Billige flybilletter til Chicago

Billige flyreiser til Chicago

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 049 kr for enveisflyvninger og 2 487 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

American Airlines
TAP Portugal
Delta
United
Brussels Airlines
Lufthansa
Icelandair
LOT-Polish Airlines
Turkish Airlines
Delta

Fly til Chicago

Chicago ligger i delstaten Illinois, rett ved innsjøen Lake Michigan. Byen er virkelig et godt eksempel på en typisk amerikansk by, noe som har gjort den til et populært reisemål for turister. Chicago er blant de største byene i USA og er kjent for sine mange skyskrapere. Er du interessert i arkitektur og høye bygninger, er det ingen tvil om at en reise til Chicago vil passe perfekt for deg. Siden byen ligger på den andre siden av Atlanterhavet, må du ty til luftveien for å komme deg dit. Det er ikke noe problem å finne billige flybilletter til Chicago, det er nemlig mange flyselskaper du kan benytte deg av når du skal fly til Chicago fra Norge. Det er imidlertid ingen som flyr direkte, så du må regne med en mellomlanding. Bruk søkeverktøyet vårt når du skal finne billig fly til Chicago – du kan blant annet sortere flybillettene etter pris.

Opplevelser i Chicago

Det er så mange attraksjoner og severdigheter i Chicago, at du nok ikke får med deg alle første gang du besøker byen. Hvis du er glad i imponerende utsikt, tar du turen til Willis Tower – den nest høyeste skyskraperen i USA. Foretrekker du shopping, er Magnificent Mile perfekt for deg. Denne kjente gatestrekningen utgjør en del av Michigan Avenue, og det er over 450 butikker i gaten. Bestiller du hotell i Chicago i dette området, bør du sørge for å ha nok plass i kofferten til nye klær og andre spennende ting. Reiser du med barn er Chicago Children's Museum og Brookfield Zoo populære.

Flyreiser til Chicago fra flyplasser i Norge

Når reiseplanen er lagt og du skal kjøpe flybilletter til Chicago, vil du fort se at det raskeste alternativet som oftest er å fly til København, og deretter direkte til Chicago. Denne turen tar totalt rundt elleve timer, og prisene i lavsesongen kan være veldig hyggelige – uansett hvor i landet du reiser fra.

Husk imidlertid på at du må søke om ESTA før du reiser til USA, noe du gjør på ESTA sin hjemmeside. Alt gjøres elektronisk, og du bruker ikke lange tiden på å fylle ut søknaden. Når du har mottatt godkjenningen er den gyldig i to år.

