FuerteventuraSpania

Image for El Cotillo som inkluderer stenete kystlinje, kystby og kyst

Besøk Fuerteventura

Opplev alt romantiske Fuerteventura har å by på: strender, sport, god mat og mye mer!

I Fuerteventura kan du se kjente severdigheter som Fuerteventura golfbane og Sotavento de Jandia-stranden. Dette området er også kjent for de vakre strendene sine.

Videoreiseguide til Fuerteventura

De mest populære hotellene i Fuerteventura

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Pierre & Vacances Fuerteventura Origomare
Pierre & Vacances Fuerteventura Origomare
4 out of 5
Carretera Majanicho 100, La Oliva, Fuerteventura
616 kr
per night
Jan 29 - Jan 30

Dette leilighetshotellet er familievennlig og ligger ved havet i La Oliva og 3 kilometer unna Playa de Majanicho og La Derecha. El Hierro ligger 3 kilometer ...

4.1/5Very Good! (337 anmeldelser)
Fint hotellområde :)

"Fantastisk fint område. Leilighetene/husene er romslige og gode. Litt slitte overflater, men likevel fint. Så noen døde innsekter inne i leiligheten, men aldri noen levende. Fine og store bassengområder. Barna likte veldig godt bassengene med sklier, samt bølgebassenget. Husene er delt inn i soner ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2017

Pierre & Vacances Fuerteventura Origomare
Eurostars Las Salinas
Eurostars Las Salinas
4 out of 5
Paseo Maritimo S/N, Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura
885 kr
per night
Feb 3 - Feb 4

Dette hotellet ligger ved stranden i Caleta de Fuste og 15 minutters gange unna Caleta del Fuste og Caleta de Fuste Marina. Fuerteventura golfbane ligger 3,7 ...

4.1/5Very Good! (770 anmeldelser)
Et komfortabelt hotell

"God variert frokost. Vennlig betjening. Fine sjøvannsbasseng med bassengbar, Topp beliggenhet med sandstrand rett utenfor hotellet og det lokale sentrum kun noen minutters gangavstand."…"

Anmeldelse skrevet 14. feb. 2019

Eurostars Las Salinas
Gran Hotel Atlantis Bahia Real G.L.
Gran Hotel Atlantis Bahia Real G.L.
5 out of 5
Avda. Grandes Playas S/n, Corralejo, La Oliva, Fuerteventura
1 860 kr
per night
Feb 8 - Feb 9

Dette hotellet, som ligger i sentrum, befinner seg ved stranden i La Oliva og 2 kilometer unna Dunas de Corralejo naturpark og Acua vannpark. Dessuten ligger ...

4.7/5Exceptional! (449 anmeldelser)

"Hotellet, beliggenhet og personale var flott. Frokosten var flott. Vi tok taxi inn til byen for å spise middag, da de elegante gourmetrestaurantene på hotellet ikke passet oss. Taxi kostet ca 3-4 euro og tok 5 min. Vi bodde der 3 uker januar 2018."…"

Anmeldelse skrevet 1. feb. 2018

Gran Hotel Atlantis Bahia Real G.L.

Popular things to do in Fuerteventura

Las Gaviotas-stranden
Image for Las Gaviotas-stranden

Las Gaviotas-stranden

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Las Gaviotas-stranden, en populær strand i Pajara. Se på sport mens du besøker dette familievennlige området.

Corralejo-stranden
Image for Corralejo-stranden

Corralejo-stranden

4/5(2 reviews)

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Corralejo-stranden, en populær strand i La Oliva. Dette avslappende området har en strandlinje som passer fint til en spasertur.

Sotavento de Jandia-stranden
Image for Sotavento de Jandia-stranden

Sotavento de Jandia-stranden

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Sotavento de Jandia-stranden, en populær strand i Pajara. Se på sport mens du besøker dette romantiske området.

Dunas de Corralejo naturpark
Image for Dunas de Corralejo naturpark

Dunas de Corralejo naturpark

Opplev naturen med en tur til Dunas de Corralejo naturpark, et populært grøntområde i La Oliva. Dette avslappende området har strender og en strandlinje du bør oppleve.

Oasis Park Fuerteventura
Image for Oasis Park Fuerteventura

Oasis Park Fuerteventura

Ha en fartsfylt dag i Oasis Park Fuerteventura for å se hvorfor denne fornøyelsesparken i Pajara er så populær. Dette avslappende området har strender det er hyggelig å gå langs, og er kjent for sine mange restauranter.

Punta Jandía fyr
Image for Punta Jandía fyr

Punta Jandía fyr

Lær mer om historien til Punta Jandía fyr, et ofte besøkt monument i Morro Jable. Dette avslappende området har sjøutsikt det er hyggelig å gå langs, og er kjent for sine mange restauranter.

Top activities in Fuerteventura

Oasis Wildlife Fuerteventura
Image for Oasis Wildlife Fuerteventura

Oasis Wildlife Fuerteventura

346 kr

Oppdag den største reservatet i Europa som er dedikert til bevaring av biologisk mangfold og dyreliv. I Oasis Wildlife Fuerteventura, som er på 1 000 000 m2, vil du se hundrevis av dyr og nyte gratis lærerike aktiviteter for å bli kjent hvordan de lever og oppfører seg.

Adgang til Rancho Texas Lanzarote Park
Image for Adgang til Rancho Texas Lanzarote Park

Adgang til Rancho Texas Lanzarote Park

316 kr

Tilbring dagen i en fornøyelsespark i westernstil på Lanzarote. Rancho Texas Lanzarote Park er full av interessante dyr som stinkdyr, præriehunder, beltedyr og vaskebjørn. Nyt de morsomme utstillingene, og føl deg som om du har tatt skrittet inn i Det ville vesten mens du utforsker denne unike parken med venner og familie.