Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Ferie i Marrakech

Marokkos kulturelle senter er kjent for sine røde bygninger og folksomme og stemningsfulle markedsplasser.

Kongebyen Marrakech, som av mange anses for å være Marokkos kulturelle sentrum, er full av historie og farger, men byen har samtidig et godt fotfeste i den moderne verdenen.

Den gamle festningsbyen i Marrakech, også kjent som byens medina, er sentrum for lokal aktivitet og stedet hvor du vil oppleve det tradisjonelle Marrakech. Gå gjennom Djemaa El-Fna, som er hovedplassen ved inngangen til medinaen, og nyt et glass ferskpresset appelsinjuice mens du studerer hverdagslivet. Du vil se alt fra tannleger til slangetemmere og hennatatoverere. I vestlig retning finner du Koutoubia-moskeen, som er en av gamlebyens høyeste bygninger og et spektakulært syn om dagen.

Drar du nordover fra Djemaa El-Fna, vil du komme til byens berømte markedsplasser, såkalte souker. Marrakech har noen av de største tradisjonelle soukene i Marokko.

Det finnes også nok av annet å finne på i andre deler av byen. Du kan dra til Bahia-palasset, med sin vakre hage, og til Ali Ben Youssef Medersa, som er en gammel islamsk skole som er berømt for sitt interiør og sine detaljerte veggdekorasjoner. Musée de Marrakech ligger ved siden av og er også verdt et besøk. Her kan du se kunstsamlinger med fokus på marokkansk og islamsk kunst.

Er du på utkikk etter en mer europeisk opplevelse, finner du også nok av dette i Marrakech. Du kan dra til de nyere delene av byen og utforske de små butikkene og restaurantene der.

Om kvelden viser Djemaa El-Fna seg fra en annen side med lokale spisesteder og boder som bugner av liv over hele plassen. Plassen fylles av krydder og røyk når tusenvis av lokale innbyggere og turister kommer hit for å spise middag. Bodene er underlagt statlige reguleringer, men det kan likevel være lurt å være forsiktig med hva du spiser. Om kvelden er gatene alltid fulle av liv, og nattelivet i Marrakech er antakeligvis noe av det beste i denne regionen.

Marrakech ligger ved foten av Høye-Atlas i Marokko. Den beste perioden å dra hit på, er om vinteren, når temperaturen er mildere om dagen og lav om natten.

Overnatting i Marrakech

Hvis du ikke har bestemt deg for hvor du skal bo i Marrakech, kan du ta en titt på vårt hotelltilbud i byen. Vi har så mange som 666 forskjellige overnattingssteder å velge mellom i denne svært populære byen.

Royal Mansour Marrakech i Rue Abou Abbas El Sebti og La Mamounia i Avenue Bab - Jdid er to av de bedre hotellene i Marrakech. Overnatt på ett av dem, så er du garantert noen av de aller beste tilbudene for gjester i byen. Blant de billigere alternativene i Marrakech finner du også El Fenn og Dar Karma. El Fenn ligger i 2 Derb Moulay Abdellah Ben Hezzian, mens Dar Karma ligger i 51 Derb El Mennabha.

Et av de mest populære gjøremålene for enhver tur til Marrakech er Jamaa el Fna. Hvis du foretrekker å bo i gangavstand fra denne kjente attraksjonen, er La Villa Des Orangers - Relais & Châteaux og Riad Farnatchi gode valg begge to.


De beste hotelltilbudene i Marrakech

Vis alle de 1 706 overnattingsstedene i Marrakech
Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech 1 562 kr
Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech

Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech

Avenue Mohamed VI, Marrakech
   
  4,3
  av 5, basert på 303 anmeldelser
  5.0 av 5.0

  Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 3 kilometer unna Palais des Congres, Menara-hagen og Kontoubia-minareten. Dessuten ligger Jamaa el Fna og Saadiske graver kun 5 kilometer unna. Marrakech sentralstasjon ligger 13 minutters gange unna.

  Hotel Marrakech Le Semiramis 465 kr
  Hotel Marrakech Le Semiramis

  Hotel Marrakech Le Semiramis

  Semlalia BP 525, Route de Casablanca, Marrakech
    
   3,4
   av 5, basert på 1 146 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 3 kilometer unna Carré Eden kjøpesenter og Palais des Congres. Dessuten ligger Jamaa el Fna og Ben Youssef-moskeen kun 5 kilometer unna.

   Adam Park Hotel & Spa Marrakech 807 kr
   Adam Park Hotel & Spa Marrakech

   Adam Park Hotel & Spa Marrakech

   7th Avenue Art, Agdal Tourist Area, Marrakech
     
    3,7
    av 5, basert på 270 anmeldelser
    5.0 av 5.0

    Dette hotellet er familievennlig og ligger i Agdal i Marrakech og 3 kilometer unna Mégarama kino og Agdal-hagene. Dessuten ligger Jamaa el Fna og Saadiske graver kun 5 kilometer unna.

    Eden Andalou Aquapark & SPA 1 168 kr
    Eden Andalou Aquapark & SPA

    Eden Andalou Aquapark & SPA

    Km 4, Route d'Amezmiz, Tameslouht
      
     3,5
     av 5, basert på 767 anmeldelser
     5.0 av 5.0

     Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Tameslouht, 4,5 kilometer unna Noria golfklubb og 15 kilometer unna Royal Club ridesenter og Menara-hagen. Dessuten ligger Mégarama kino og Jamaa el Fna 15 kilometer unna.

     Kenzi Club Agdal Medina All Inclusive 1 171 kr
     Kenzi Club Agdal Medina All Inclusive

     Kenzi Club Agdal Medina All Inclusive

     Avenue Mohamed VI Zone de l Agdal, Marrakech
       
      4,2
      av 5, basert på 1 548 anmeldelser
      5.0 av 5.0

      Dette resort-hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 5 kilometer unna Mégarama kino, Agdal-hagene og Saadiske graver. El Badi-palasset ligger 4,9 kilometer unna.

      Le Meridien N'fis 1 070 kr
      Le Meridien N'fis

      Le Meridien N'fis

      Avenue Mohammed 6, Marrakech
        
       4,0
       av 5, basert på 1 040 anmeldelser
       5.0 av 5.0

       Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Marrakech og 15 minutters gange unna Menara kjøpesenter og Palais des Congres. Dessuten ligger Kontoubia-minareten og Menara-hagen kun 2 kilometer unna. Marrakech sentralstasjon ligger 21 minutters gange unna.

       Opera Plaza Hotel Marrakech 864 kr
       Opera Plaza Hotel Marrakech

       Opera Plaza Hotel Marrakech

       Angle Avenue Mohammed VI, Marrakech
         
        4,2
        av 5, basert på 351 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette hotellet med et spa ligger i Hivernage og 10 minutters gange unna Théâtre Royal, Harti Garden og Palais des Congres. Dessuten ligger Place du 16 Novembre og Menara-hagen kun 3 kilometer unna. Marrakech sentralstasjon ligger bare 4 minutters gange unna.

        Fairmont Royal Palm Marrakech 2 758 kr
        Fairmont Royal Palm Marrakech

        Fairmont Royal Palm Marrakech

        BP 2470 - Km 12 Route d'Amizmiz, Tameslouht
          
         4,6
         av 5, basert på 51 anmeldelser
         5.0 av 5.0

         Dette hotellet er familievennlig og ligger i Tameslouht og 15 kilometer unna Royal Club ridesenter, Agdal-hagene og Oasiria vannpark. Dessuten ligger Jamaa el Fna og Menara-hagen 15 kilometer unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.