Billige flybilletter til Fuerteventura

Billige flyreiser til Fuerteventura

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 204 kr for enveisflyvninger og 1 622 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Binter Canarias
Binter Canarias
Air Europa
easyJet
Norwegian Air Shuttle
Iberia
Brussels Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Iberia

Fly til Fuerteventura

Flyvninger til Fuerteventura

Fuerteventura er den nest største av Kanariøyene, som mange nordmenn liker å feriere til. Det bor omtrent 50 000 personer fast på øya, men i tillegg må man regne med de mange turistene som kommer for å nyte sol og varme. Øya ligger like utenfor kysten til Marokko, så det er ingen kort tur du må ut på for å komme deg dit. Fly er det eneste reelle alternativet, og i løpet av turen må du regne med et par mellomlandinger før du når målet ditt. Flyplassen på øya heter Fuerteventura flyplass, og det er den eneste flyplassen på øya. Når du har bestemt deg for avreisedag og er klar for å kjøpe flybilletter, er søkeverktøyet her på Expedia.no til god hjelp. Bruk dette verktøyet for å finne et billig fly til Fuerteventura. Med verktøyet får du en oversiktlig liste over billige flybilletter til øya for datoene du velger. En annen fordel med å bestille fly på Expedia.no, er at du kan spare penger ved å bestille leiebil og hotell på Fuerteventura samtidig. Hva venter du på? Bestill din ferie til Fuerteventura i dag!

Flotte opplevelser i Fuerteventura

Selv om det er Gran Canaria som er den mest populære av Kanariøyene, er Fuerteventura et godt alternativ spesielt for barnefamilier. På øya er det soling, bading og strandliv som står i fokus, i tillegg til at det er gode muligheter til å drive med forskjellige vindsporter, som surfing, kitesurfing og vindsurfing, og dykking. Øya er ikke preget av turisme på samme måte som Gran Canaria, noe som er behagelig.

Flyreiser til Fuerteventura fra flyplasser i Norge

Det er ikke et alternativ å bestille en flyreise direkte til Fuerteventura, men man kan komme seg direkte til naboøya Gran Canaria og ta båt derfra. Det er imidlertid stort sett charterfly som flyr direkte, så flyr du med vanlige flyselskaper må du regne med en mellomlanding eller to. Det har derfor ikke så stor betydning hvilken flyplass du flyr fra i Norge.

Du er ikke noe behov for visum når du skal reise til Fuerteventura, øya er nemlig en del av Spania. Du bør imidlertid huske på passet ditt når du reiser, siden passet er eneste gyldige ID nordmenn har i Europa.

Fuerteventura flyplass

Denne flyplassen ligger like utenfor hovedstaden Puerto del Rosario, og det er en ganske stor flyplass med rundt 5 millioner passasjerer i året. Det er en godt utstyrt flyplass med en rekke fasiliteter. Det er flere spisesteder du kan velge mellom samt butikker hvor du kan handle skattefritt. Dersom du skal ha leiebil på Fuerteventura, noe vi absolutt anbefaler for å få sett mest mulig av den vakre naturen, kan du avtale av leiebilen skal hentes på flyplassen.

Fra flyplassen og inn til Puerto del Rosario er det bare åtte kilometer, en strekning du kjører på rundt 10 minutter. For de som ikke har tilgang til leiebil, går det buss til hovedstaden Puerto del Rosario og turistområdene Caleta del Fuste og Las Salinas. Det er selvfølgelige også mulig å ta drosje fra flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Fuerteventura som følge av COVID-19?
Gå til kundeserviceportalen vår for viktig informasjon om endring og avbestilling av fly i forbindelse med COVID-19. Du burde i tillegg lese gjennom betingelsene til flyselskapene du vurderer, før du bestiller turen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Fuerteventura med fleksible regler for endring?
Hos Expedia er det lett som en plett. Først taster du inn datoene og reisemålet og trykker på <<Søk>>. Deretter huker du av i ruten <<Ingen gebyrer for endring>> under <<Fleksible regler for endring>> i menyen på venstre side. Alt som står igjen da, er å bestille den rimelige, fleksible flyreisen til Fuerteventura.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Fuerteventura under COVID-19?
Koronapandemien har resultert i store endringer i rutinene våre på reise. Hvis du har tenkt deg et besøk i Fuerteventura, kan tipsene nedenfor hjelpe deg med å finne ut av den nye virkeligheten.

