Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Fuerteventura

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Fuerteventura

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Fuerteventura

Flyvninger til Fuerteventura

Fuerteventura er den nest største av Kanariøyene, som mange nordmenn liker å feriere til. Det bor omtrent 50 000 personer fast på øya, men i tillegg må man regne med de mange turistene som kommer for å nyte sol og varme. Øya ligger like utenfor kysten til Marokko, så det er ingen kort tur du må ut på for å komme deg dit. Fly er det eneste reelle alternativet, og i løpet av turen må du regne med et par mellomlandinger før du når målet ditt. Flyplassen på øya heter Fuerteventura flyplass, og det er den eneste flyplassen på øya. Når du har bestemt deg for avreisedag og er klar for å kjøpe flybilletter, er søkeverktøyet her på Expedia.no til god hjelp. Bruk dette verktøyet for å finne et billig fly til Fuerteventura. Med verktøyet får du en oversiktlig liste over billige flybilletter til øya for datoene du velger. En annen fordel med å bestille fly på Expedia.no, er at du kan spare penger ved å bestille leiebil og hotell på Fuerteventura samtidig. Hva venter du på? Bestill din ferie til Fuerteventura i dag!

Flotte opplevelser i Fuerteventura

Selv om det er Gran Canaria som er den mest populære av Kanariøyene, er Fuerteventura et godt alternativ spesielt for barnefamilier. På øya er det soling, bading og strandliv som står i fokus, i tillegg til at det er gode muligheter til å drive med forskjellige vindsporter, som surfing, kitesurfing og vindsurfing, og dykking. Øya er ikke preget av turisme på samme måte som Gran Canaria, noe som er behagelig.

Flyreiser til Fuerteventura fra flyplasser i Norge

Det er ikke et alternativ å bestille en flyreise direkte til Fuerteventura, men man kan komme seg direkte til naboøya Gran Canaria og ta båt derfra. Det er imidlertid stort sett charterfly som flyr direkte, så flyr du med vanlige flyselskaper må du regne med en mellomlanding eller to. Det har derfor ikke så stor betydning hvilken flyplass du flyr fra i Norge.

Du er ikke noe behov for visum når du skal reise til Fuerteventura, øya er nemlig en del av Spania. Du bør imidlertid huske på passet ditt når du reiser, siden passet er eneste gyldige ID nordmenn har i Europa.

Fuerteventura flyplass

Denne flyplassen ligger like utenfor hovedstaden Puerto del Rosario, og det er en ganske stor flyplass med rundt 5 millioner passasjerer i året. Det er en godt utstyrt flyplass med en rekke fasiliteter. Det er flere spisesteder du kan velge mellom samt butikker hvor du kan handle skattefritt. Dersom du skal ha leiebil på Fuerteventura, noe vi absolutt anbefaler for å få sett mest mulig av den vakre naturen, kan du avtale av leiebilen skal hentes på flyplassen.

Fra flyplassen og inn til Puerto del Rosario er det bare åtte kilometer, en strekning du kjører på rundt 10 minutter. For de som ikke har tilgang til leiebil, går det buss til hovedstaden Puerto del Rosario og turistområdene Caleta del Fuste og Las Salinas. Det er selvfølgelige også mulig å ta drosje fra flyplassen.