Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

FuerteventuraSpania

Nyt den behagelige havbrisen, og slapp av på vakre hvite sandstrender på øya Fuerteventura. Øya har også flotte parker og sanddyner.

Reis til Fuerteventura, som er en av de største øyene på Kanariøyene. Den ligger rett vest for Marokko og er kjent for vakre strender og utmerkede surfeforhold. Besøk byen Corralejo som kan by på naturpark og imponerende sanddyner.

Mange kjenner Fuerteventura som ”øya med evig vår” fordi den har et behagelig klima hele året. Det regner lite eller ingenting om sommeren, mens det er noen regndager mellom oktober og mars.

Reis til Corralejo og se de sjarmerende gatene og smugene med restauranter og butikker. Utenfor Corralejo sentrum finner du flere kilometer med sanddyner i Corralejo nasjonalpark. Gå over sanddynene i et rolig tempo for å nyte det vakre landskapet og glemme bylivet hjemme. Mens du er her, kan du ta et bad på Corralejo-stranden.

Øya har også mange andre strender du kan velge mellom, blant annet Cotillo og Sotavento de Jandía. Disse fredelige strendene har svært få bygninger som forstyrrer naturen på de enorme sandområdene.

Øyas navn ble utviklet fra det spanske begrepet for ”sterk vind”, og det forklarer tiltrekningen for vindsurfere. Ta med brettet ut i de høye bølgene, og få utsikt til øyas kuperte kystlinje.

Hvis du vil se et helt annet landskap, kan du dra til Ajuy-stranden som har svart sand etter et vulkanutbrudd. De gule steinene kombinert med det blå havet og himmelen, gir et godt bildemotiv. Utforsk huler og spennende steinformasjoner ved siden av stranden.

Det lokale språket er spansk på grunn av koloniseringen av øya for mange århundrer siden. På hotellene og de ulike attraksjonene kan de fleste snakke engelsk.

Du kommer til øya ved å fly til Fuerteventura flyplass som ligger i El Matorral-området på østkysten. Ta en skyttelbuss fra flyplassen til ønsket reisemål. Corralejo ligger 39 km nord for flyplassen, en tur som tar ca. 30 minutter med taxi.

Når du reiser på ferie til Fuerteventura får du en avslappende ferie med familien på hvite sandstrender omgitt av vakre sanddyner og parker.

Videoreiseguide til Fuerteventura

De mest populære hotellene i Fuerteventura

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
4 out of 5
Avenida de El Castillo, s/n, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura
Prisen er 1 486 kr per natt

Dette hotellet, i underholdningsområdet, befinner seg ved stranden i Caleta de Fuste, 15 minutters gange unna Caleta del Fuste og Caleta de Fuste Marina. Fuerteventura ...

4.3/5Excellent! (351 anmeldelser)

"Nydelig mat og fantastisk opphold"…"

Anmeldelse skrevet 3. jan. 2020

Barceló Fuerteventura Thalasso Spa
Barceló Castillo Beach Resort
Barceló Castillo Beach Resort
4 out of 5
Avenida del Castillo s/n, Antigua, Fuerteventura
Prisen er 1 119 kr per natt

Dette hotellet, i underholdningsområdet, befinner seg rett ved stranden i Caleta de Fuste og 2 kilometer unna Caleta del Fuste og Caleta de Fuste Marina. Fuerteventura ...

4/5Very Good! (689 anmeldelser)
Stilig turistresort med fantastisk frokostbuffet

"Stilig og stort turistresort med nærhet til strand, flere minigolf anlegg og tennisbaner, fantastisk frokostbuffet. Underholdning ved svømmebasseng om man liker den slags, ellers litt bråkete. Fint tilrettelagt med sykkelsti og vei langs stranden der man kunne gå langt i begge retninger. Dette var ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2017

Barceló Castillo Beach Resort
Hotel Riu Palace Tres Islas
Hotel Riu Palace Tres Islas
4 out of 5
Avenida Grandes Playas, Corralejo, La Oliva, Fuerteventura
Prisen er 1 487 kr per natt

Dette hotellet, på strandpromenaden, befinner seg rett ved stranden i La Oliva og 2 kilometer unna Corralejo store strender, Corralejo-stranden og Dunas de Corralejo ...

4.5/5Wonderful! (131 anmeldelser)
Bra beliggenhet, god mat.

"Var her en uke, hotellet ligger på stranden så for strandliv er det ypperlig. Fint og stort bassengområde. 90% Eldre tyskere når vi var der. Et stykke inn til Corralejo, bil/sykkel/taxi er nødvendig hvis man vil dit. Harde senger (2x single). Veldig god frokost, og stor og bra buffet på middag. Ingenting ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. mar. 2014

Hotel Riu Palace Tres Islas

Populære steder å besøke i Fuerteventura

Oasis Park Fuerteventura
Bilde av Oasis Park Fuerteventura

Oasis Park Fuerteventura

Ta deg en spennende dag i Oasis Park Fuerteventura for å se hvorfor denne fornøyelsesparken i Pajara er en favoritt. Dette avslappende området har strender det er hyggelig å gå langs, og er kjent for sine mange restauranter.

Corralejo-stranden
Bilde av Corralejo-stranden

Corralejo-stranden

4/5(2 anmeldelser)

Rusle langs den myke og hvite sanden på disse strendene, kryss havet for å komme til en eksotisk øy, og gå gjennom kilometerlange sanddyner.

Las Gaviotas-stranden
Bilde av Las Gaviotas-stranden

Las Gaviotas-stranden

Se sanddyner og laguner i naturparken før du soler deg og bader på en av de mange strendene i denne fredelige regionen.

Sotavento de Jandia-stranden
Bilde av Sotavento de Jandia-stranden

Sotavento de Jandia-stranden

Ta bilder av den mest utrolige delen av Jandía-strandsonen mens du går forbi bassenger og store sandhauger.

Dunas de Corralejo naturpark
Bilde av Dunas de Corralejo naturpark

Dunas de Corralejo naturpark

Se for deg at du står midt i en uforsonlig ørken når du krysser disse sanddynene som er omgitt av svake konturer av fjell i det fjerne.

Costa Calma-stranden
Bilde av Costa Calma-stranden

Costa Calma-stranden

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Costa Calma-stranden, en populær strand i Bahia Calma. Dette familievennlige området har sjøutsikt som passer godt for en trivelig spasertur, eller du kan se på sport under besøket.

Populære aktiviteter i Fuerteventura

Oasis Wildlife Fuerteventura
Bilde av Oasis Wildlife Fuerteventura

Oasis Wildlife Fuerteventura

377 kr
per voksen
Anbefales av 94 % av reisende