Billige flybilletter til Chicago

Billige flyreiser til Chicago

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 262 kr for enveisflyvninger og 3 151 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

LOT-Polish Airlines
Icelandair
Finnair
American Airlines
KLM
SAS
Air France
TAP Portugal
Icelandair
Turkish Airlines

Fly til Chicago

Chicago ligger i delstaten Illinois, rett ved innsjøen Lake Michigan. Byen er virkelig et godt eksempel på en typisk amerikansk by, noe som har gjort den til et populært reisemål for turister. Chicago er blant de største byene i USA og er kjent for sine mange skyskrapere. Er du interessert i arkitektur og høye bygninger, er det ingen tvil om at en reise til Chicago vil passe perfekt for deg. Siden byen ligger på den andre siden av Atlanterhavet, må du ty til luftveien for å komme deg dit. Det er ikke noe problem å finne billige flybilletter til Chicago, det er nemlig mange flyselskaper du kan benytte deg av når du skal fly til Chicago fra Norge. Det er imidlertid ingen som flyr direkte, så du må regne med en mellomlanding. Bruk søkeverktøyet vårt når du skal finne billig fly til Chicago – du kan blant annet sortere flybillettene etter pris.

Opplevelser i Chicago

Det er så mange attraksjoner og severdigheter i Chicago, at du nok ikke får med deg alle første gang du besøker byen. Hvis du er glad i imponerende utsikt, tar du turen til Willis Tower – den nest høyeste skyskraperen i USA. Foretrekker du shopping, er Magnificent Mile perfekt for deg. Denne kjente gatestrekningen utgjør en del av Michigan Avenue, og det er over 450 butikker i gaten. Bestiller du hotell i Chicago i dette området, bør du sørge for å ha nok plass i kofferten til nye klær og andre spennende ting. Reiser du med barn er Chicago Children's Museum og Brookfield Zoo populære.

Flyreiser til Chicago fra flyplasser i Norge

Når reiseplanen er lagt og du skal kjøpe flybilletter til Chicago, vil du fort se at det raskeste alternativet som oftest er å fly til København, og deretter direkte til Chicago. Denne turen tar totalt rundt elleve timer, og prisene i lavsesongen kan være veldig hyggelige – uansett hvor i landet du reiser fra.

Husk imidlertid på at du må søke om ESTA før du reiser til USA, noe du gjør på ESTA sin hjemmeside. Alt gjøres elektronisk, og du bruker ikke lange tiden på å fylle ut søknaden. Når du har mottatt godkjenningen er den gyldig i to år.

O'Hare International Airport

Selv om Chicago har hele fire flyplasser, er det denne flyplassen reisende som kommer fra Europa lander på. Med over 75 millioner passasjerer årlig, er dette en av de travleste flyplassene i verden. Den har fire terminaler, så husk å sjekke hvilken terminal du skal fly fra på vei hjem igjen. Fra flyplassen inn til sentrum er det i underkant av 30 kilometer. Du kommer deg billigst, enklest og raskest inn til sentrum ved å ta T-banen, som går døgnet rundt. Mange planlegger imidlertid å leie bil i Chicago, og da kan det være greit å avtale at bilen skal hentes på flyplassen. Det er ikke noe problem å kjøre til sentrum, det er godt skiltet og veiene er fine.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Chicago

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 262 kr for enveisflyvninger og 3 151 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

LOT-Polish Airlines
Icelandair