Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i New Orleans

Se de 7 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i New Orleans

New Orleans: Aktiviteter i USAs mest eksotiske by

New Orleans er en by full av fargesprakende feststemning deilig mat og flotte mennesker. Her er det alltid mange ting å gjøre med aktiviteter for de aller fleste.

Den letteste måten å komme seg rundt i byen på er med buss eller trikk såkalt streetcar. Sistnevnte er ofte en opplevelse i seg selv. Dessuten finnes det mange steder som leier ut sykkel.

Ting å gjøre i New Orleans

Den mest berømte bydelen er nok The French Quarter

med gamle og ærverdige bygninger som ofte har balkonger dandert med detaljrike smijernsrekkverk. Begynn gjerne turen ved Jackson Square og få samtidig med deg den eldste katolske kirken i USA St. Louis Cathedral.

I denne bydelen finner du et vell av kafeer og restauranter ofte med livemusikk både inne og ute – og noe av den beste og mest eksotiske maten i hele USA. I alle fall bør du prøve de smakfulle spesialitetene gumbo og yambalaya før du drar hjem. De beste restaurantene finner du ofte ved å simpelthen se etter de lengste køene og det er som regel verdt ventetiden!

Det finnes også mange ting å gjøre på den legendariske Mississippi-elven. Ta for eksempel en tur med vakre Steamboat Natchez eller få en guidet tur på en av de mange elvebåtene.

Mardi Gras og Jazz Fest

Bortsett fra jazzmusikk er byen kanskje aller mest kjent for det gedigne karnevalet Mardi Gras de siste dagene før påskefasten. Siden påsken ikke har en fast dato har heller ikke Mardi Gras det. Feiringen er både for store og små og mens den store paraden er ypperlig for barna er det mer voksen moro i The French Quarter. Men pass på! Byens festivaler er veldig populære derfor er det lurt å bestille hotell god tid i forveien.

Kommer du utenfor karnevalssesongen er det fortsatt mange aktiviteter i New Orleans. Festivalen Jazz Fest i april er også svært populær samt mange andre små og store anledninger beboerne bruker for å vise frem de fargerike karnevalsflåtene sine. Og skulle du likevel gå glipp av et tog kan du fortsatt se mange av de artige flåtene på et av byens mange flåteverksteder for eksempel Blaine Kern's Mardi Gras World.

Våtmark og voodoo

Om du vil snuse litt på friluftslivet er det kort vei til The Bayou de mytiske våtmarkene rundt byen. Dit kan du komme deg både med kano og luftbåt og er du heldig får du se en alligator – dog helst på trygg avstand. Et fint sted å starte er Jean Lafitte National Historical Park and Preserve en drøy mil utenfor sentrum. Er du litt alternativ av deg kan det kanskje også friste med en tur til St. Louis Cemetery hvor ryktene sier at det fortsatt blir utført voodoo-ritualer.

Er du på familietur og har opplevelsessultne små finnes det også mange aktiviteter for de. Ta for eksempel en tur innom Audubon Zoo Louisiana Childrens' Museum eller Storyland Amusement Park. Aquarium Of The Americas er også vel verdt turen.

Kart

Discover neighborhoods in New Orleans

French Quarter

En av New Orleans' eldste bydeler er kjent for sin særpregede blanding av romantisk historie, strålende arkitektur, jazz og voodoo.

Levende musikkDansJazz

Central Business District

Central Business District kan friste med både trivelige barer og livemusikk. Du bør også få med deg Canal Street og Harrah's New Orleans Casino mens du utforsker byen.

Levende musikkDansUnderholdning

Garden District

Denne historiske bydelen er oppkalt til minne om plantasjene som byen er bygget på.

HageLevende musikkDans

Kenner - Louis Armstrong internasjonale flyplass

God mat er noe av det som trekker folk til Kenner - Louis Armstrong internasjonale flyplass, og mens du er i byen, kan du få med deg populære attraksjoner som Lafreniere Park og Pontchartrain-senteret.

ShoppingSjømatBaseball

Warehouse District

Elegante Arts District ligger i hjertet av det moderne New Orleans, og her kan du utforske oppussede lagerbygninger og hippe gallerier.

Levende musikkDansMuseum

Uptown New Orleans historiske område

God mat og vakre hager er noen av grunnene til at mange drar til Uptown New Orleans historiske område, og når du først er her, bør du også ta turen til Magazine Street og Audubon Park.

Levende musikkDansArkitektur