Opplev alt romantiske Fuerteventura har å by på: strender, sport, god mat og mye mer!

I Fuerteventura kan du se kjente severdigheter som Fuerteventura golfbane og Sotavento de Jandia-stranden. Dette området er også kjent for de vakre strendene sine.

Kjent for

Strender, Familievennlig og Sport

Se på kartet

Hvor du bør bo i Fuerteventura

Caleta de Fuste
Bilde av Caleta de Fuste

Caleta de Fuste

Familievennlig, Strender, Sport

Vakre strender og god mat er noen av grunnene til at mange drar til Caleta de Fuste, og når du først er her, bør du også ta turen til Fuerteventura golfbane og Caleta de Fuste Marina.

0

De mest populære hotellene i Fuerteventura

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Bilde av Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort - All Inclusive
Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort - All Inclusive
4 out of 5
C/ La Dunas S/N, Corralejo, La Oliva, Fuerteventura
4.2/5Utmerket! (302 anmeldelser)

Dette resort-overnattingsstedet er familievennlig og ligger ved havet i La Oliva og 15 minutters gange unna Centro Comercial El Campanario, Dunas de Corralejo ...

4.2/5Utmerket! (302 anmeldelser)
Flott og stort

"Kjempe fint og stort hotell. Flere ulike bassenger som dekker de fleste behov, med eller uten barn. God all inclusive på både mat og drikke, selvforsyning av bobler :) Kort vei inn til sentrum av corralejo og strandpromenade, og til de vakre dunas strendene. Jevnt over et flott og velholdt ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2019

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort - All Inclusive
Bilde av Gran Hotel Atlantis Bahia Real G.L.
Gran Hotel Atlantis Bahia Real G.L.
5 out of 5
Avda. Grandes Playas S/n, Corralejo, La Oliva, Fuerteventura
2 030 kr per natt
22. sep.–23. sep.
4.7/5Enestående! (409 anmeldelser)

Dette hotellet ligger ved stranden i La Oliva og 2 kilometer unna Dunas de Corralejo naturpark og Acua vannpark. Dessuten ligger Corralejo-stranden og Cotillo-stranden ...

4.7/5Enestående! (409 anmeldelser)

"Hotellet, beliggenhet og personale var flott. Frokosten var flott. Vi tok taxi inn til byen for å spise middag, da de elegante gourmetrestaurantene på hotellet ikke passet oss. Taxi kostet ca 3-4 euro og tok 5 min. Vi bodde der 3 uker januar 2018."…"

Anmeldelse skrevet 1. feb. 2018

Gran Hotel Atlantis Bahia Real G.L.
Bilde av Barceló Castillo Beach Resort
Barceló Castillo Beach Resort
4 out of 5
Avenida del Castillo s/n, Antigua, Fuerteventura
1 314 kr per natt
17. sep.–18. sep.
4/5Veldig bra! (647 anmeldelser)

Dette hotellet, som ligger i underholdningsdistriktet, befinner seg rett ved stranden i Caleta de Fuste og 2 kilometer unna Playa la Guirra og Caleta de Fuste ...

4/5Veldig bra! (647 anmeldelser)
Stilig turistresort med fantastisk frokostbuffet

"Stilig og stort turistresort med nærhet til strand, flere minigolf anlegg og tennisbaner, fantastisk frokostbuffet. Underholdning ved svømmebasseng om man liker den slags, ellers litt bråkete. Fint tilrettelagt med sykkelsti og vei langs stranden der man kunne gå langt i begge retninger. Dette var ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2017

Barceló Castillo Beach Resort

Populære severdigheter i Fuerteventura

Sotavento de Jandia-stranden
Bilde av Sotavento de Jandia-stranden

Sotavento de Jandia-stranden

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Sotavento de Jandia-stranden, en populær strand i Pajara. Se på sport mens du besøker dette familievennlige området.

Las Gaviotas-stranden
Bilde av Las Gaviotas-stranden

Las Gaviotas-stranden

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Las Gaviotas-stranden, en populær strand i Pajara. Se på sport mens du besøker dette familievennlige området.

Corralejo-stranden
Bilde av Corralejo-stranden

Corralejo-stranden

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Corralejo-stranden, en populær strand i La Oliva. Dette avslappende området har en strandlinje som passer fint til en spasertur.

Dunas de Corralejo naturpark
Bilde av Dunas de Corralejo naturpark

Dunas de Corralejo naturpark

Opplev naturen med en tur til Dunas de Corralejo naturpark, et populært grøntområde i La Oliva. Dette avslappende området har strender og en strandlinje du bør oppleve.

Punta Jandía fyr
Bilde av Punta Jandía fyr

Punta Jandía fyr

Punta Jandía fyr er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Morro Jable. Dette avslappende området har sjøutsikt det er hyggelig å gå langs, og er kjent for sine mange restauranter.

Cotillo-stranden
Bilde av Cotillo-stranden

Cotillo-stranden

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Cotillo-stranden, en populær strand i La Oliva. Dette avslappende området har en strandlinje som passer fint til en spasertur.

Toppaktiviteter i Fuerteventura

Oasis Wildlife Fuerteventura
Bilde av Oasis Wildlife Fuerteventura

Oasis Wildlife Fuerteventura

351 kr

Oppdag den største reservatet i Europa som er dedikert til bevaring av biologisk mangfold og dyreliv. I Oasis Park Fuerteventura, som er på 1 000 000 m2, vil du se hundrevis av dyr og nyte gratis lærerike aktiviteter for å bli kjent hvordan de lever og oppfører seg.

Adgang til Rancho Texas Lanzarote Park
Bilde av Adgang til Rancho Texas Lanzarote Park

Adgang til Rancho Texas Lanzarote Park

321 kr

Tilbring dagen i en fornøyelsespark i westernstil på Lanzarote. Rancho Texas Lanzarote Park er full av interessante dyr som stinkdyr, præriehunder, beltedyr og vaskebjørn. Nyt de morsomme utstillingene, og føl deg som om du har tatt skrittet inn i Det ville vesten mens du utforsker denne unike parken med venner og familie.