Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Chicago

Se de 21 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Chicago

Ting å gjøre i Chicago

USAs tredje største by ligger i delstaten Illinois langs bredden av Michigan-sjøen og i et område der fire delstater møtes: Illinois Wisconsin

Indiana og Michigan. I tillegg til å kunne tilby nok aktiviteter til å holde alle i reisefølget i gang i ukevis er Chicago det perfekte utgangspunkt for en road-trip til enten øst- eller vestkysten av fantastiske USA.

Men la oss først og fremst se på ting å gjøre i Chicago fremfor å foreslå at du kjører av gårde før du har tatt en skikkelig bit av byen! Mens bykjernen har en befolkning på rundt to millioner mennesker har området rundt Chicago i overkant av ti millioner innbyggere. Dette betyr at kulturaktiviteter sport friluftstilbud og ¬– ikke minst – shopping er tilpasset en stor variert og flerkulturell befolkning. Som turist til ”The Windy City” kan du velge og vrake blant aktiviteter nesten uansett hva du liker.

Se all slags sport i Chicago

Amerikanerne elsker sport og særlig sterkt står de hjemmeavlete idrettene som baseball basketball og amerikansk fotball. Chicago har lag i alle toppdivisjonene av disse grenene og å se NFL-laget Chicago Bears på hjemmebanen Soldier Field er mer enn bare en Chicago-aktivitet som varer i noen timer på ettermiddagen. Sett gjerne av noen timer før kampen starter til å vandre rundt i området rundt stadion og kjenne på stemningen blant fansen. I baseball har byen to store lag White Sox og Cubs som spiller hjemmekamper på henholdsvis Guaranteed Rate Field og Wrigley Park. Å se en baseball-kamp i Chicago er noe av det mest erkeamerikanske du kan gjøre.

I tillegg til ”major league”-lag i baseball amerikansk fotball basketball og ishockey finnes det mer enn nok av ting å gjøre i Chicago for den som liker å se motorsport wrestling og andre høyoktan-idretter. Er du litt mere bedagelig anlagt arrangeres det stadig vekk regattaer på Michigan-sjøen og disse kan best nytes fra en av byens mange parker som ligger langs vannet. Besøk Cricket Hill-parken med den deilige Montrose-stranden hvis du er her om sommeren og trenger å kjøle deg ned. Det finnes også strender langs med hele kyststripen i byen og dessuten kan parkene som huser disse strendene by på mange spennende opplevelser når været ikke er på sitt beste.

Innendørsaktiviteter i Chicago

Det er ikke overraskende enormt mange tilbud for den som vil tilbringe noen timer innendørs og enten øke sin kulturelle kapital lære noe nytt eller bare la seg underholde. Chicago har et stort utvalg av museer og biblioteker for den som foretrekker fokus og stillhet og øverst på listen over severdigheter troner Field Natural History Museum sammen med Museum of Science and Industry. Her tilbys det aktiviteter for barn i alle aldre samtidig som du lett kan finne et stille hjørne og kontemplere menneskehetens utvikling uten at stressnivået blir for høyt. Vil du la deg underholde samtidig som du lærer noe anbefales det å ta en tur til Adler-planetariet like ved siden av Field-museet men Chicago Children’s Museum er også verdt et besøk.

Kart

Discover neighborhoods in Chicago

Chicago sentrum

Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre og Chicago Theatre er noen av de mest populære attraksjonene i Chicago sentrum. Det er bare å hoppe på metroen på State Station eller Clark-Lake Station og la deg fascinere av interessante museer, vakker elveutsikt og slående arkitektur.

SkyskrapereUrbantArkitektur

The Loop

Millennium Park og Buckingham Fountain er noen av de mest populære attraksjonene i The Loop. Det er bare å hoppe på metroen på Adams-Wabash Station eller Jackson Station (Red Line) og la deg fascinere av interessante museer, spennende butikker og kjente kunstgallerier.

UrbantArkitekturMuseer

Magnificent Mile

Setter du pris på interessante museer, idylliske innsjøer og spennende butikker? Da er en reise til Magnificent Mile midt i blinken. Ikke glem å få med deg attraksjoner som Chicago Water Tower og Water Tower Place.

SkyskrapereUrbantArkitektur

River North

River North kan friste med blant annet trivelige barer, vakker elveutsikt og spennende butikker. Du kan også få med deg populære attraksjoner som Merchandise Mart og Chicago Riverwalk. Vil du se mer av byen, er det bare å hoppe på metroen på Chicago Station (Brown Line) eller Merchandise Mart Station.

ArkitekturShoppingUrbant

Gold Coast

God mat og flotte innsjøer er bare noen av grunnene til at så mange drar til Gold Coast, og når du først er her, bør du også ta turen til Michigan Avenue og Oak Street Beach.

ShoppingMiddagInnsjøer

Lakeview

Trivelige barer og flotte innsjøer er noe av det som trekker folk til Lakeview. Populære attraksjoner som Wrigley stadion og Lincoln Park er også verdt et besøk, og for å utforske byen er det bare å hoppe på metroen på Addison Station (Red Line) eller Belmont Station (Red Line).

InnsjøerBaseballSport