Fuerteventura

Reiseguide
Corralejo strand fasiliteter samt kyst, fjell og sandstrand
Nyt den behagelige havbrisen, og slapp av på vakre hvite sandstrender på øya Fuerteventura. Øya har også flotte parker og sanddyner.

Reis til Fuerteventura, som er en av de største øyene på Kanariøyene. Den ligger rett vest for Marokko og er kjent for vakre strender og utmerkede surfeforhold. Besøk byen Corralejo som kan by på naturpark og imponerende sanddyner.

Mange kjenner Fuerteventura som ”øya med evig vår” fordi den har et behagelig klima hele året. Det regner lite eller ingenting om sommeren, mens det er noen regndager mellom oktober og mars.

Reis til Corralejo og se de sjarmerende gatene og smugene med restauranter og butikker. Utenfor Corralejo sentrum finner du flere kilometer med sanddyner i Corralejo nasjonalpark. Gå over sanddynene i et rolig tempo for å nyte det vakre landskapet og glemme bylivet hjemme. Mens du er her, kan du ta et bad på Corralejo-stranden.

Øya har også mange andre strender du kan velge mellom, blant annet Cotillo og Sotavento de Jandía. Disse fredelige strendene har svært få bygninger som forstyrrer naturen på de enorme sandområdene.

Øyas navn ble utviklet fra det spanske begrepet for ”sterk vind”, og det forklarer tiltrekningen for vindsurfere. Ta med brettet ut i de høye bølgene, og få utsikt til øyas kuperte kystlinje.

Hvis du vil se et helt annet landskap, kan du dra til Ajuy-stranden som har svart sand etter et vulkanutbrudd. De gule steinene kombinert med det blå havet og himmelen, gir et godt bildemotiv. Utforsk huler og spennende steinformasjoner ved siden av stranden.

Det lokale språket er spansk på grunn av koloniseringen av øya for mange århundrer siden. På hotellene og de ulike attraksjonene kan de fleste snakke engelsk.

Du kommer til øya ved å fly til Fuerteventura flyplass som ligger i El Matorral-området på østkysten. Ta en skyttelbuss fra flyplassen til ønsket reisemål. Corralejo ligger 39km nord for flyplassen, en tur som tar ca. 30 minutter med taxi.

Når du reiser på ferie til Fuerteventura får du en avslappende ferie med familien på hvite sandstrender omgitt av vakre sanddyner og parker.

Videoreiseguide til Fuerteventura

Discover neighborhoods in Fuerteventura

Corralejo Surfing Colors Hotel&Apartments
Corralejo Surfing Colors Hotel&Apartments
3 out of 5
Calle Pejin, 2, Corralejo, La Oliva, Fuerteventura, 35660
Prisen er 1 082 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
Hvis du bor på dette hotellet med familievennlig profil i La Oliva, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), frokost og et barnebasseng. ...
4,3/5 Excellent! (447 anmeldelser)
Brukbart sted
"hjelpsomme personell i resepsjon"

Anmeldelse skrevet 21. nov. 2016

Hotel Riu Oliva Beach Resort - All Inclusive
Hotel Riu Oliva Beach Resort - All Inclusive
3 out of 5
Avenida Grandes Playas, Corralejo, La Oliva, Fuerteventura, 35660
Prisen er 1 234 kr per natt fra 4. okt. til 5. okt.
Hvis du bor på dette overnattingsstedet ved stranden i La Oliva, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og ...
4,1/5 Very Good! (455 anmeldelser)
"Hotellet ligger avsides til og er svært gammelt og slitt. Utdatert. Flekkete gulvteppe på rommet og generelt gammel standard."

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2021

Kn Hotel Matas Blancas - Adults Only
Kn Hotel Matas Blancas - Adults Only
4 out of 5
Calle Punta Pesebre, 6, Costa Calma, Pajara, Fuerteventura, 35627
Hvis du bor på dette hotellet med spa i Pajara, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 2 restauranter og frokost. Gjestene sier ...
3,8/5 Good! (288 anmeldelser)
Bra hotel
"Bra hotel god mat vennlig personal transport til strand"

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2020

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
 Pierre & Vacances Resort Fuerteventura OrigoMare
Pierre & Vacances Resort Fuerteventura OrigoMare
4 out of 5
Carretera Majanicho 100, La Oliva, Fuerteventura, 35650
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med familievennlig profil i La Oliva, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
4,1/5 Very Good! (388 anmeldelser)
Fint hotellområde :)
"Fantastisk fint område. Leilighetene/husene er romslige og gode. Litt slitte overflater, men likevel fint. Så noen døde innsekter inne i leiligheten, men aldri noen levende. Fine og store bassengområder. Barna likte veldig godt bassengene med sklier, samt bølgebassenget. Husene er delt inn i soner ..."

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2017

Hotel THe Esmeralda Maris
Hotel THe Esmeralda Maris
4 out of 5
Calle Punta del Roquito, 1, Costa Calma, Pajara, Fuerteventura, 35627
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Pajara, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og ...
4,3/5 Excellent! (113 anmeldelser)
Hotel som ikke innfrir.totalsett
"Hotel preger av innsparinger Ingen nattreseption ingen aircondisjon om natten aircondisjon om dagen kjoler ikke resepsjon opplyser amiddagt det kjøler vi har ikke lagt merke til det.Middagen har gitt . liten glede. Beliggenhet lett adgang til strand. Romslig leilighet senger noe hard. Fin baderom ..."

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2021

Apartamentos Tao Morro Jable
Apartamentos Tao Morro Jable
3 out of 5
Calle Gambuesas, 7, Morro Jable, Fuerteventura, Pajara, Las Palmas, 35625
Hvis du bor i denne leiligheten i Pajara, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og klesvaskfasiliteter. Populære ...
4,1/5 Very Good! (14 anmeldelser)
Volveremos
"Repetiremos, eso lo dice todo. Acogedor, comodo,limpio, lo unico que nos falto fue una terracita. La ubicación muy buena. El recepcionista espectacular, muy buena gente. Lo mejor, admite mascotas"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Byer nær Fuerteventura