O'Hare International Airport

Selv om Chicago har hele fire flyplasser, er det denne flyplassen reisende som kommer fra Europa lander på. Med over 75 millioner passasjerer årlig, er dette en av de travleste flyplassene i verden. Den har fire terminaler, så husk å sjekke hvilken terminal du skal fly fra på vei hjem igjen. Fra flyplassen inn til sentrum er det i underkant av 30 kilometer. Du kommer deg billigst, enklest og raskest inn til sentrum ved å ta T-banen, som går døgnet rundt. Mange planlegger imidlertid å leie bil i Chicago, og da kan det være greit å avtale at bilen skal hentes på flyplassen. Det er ikke noe problem å kjøre til sentrum, det er godt skiltet og veiene er fine.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Chicago?
Chicago har flere flyplasser, men de aller fleste lander på Chicago, Illinois (ORD-O’Hare internasjonale flyplass).
Hvor langt er det til Chicago, Illinois (ORD-O'Hare internasjonale flyplass) fra sentrum av Chicago?
Turen videre er ikke noe problem hvis du planlegger god tid i forveien. Sentrum av Chicago ligger 25 km fra ORD, så du bør sjekke hvordan du kommer deg til byen før du ankommer.
Kan jeg fly til Chicago nå?
For å finne den nyeste informasjonen om fly til Chicago kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Der kan du lære mer om reiserestriksjoner og om du må i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Chicago?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Chicago, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Chicago med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Chicago, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Chicago?
Reisende som planlegger en flytur til Chicago, kan velge å dra til to hovedflyplasser. Chicago, Illinois (ORD-O’Hare internasjonale flyplass) ligger 25 km fra sentrumsområdet, og MDW ligger 14 km unna.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Chicago?
47 flyselskaper tilbyr flyvninger til Chicago fra 249 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Chicago?
American Airlines, United Airlines og Delta Air Lines tilbyr de fleste flyvningene til Chicago. De fleste av flyvningene ankommer fra New York, med American Airlines.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Chicago?
Det er svært lett å arrangere en opplevelsesrik tur til Chicago når du kan velge fra 8345 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Chicago avreise fra?
De mest populære flyvningene til Chicago har avgang fra flyplasser i Clinton, Hudson og Georgetown.
Hvor lang er flyturen til Chicago?
Hvis du reiser fra Clinton, kommer du til å være i luften i omtrent 2 t og 25 min før du lander i Chicago. Reiser du fra Hudson, tar det vanligvis 2 t og 4 min, og fra Georgetown tar flyturen 2 t og 14 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Chicago så rimelig som mulig?
Vi vet alle om noen som alltid er heldige og finner grisebillige flybilletter uansett hvor ferden går. Vil du vite hvordan de gjør det? De bestiller ikke i siste liten. En annen fantastisk måte å dra i land de beste tilbudene på er å sammenligne alle de forskjellige alternativene. Hvis destinasjonen har flere enn én flyplass, bør du finne ut hva det koster å fly til en av de minst travle. Og sist, men ikke minst: Kjøp billetter tidlig hvis du finner en god pris. Prisene kan nemlig endre seg raskt! Med litt kunnskap og flaks kan de rimelige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Chicago?
Vi har samlet sammen all informasjonen du trenger for å få en behagelig reise. Hvis du følger tipsene våre, så freser du gjennom sikkerhetskontrollen og er på sightseeing i Chicago på én-to-tre.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Det er enkelt. Først bør du ta med pass, viktige dokumenter, lommebok og medisiner. Deretter tar du med noe som får tiden til å gå på flyet. Noen forslag er interessant lesestoff og et nettbrett med forskjellige TV-serier du kan se. Er planen å ta en liten lur, er en nakkepute og et par øretelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du finne plass til tannbørste og våtservietter, slik at du føler deg bra når flyet lander.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over forbudte ting varierer fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke pakke med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter verktøy, metallbestikk, spraymaling og nødbluss. Sportsutstyr som golfkøller og andre gjenstander som kan skade passasjerer, f.eks. Skytevåpen og ammunisjon, er heller ikke lov å ha i håndbagasjen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Det som er målet, er så god komfort som mulig. Du bør ta på deg løse, usyntetiske klær og ha med deg en cardigan hvis det skulle være kjølig på flyet. På beina er det lurt å velge et par romslige, flate sko ettersom føttene kan hovner opp litt i løpet av flyturen. Pakk heller stiletthælene og støvlene i bagasjen.
  • Den alvorlige tilstanden kalt dyp venetrombose (DVT) er en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodpropper som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon og inaktivitet. For å unngå denne tilstanden er det en god idé å gå litt rundt og gjøre ben- og fotøvelser i setet. Det kan også være lurt å bruke kompresjonsstrømper.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Chicago?
Trikset er å være forberedt før man kommer til kontrollen på flyplassen. På den måten er du på plass på flyet til Chicago før du vet ordet av det. Følg disse tipsene for å få en knallbra start på ferien:

  • I sikkerhetskontrollen må de sjekke at du har gyldig legitimasjon og tilhørende reisedokumenter før du kommer videre. Du bør derfor ha dette lett tilgjengelig.
  • Du må legge belte, jakke, nøkler og andre ting som mynter i en plastkasse og sende kassen gjennom røntgenmaskinen. Det hele går raskere hvis du tar alt dette av deg når det nærmer seg din tur.
  • Du må legge vekk teknologien en kort stund. Telefon, laptop og andre elektroniske duppeditter skal også gjennomlyses.
  • Ikke glem å ta ut væske og gelé fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Hver beholder kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og du må få plass til alt én gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Det er lurt å ha på joggesko ettersom det reduserer sjansen for at du må fjerne dem i sikkerhetskontrollen. Snøresko og tyngre sko må ofte skannes.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du putte dem i bagasjen du skal sjekke inn. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til Chicago
AnkomstflyplassO'Hare internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kodeORD
AnkomstbyChicago
Pris for flyreisen1 568 kr

Populære flyvninger til Chicago

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 049 kr for enveisflyvninger og 2 487 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

TAP Portugal
Brussels Airlines