Fuerteventura

Reiseguide
Corralejo strand fasiliteter samt kyst, fjell og sandstrand

Nyt den behagelige havbrisen, og slapp av på vakre hvite sandstrender på øya Fuerteventura. Øya har også flotte parker og sanddyner.

Reis til Fuerteventura, som er en av de største øyene på Kanariøyene. Den ligger rett vest for Marokko og er kjent for vakre strender og utmerkede surfeforhold. Besøk byen Corralejo som kan by på naturpark og imponerende sanddyner.

Mange kjenner Fuerteventura som ”øya med evig vår” fordi den har et behagelig klima hele året. Det regner lite eller ingenting om sommeren, mens det er noen regndager mellom oktober og mars.

Reis til Corralejo og se de sjarmerende gatene og smugene med restauranter og butikker. Utenfor Corralejo sentrum finner du flere kilometer med sanddyner i Corralejo nasjonalpark. Gå over sanddynene i et rolig tempo for å nyte det vakre landskapet og glemme bylivet hjemme. Mens du er her, kan du ta et bad på Corralejo-stranden.

Øya har også mange andre strender du kan velge mellom, blant annet Cotillo og Sotavento de Jandía. Disse fredelige strendene har svært få bygninger som forstyrrer naturen på de enorme sandområdene.

Øyas navn ble utviklet fra det spanske begrepet for ”sterk vind”, og det forklarer tiltrekningen for vindsurfere. Ta med brettet ut i de høye bølgene, og få utsikt til øyas kuperte kystlinje.

Hvis du vil se et helt annet landskap, kan du dra til Ajuy-stranden som har svart sand etter et vulkanutbrudd. De gule steinene kombinert med det blå havet og himmelen, gir et godt bildemotiv. Utforsk huler og spennende steinformasjoner ved siden av stranden.

Det lokale språket er spansk på grunn av koloniseringen av øya for mange århundrer siden. På hotellene og de ulike attraksjonene kan de fleste snakke engelsk.

Du kommer til øya ved å fly til Fuerteventura flyplass som ligger i El Matorral-området på østkysten. Ta en skyttelbuss fra flyplassen til ønsket reisemål. Corralejo ligger 39 km nord for flyplassen, en tur som tar ca. 30 minutter med taxi.

Når du reiser på ferie til Fuerteventura får du en avslappende ferie med familien på hvite sandstrender omgitt av vakre sanddyner og parker.

Discover neighborhoods in Fuerteventura

Eurostars Las Salinas
Eurostars Las Salinas
4 out of 5
Paseo Maritimo S/N, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura, 35610
Prisen er 1 306 kr per natt fra 20. mai til 21. mai
Hvis du bor på dette hotellet ved stranden i Antigua, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en stand ...
4,1/5 Very Good! (906 anmeldelser)
"Vi hadde er kort, men fint opphold på hotellet. Stort og flott rom, nydelig bad, gode senger. Og en svært bra frokost!"

Anmeldelse skrevet 8. nov. 2021

Eurostars Las Salinas
Barceló Fuerteventura Mar
Barceló Fuerteventura Mar
4 out of 5
Avenida de El Castillo, s/n, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura, 35610
Prisen er 1 321 kr per natt fra 20. mai til 21. mai
Hvis du bor på dette hotellet ved stranden i Antigua, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og 2 utendørsbassenger. ...
4,3/5 Excellent! (370 anmeldelser)
"Nydelig mat og fantastisk opphold"

Anmeldelse skrevet 3. jan. 2020

Barceló Fuerteventura Mar
Occidental Jandía Playa
Occidental Jandía Playa
4 out of 5
C/ Sancho Panza, s/n, Urbanización Playa del Jable, Pajara, Fuerteventura, 35625
Prisen er 886 kr per natt fra 2. jun. til 3. jun.
Hvis du bor på dette hotellet ved stranden i Pajara, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og 2 utendørsbassenger. ...
4,1/5 Very Good! (430 anmeldelser)
Bra hotell
"Bra hotell, med god all inklusive service."

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2016

Occidental Jandía Playa
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Blue Sea Jandia Luz Apartamentos
Blue Sea Jandia Luz Apartamentos
3 out of 5
Avenida del Saladar 1A, Morro Jable, Pajara, Las Palmas, 35625
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Pajara, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et barnebasseng og en døgnåpen ...
3,5/5 Good! (48 anmeldelser)
Apartementhotel med lav standard
"Apartementhotel . Apartement var gamle litt vel mye utdatert stua. Senger kjempehard og dårlig. Baderommet ok. Maten billig og liten tiltalendes personal ikke altid vennlig. Plassering bra kort vei til strand og andre fasiliteter."

Anmeldelse skrevet 14. feb. 2019

Blue Sea Jandia Luz Apartamentos
Casthotels Fuertesol Bungalows
Casthotels Fuertesol Bungalows
2 out of 5
Av Virgen de La Pena 2, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura, 35610
Du kan bo på dette leilighetshotellet med familievennlig profil under oppholdet i Antigua. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og ...
3,6/5 Good! (108 anmeldelser)
Fairly ok.
"The Bungalow has a good size and the beds are ok (many places beds are bad, so this is a plus). There are some small facilities in the area and overall it is ok. On the negative side, the security boxes are very small (extra fee). The "premium" paid internet is not working well, if you have premium ..."

Anmeldelse skrevet 1. mar. 2016

Casthotels Fuertesol Bungalows
Aparthotel Esquinzo Y Monte Del Mar
Aparthotel Esquinzo Y Monte Del Mar
3 out of 5
Calle Escanfraga, Pajara, Las Palmas, 35626
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Pajara, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet 2 utendørsbassenger, en stand i nærheten og frokost. Populære ...
3,8/5 Good! (12 anmeldelser)
"The room are pretty cool, just the separated beds are not good enough for marriage people"

Anmeldelse skrevet 12. apr. 2022

Aparthotel Esquinzo Y Monte Del Mar
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Fuerteventura

Populære aktiviteter i Fuerteventura

Byer nær Fuerteventura