Billige flybilletter til Leeds

Billige flyreiser til Leeds

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 637 kr for enveisflyvninger og 4 077 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

KLM
KLM
KLM
KLM
KLM

Fly til Leeds

Skal du fly til Leeds eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Leeds. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Leeds eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Leeds eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Leeds?
Det finnes bare én flyplass her, nemlig Leeds (LBA-Leeds Bradford).
Hvor langt er det til LBA fra sentrum av Leeds?
Hvis du skal bo sentralt i Leeds, er det lurt å arrangere transport til byen før du lander. Bykjernen ligger omtrent 11 km fra Yeadon lufthavn (LBA).
Kan jeg fly til Leeds nå?
Sørg for at turen til Leeds går knirkefritt ved å gå til vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du enkelt få informasjon om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Leeds?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Leeds, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Leeds med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Leeds, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Leeds?
Når du går gjennom glassdørene på Leeds (LBA-Leeds Bradford), begynner eventyret i Leeds. Byens viktigste flyplass ligger 11 km fra sentrum av byen.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Leeds?
7 flyselskaper flyr til Leeds fra 62 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Leeds?
De fleste reisende velger å bruke Jet2, Ryanair og TUI Airways når de skal til Leeds. Mesteparten av disse flyvningene har avgang fra Can Pastilla, og ruten betjenes oftest av Jet2.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Leeds?
Det er mye enklere å fly til et nytt sted når du slipper mellomlandinger. Hvis du skal reise til Leeds, så er det ca. 360 flyvninger uten stopp ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Leeds avreise fra?
Mange drar fra flyplasser i Gamlebyen, Ashford og Dublin når de drar til Leeds.
Hvor lang er flyturen til Leeds?
Hvis du reiser fra Gamlebyen, tar det omtrent 2 t og 42 min før du ankommer Leeds. Reiser du fra Ashford, tar det vanligvis 1 t og 8 min, og fra Dublin tar flyturen i snitt 1 t og 5 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Leeds?
Vi kjenner alle noen reisende som alltid får tak i superbillige flybilletter uansett hvor ferden går. Vil du vite hemmeligheten? De venter ikke til siste liten med å bestille. Det kan også være lurt å sjekke ulike alternativer på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet kan friste med flere flyplasser, kan du være heldig å finne bedre tilbud ved å velge en av de mindre. Og sist, men ikke minst: Bestill tidlig hvis du finner en god pris. Prisene kan nemlig endres når som helst! Med gode råd og litt flaks kan de billige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Leeds?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyreisen din til Leeds gå lett som en plett eller virke ekstra lang. Nedenfor finner du noen praktiske reisetips som hjelper deg med å få et herlig avbrekk fra hverdagens kjas og mas.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Trikset for å få en flott flyreise er å pakke håndbagasjen før du drar. La oss begynne med det viktigste: pass, reisedokumenter, bankkort og eventuelle medisiner. Deretter bør du pakke ting som holder deg underholdt, som PC eller et blad. Ikke glem ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par støydempende hodetelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, deodorant og rene klær er også lurt å ha med på flyet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Dobbeltsjekk at du ikke har skarpe gjenstander som en saks eller en lommekniv som skjuler seg i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt, er eksplosiver eller lett antennelige stoffer som brennstoff og fyrstikker samt gelé og væske i beholdere med plass til med enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Midtgangen på flyet er ikke laget for motevisninger. Du bør kle deg lagvis med komfortable klær og huske å ta med en genser ettersom det kan være litt kjølig i kabinen. Flate, lukkede sko er også en god idé.
  • Du har kanskje hørt om dyp venetrombose (DVT), en blodpropptilstand som kommer av lange perioder med stillesitting. Det er imidlertid forskjellige ting du kan gjøre for å redusere sjansene for å få det. Du kan ta på et par kompresjonssokker, drikke vann ofte samt bevege ben og føtter så mye som mulig. Gå litt rundt eller prøv å gjøre noen øvelser sittende.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Leeds?
Hvis du forbereder deg før du drar til flyplassen, øker du sjansen for at reisen til Leeds blir enkel og problemfri. Gå gjennom våre nyttige tips for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Aller først må du vise reisedokumenter og ID i kontrollen. Du bør ha dette lett tilgjengelig, så ikke alt stopper opp.
  • Røntgenmaskinen er neste steg. Ta av deg alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. For eksempel øretelefoner eller hodetelefoner samt yttertøy. Alt dette må legges i en kasse og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Alt av elektronikk, inkludert mobil og bærbar PC, må dessuten skannes separat.
  • Gelé og væske du vil ha med om bord, som parfyme og hårspray, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Det kan hende at du blir bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det kan være en god idé å ha på lette joggesko.
  • Det er ikke tillatt å ta med skarpe gjenstander som kniver og sakser på flyet. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller legge dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Leeds
Ankomstflyplass
Leeds
Ankomstflyplassens IATA-kode
LBA

Populære flyvninger til Leeds

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 637 kr for enveisflyvninger og 4 077 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

KLM