BradfordStorbritannia

Image for Bradford domkirke fasiliteter samt kulturarv, innendørs og kirke eller katedral

Reis til Bradford! Her kan du blant annet få med deg teater, museer og studentliv.

Opplev den historiske byen Bradford. Her finner du teatre og interessante museer. I tillegg kan du se severdigheter som Alhambra Theatre og National Science and Media Museum.

De mest populære hotellene i Bradford

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
ibis budget Bradford
ibis budget Bradford
3 out of 5
Prince Court, Canal Road, Bradford, England
315 kr
per night
Feb 23 - Feb 24

Dette hotellet ligger i Bradford og 2 kilometer unna Bradford domkirke, Wool Exchange og Colour Museum (farhemuseum). Dessuten ligger Alhambra Theatre og National ...

3.2/5 (425 anmeldelser)

"Simple easy check in, also kindly rang a cab for my partner and i."…"

Anmeldelse skrevet 13. des. 2019

ibis budget Bradford
Clarion Cedar Court Bradford Hotel
Clarion Cedar Court Bradford Hotel
4 out of 5
Mayo Avenue, Rooley Lane, Bradford, England
605 kr
per night
Feb 21 - Feb 22

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger nær flyplassen og 2 kilometer unna Richard Dunn Sports Centre og Odsal Stadium. Dessuten ligger National Science ...

3.4/5 (408 anmeldelser)
Helt greit hotellopphold

"Stort sett hyggelig betjening på hotellet. De ordnet alt vi ba om. Frokosten var så som så og restauranten hadde grei mat, men ikke mer. Servitørene der imponerte heller ikke akkurat. Lobbyen holder høyere standard enn rommene, som er som på de fleste engelske hoteller. De er greit utstyrt, med gode ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. mai 2017

Clarion Cedar Court Bradford Hotel
Great Victoria Hotel
Great Victoria Hotel
4 out of 5
39 Bridge Street, Bradford, England
482 kr
per night
Feb 23 - Feb 24

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Bradford og 10 minutters gange unna Wool Exchange, National Science and Media Museum og Alhambra Theatre. Dessuten ligger ...

3.5/5Good! (59 anmeldelser)
Bedre inneklima please!! Ellers bra!

"Hotellet hadde fin plassering i byen og var godt i gang med vellykket rehabilitering. MEN det var umulig å åpne vinduet på rommet og da det heller ikke fantes ventilasjonsanlegg ble det er dårlig inneklima. Dette bør korrigeres"…"

Anmeldelse skrevet 23. okt. 2019

Great Victoria Hotel

Populære severdigheter i Bradford

Alhambra Theatre
Image for Alhambra Theatre

Alhambra Theatre

Prøv å få fatt i billetter til et arrangement på Alhambra Theatre på reisen til Bradford. Dette familievennlige området har interessante museer og teatre du bør oppleve.

National Science and Media Museum
Image for National Science and Media Museum

National Science and Media Museum

Sørg for å sette av tid til de interessante utstillingene i National Science and Media Museum, et museum med en fascinerende bakgrunn, på reisen din til Bradford. Dette kulturelle området har shoppingmuligheter du bør oppleve, og er kjent for det fantastiske utelivet sitt.

Lister Park
Image for Lister Park

Lister Park

Opplev naturen ved Lister Park, et flott grøntområde i Bradford. Dette kulturelle området har et godt underholdningstilbud og teatre du bør oppleve.

Bradford domkirke
Image for Bradford domkirke

Bradford domkirke

Historien til Bradford vil du kunne lære mer om når du setter av litt tid til Bradford domkirke. Dette kulturelle området har et studentmiljø som passer godt for en trivelig spasertur, og shoppingmuligheter du også bør oppleve.

Bradford Industrial Museum
Image for Bradford Industrial Museum

Bradford Industrial Museum

Pass på at du har tid til de lærerike utstillingene i Bradford Industrial Museum, et museum med en spennende bakgrunn, på besøket ditt i Bradford. Dette kulturelle området har shoppingmuligheter du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

Wool Exchange
Image for Wool Exchange

Wool Exchange

På reisen til Bradford kan du se om du finner den perfekte gaven å ta med hjem dersom du går innom Wool Exchange. Dette kulturelle området er kjent for det fantastiske utelivet sitt og har teatre du også bør oppleve.

Toppaktiviteter i Bradford

Tur med sightseeingbuss i York
Image for Tur med sightseeingbuss i York

Tur med sightseeingbuss i York

172 kr

Oppdag den vakre byen York på en virkelig fornøyelig tur med sightseeingbuss. Med ubegrenset tilgang til ruten i 24 timer, kan du gå av og på så mye du vil, og utforske denne festningsbyen i ditt eget tempo.