Billige fly fra Kristiansand (KRS) til Trondheim (TRD) 836 kr

Kjevik - Værnes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 836 kr for enveisflyvninger og 1 734 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Widerøe
Informasjon om ruten Kristiansand til Trondheim
AvreiseflyplassKjevik
AnkomstflyplassVærnes
Flyselskaper som flyr denne rutenNorwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Widerøe
Pris for flyreisen1 734 kr
Avstand600 km

Flybilletter fra Kristiansand til Stjørdal

Med et par flybilletter til Trondheim fra Kristiansand, kan du besøke en av Norges historiske byer. I følge sagaen var det Olav Tryggvason som grunnla Trondheim i år 997, og det var også her mange av kongene fra middelalderen holdt til. I dag finner du blant annet Nordens lengste sammenhengende trehusbegynnelse i Trondheim, og stedet kan by på mange forskjellige typer aktiviteter. Hvis du skal kjøre fra Kristiansand til Trondheim, bruker du i overkant av ti timer på turen. Med mindre du ønsker å se mye av landet underveis, kan det altså være en fordel å reise med fly.

Flybilletter fra Kristiansand til Trondheim

Alle de norske flyselskapene tilbyr flyvninger på strekningen Kristiansand – Trondheim. Det er imidlertid bare Widerøe som utfører direkteflyvninger på denne strekningen, og det går flyvninger daglig. En direkte flyreise fra Kristiansand til Trondheim tar rundt 1,5 timer. Hvis du velger en flyvning med én mellomlanding, tar flyturen fra rundt to timer og oppover, avhengig av hvor heldig du er med mellomlandingen. Ta gjerne med en god bok eller et magasin til flyturen, med mindre du ikke har fløyet strekningen før og ønsker å sitte ved vinduet og se på landskapet du flyr over.

Kristiansand lufthavn

Kristiansand lufthavn er Sørlandets eneste flyplass og ligger 16 km utenfor sentrum. Ruten fra Kristiansand til Trondheim er én av flere flyruter som tilbys fra flyplassen. Det er flybussforbindelse fra flere av byene i området til flyplassen, ellers går det også rutebusser der det ikke er flybuss. Det er godt med parkeringsplasser ved flyplassen, og det er ikke noe problem å parkere bilen her hvis du vil kjøre egen bil. På flyplassen kan du kjøpe snacks og enkel mat i kiosken. Mens du venter på avgangen din kan du benytte deg av gratis trådløst Internett. Ønsker du høyere hastighet, er det også mulig å kjøpe tilgang til dette.

Trondheim lufthavn

Trondheim lufthavn ligger på Værnes og befinner seg 19 km øst for Trondheim. Flyplassen har to terminaler. Innenriksterminalen, terminal A, ble åpner i 1994 og har flybroer. Det går både tog og busser direkte fra flyplassen til Trondheim. Togturen tar litt over en halv time, og bussen bruker cirka 40 minutter til sentralstasjonen. Det står også drosjer ved flyplassen, og ønsker du å leie bil i Trondheim, kan du ordne det slik at du plukker opp bilen allerede på flyplassen.

Fly Kristiansand – Trondheim: En by med mange opplevelser

Trondheim er en fin by på mange måter, og en tur hit kan være et hyggelig avbrekk fra en ellers travel hverdag. Reiser du med barn, kan en tur til Pirbadet eller Vitensenteret være midt i blinken. Glem heller ikke å besøke Nidarosdomen. Trondheim har også mange spennende museer, som for eksempel Rockheim. Byen har mange gode handlemuligheter med flere kjøpesentre for deg som gjerne vil handle i løpet av ferien. En helgetur til Trondheim kan anbefales for både deg som reiser med familien, vennegjengen eller kjæresten. Her får du uansett en fin helg.

Ofte stilte spørsmål