Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Leeds

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Leeds

Ting å gjøre i Leeds

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Leeds har å by på! Hvis du planlegger en tur til Leeds kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Leeds sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Leeds-aktiviteter

Leeds er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Leeds og gjør det lekende lett å utforske Leeds. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Leeds som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Leeds

Leeds tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Leeds å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Leeds.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Leeds men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Leeds

Leeds sentrum

Leeds sentrum kan friste med både trivelige barer og spennende butikker. Du bør også få med deg Leeds Grand Theatre og O2 Academy Leeds mens du utforsker byen.

ShoppingMiddagVennlige folk

Holbeck

god mat er noe av det som trekker folk til Holbeck, men Canal Wharf er også verdt et besøk.

Vennlige folkMiddagBarer

University District

God mat er noe av det som trekker folk til University District, og mens du er i byen, kan du også ta turen til Headingley Stadium (stadion) og Hyde Park Picture House.

Vennlige folkBarerUniversiteter

Hunslet

Selv om det ikke er så mange kjente severdigheter i Hunslet, kan du utforske området rundt og se ta turen til for eksempel Royal Armouries og First Direct Arena.

Harehills

Harehills kan ikke skryte av å ha mange kjente attraksjoner, men Thackray Medical Museum og First Direct Arena er to severdigheter som ligger like i nærheten.

Beeston

Beeston kan kanskje ikke skryte på seg mange kjente severdigheter, men Elland Road Stadium 8stadion) og White Rose kjøpesenter er to attraksjoner i nærheten som er verdt et besøk.