Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Fuerteventura

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Fuerteventura

Fuerteventura – aktiviteter på en eksotisk øy

Fuerteventura er den nest største av Kanariøyene – godt nok kjent til å være et trygt og fint ferievalg men allikevel ikke med så mange besøkende som Tenerife noe som gjør ferien enda mer avslappet og spesiell. Det er mengder av ting å gjøre på Fuerteventura uansett hva slags turist du er. Fra å slappe av på en av de mange fabelaktige strendene mens sola går ned i Atlanterhavet

til å prøve deg på surfing eller windsurfing – Fuerteventura har spennende aktiviteter for de aller fleste.

For idrettselskere

For sportsentusiaster er Fuerteventura så og si perfekt. På grunn av de store bølgene og gode vindforholdene kommer mange hit for å nyte mulighetene for surfing gjerne nordvest på øya og i områder som Corralejo og Playa de Sotavento. For deg som vil prøve noe annerledes og spennende kan du ta en titt på tradisjonelle idrettsgrener som juego del palo og forskjellige typer boulespill.

Sol som gir energi og farge

En av de mest populære aktivitetene på Fuerteventura er naturlig nok å svømme i det rene og innbydende badevannet og deretter slikke sol på en av de mange innbydende strendene. Øya kan skilte med en rekke forskjellige typer strender som strekker seg over 150 km og som passer for alle typer besøkende. Playa de Cofete er en strand som føles nesten uberørt og tilbyr vakker natur. Strendene i området Jandia har nydelig hvit sand og ligger helt sørvest på øya. La Concha er ganske unik på grunn av halvmåneformen som beskytter mot store bølger og som gjør at vannet her er stille og rolig. Og det finnes mange andre sjarmerende strender – her er det nesten bare fantasien som setter grenser.

Severdigheter og ting å gjøre

Områdene rundt Corralejo er naturlig å utforske når du befinner deg på Fuerteventura. F.eks. tilbyr det kjente området Parque Natural De Corralejo naturopplevelser som enorme og fascinerende sandbanker. Og hvis du er interessert i natteliv og festing kan du være med på strandfester konserter eller noen av kveldsarrangementene som finner sted under Fuerteventura Kite Festival.

Hvis du har god tid kan du planlegge en dagstur til den lille øya Isla de Lobos som ligger bare to kilometer unna Fuerteventura og som er lett å nå med båt. Eller ta en kortere tur til vestkysten og den lille fiskerlandsbyen Ajuy. Her kan du tre inn i store grotter som en gang var gjemmesteder for pirater. Dette kan også være et skjulested for deg en varm sommerdag når sola steker spesielt kraftig.

Historie og salt

For de som vil vite mer om historien til Kanariøyene kan det være lurt å besøke Betancuria. Den lille landsbyen var en gang hovedstaden på Fuerteventura grunnlagt på 1400-tallet av den franske utforskeren Jean de Béthencourt. Her kan du finne lokale suvenirer eller spise tradisjonell geitost fisk og skalldyr.

På Museo de la Sal kan du lære nyttige ting om salt og hvordan menneskene på øya har utvinnet dette i uminnelige tider. Sammen med landsbyen Salinas del Carmen er dette museet blant de mest berømte attraksjonene på øya. Landskapet her er fantastisk med små fjell av salt og farget vann overalt.

Kart