  • Innen du bestiller billetter, bør du få på det rene om det finnes noen reiserestriksjoner – både på avreisestedet og dit du skal. Pass på at du er oppdatert ved å sjekke nettsidene til myndighetene og flyplassene regelmessig og i god tid før du reiser.
  • Mange steder er det påbudt eller anbefalt å gå med munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær oppmerksom på at lufthavnbetjentene kan spørre deg om å fjerne munnbindet et øyeblikk for å kunne identifisere deg.
  • For å redusere smittefaren må du skanne boardingkortet i leseren og så vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til de flyplassansatte direkte.
  • Det er nå tillatt enkelte steder å ta med opptil 350 ml antibac i én beholder i håndbagasjen. Merk at den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen.
  • For å minimere antallet personer som rører ved tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, burde du plassere små gjenstander, som nøkler, mobil og mynter, i håndbagasjen istedenfor på brettet.
  • Tar du med deg mat gjennom sikkerhetskontrollen, bør du plassere den for seg i gjennomsiktige poser i boksen. Da er det mindre sannsynlig at vekteren må åpne håndbagasjen for å sjekke innholdet.

Hvordan finner jeg billige billetter til Fuerteventura?
Bestill i god tid, reis med lavprisselskaper, unngå de travleste periodene – det er mange muligheter! Du kan også få stor nytte av den praktiske funksjonen <<Fleksible datoer>> på Expedia. Gjør et søk etter fly til Fuerteventura, og bruk funksjonen til å sammenligne prisene på nærliggende datoer. De sju siste dagene var den laveste prisen på fly til Fuerteventura 1 622 kr.
Hvor mye koster en flyreise til Fuerteventura?
Prisen for fly tur-retur til Fuerteventura har de siste sju dagene gått opp og ned mellom 1 622 kr og 2 060 kr. Hadde du fløyet én vei med utgangspunkt i Basel (BSL), kunne du ha fått billett til bare 2 204 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Fuerteventura?
Begynn å planlegge reisen til Fuerteventura ved å reservere et sete på en av de 1735 flyvningene som går til Puerto del Rosario (FUE-Fuerteventura) hver måned. Dette er faktisk regionens hovedflyplass.
Hva er prisen på en flybillett til Fuerteventura?
De siste sju dagene lå prisen for en flybillett til Fuerteventura på mellom 1 622 kr og 2 060 kr. Se gjennom tilbudene vi har, bestill det som frister mest, og gjør deg klar til en artig ferie!
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Fuerteventura?
For å gjøre et kupp på flyreiser til Fuerteventura bør du prøve å reise i februar. Da er nemlig billettprisene aller lavest. Når er det egentlig dyrest å reise? Det er som regel dyrest om sommeren og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til Fuerteventura?
Hvor lang flytiden blir, avhenger av flere forskjellige faktorer, for eksempel hvilken by du reiser fra. Her kan du se gjennomsnittlige flytider for tre populære ruter til Fuerteventura:

  • Fra Las Palmas (LPA-Gran Canaria) til Puerto del Rosario (FUE-Fuerteventura): 40 min
  • Fra Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord) til Puerto del Rosario (FUE-Fuerteventura): 50 min
  • Fra Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) til Puerto del Rosario (FUE-Fuerteventura): 2 t og 46 min

Informasjon om flyreiser til Fuerteventura
AnkomstflyplassLanzarote
Ankomstflyplassens IATA-kodeACE
AnkomstbyArrecife
Pris for flyreisen1 622 kr

Populære flyvninger til Fuerteventura

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 204 kr for enveisflyvninger og 1 622 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Brussels Airlines
Iberia