenue Mohamed VI Zone de l Agdal, Marrakech
     
    4,2
    av 5, basert på 1 490 anmeldelser
    5.0 av 5.0

    Dette resort-hotellet i Marrakech (Agdal) alt inkludert og ligger i nærheten av flyplassen, Mégarama kino, Agdal-hagene og Royal Club ridesenter. I samme område finner du dessuten Oasiria vannpark og Mellah marked.

    Labranda Aqua Fun Club Marrakech - All Inclusive
    Labranda Aqua Fun Club Marrakech - All Inclusive

    Labranda Aqua Fun Club Marrakech - All Inclusive

    Km 18, Route de lourika, Sidi Abdallah Ghiat
      
     3,6
     av 5, basert på 177 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette resort-hotellet i en provinspark passer utmerket for familier og ligger i samme område som La Plage Rouge. I samme region finner du i tillegg Jamaa el Fna og Agdal-hagene.

     Mogador Palace Agdal & Spa 615 kr
     Mogador Palace Agdal & Spa

     Mogador Palace Agdal & Spa

     Zone touristique Agdal, Marrakech
       
      3,3
      av 5, basert på 256 anmeldelser
      5.0 av 5.0

      Dette hotellet i Marrakech (Agdal) har en luksuriøs stil og ligger i nærheten av flyplassen, Mégarama kino, Agdal-hagene og Saadiske graver. I nærheten finner du i tillegg Royal Club ridesenter og Mellah marked.

      Pullman Marrakech Palmeraie Resort and Spa
      Pullman Marrakech Palmeraie Resort and Spa

      Pullman Marrakech Palmeraie Resort and Spa

      Km 6 Route de Fes, Marrakech
        
       4,1
       av 5, basert på 348 anmeldelser
       5.0 av 5.0

       Dette hotellet er familievennlig og ligger i Marrakech, 2,2 kilometer unna Musée de la Palmeraie og 10 kilometer unna Le Jardin Secret og Marrakesh-museet. Dessuten ligger Dar Si Said-museet og Ben Youssef-moskeen kun 10 kilometer unna.

       ClubHotel Riu Tikida Palmeraie - All Inclusive
       ClubHotel Riu Tikida Palmeraie - All Inclusive

       ClubHotel Riu Tikida Palmeraie - All Inclusive

       Route Fes, km 6, Marrakech
         
        4,3
        av 5, basert på 432 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette resort-hotellet i sentrum av byen alt inkludert og ligger i nærheten av flyplassen og Musée de la Palmeraie. I samme område finner du også Le Jardin Secret og Souk Zrabi.

        Hivernage Hotel And Spa
        Hivernage Hotel And Spa

        Hivernage Hotel And Spa

        Angle Ave Echouhada Et Rue Des Temples, Marrakech
          
         4,1
         av 5, basert på 443 anmeldelser
         5.0 av 5.0

         Dette hotellet i Marrakech (Hivernage) har en luksuriøs stil og ligger nær Bab El Djedid, Kontoubia-minareten og Jamaa el Fna. I nærheten finner du også Palais des Congres og Saadiske graver.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.