Billige fly fra Paris (CDG) til Sandefjord (TRF) fra 1 542 kr

Fly fra Paris til Sandefjord

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 542 kr for enveisflyvninger og 3 014 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
Air France
Air France
Informasjon om ruten Paris til Sandefjord
Avreiseflyplass
Roissy-Charles de Gaulle
Ankomstflyplass
Torp
Flyselskaper som flyr denne ruten
Air France, KLM, Scandinavian Airlines
Pris tur-retur
3 014 kr
Avstand
1228 km

Flybilletter fra Paris til Sandefjord

Når du ser etter fly fra Paris (CDG) til Sandefjord (TRF), kan du enkelt og raskt finne gode flyreiser med Expedia. Med en rekke avreisesteder å velge imellom og spennende destinasjoner å reise til gir Expedia deg et bredt utvalg av billige flybilletter fra Paris til Sandefjord. Se etter flyvninger her og vær trygg på at du får hjelp fra et av verdens største online reisebyrå.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Sandefjord fra Paris, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra CDG til TRF!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Paris til Sandefjord. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Paris (CDG) til Sandefjord (TRF) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Paris til Sandefjord. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster en flyreise fra Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) til Sandefjord (TRF-Torp)?
En flyvning fra CDG til TRF og tilbake koster fra 3 014 kr. Dette er basert på prisene de siste sju dagene. Bestill nå, så du ikke går glipp av tilbudet.
Må jeg betale et gebyr hvis jeg avbestiller flyet mitt fra Roissy-Charles de Gaulle (CDG) til Torp (TRF)?
Hvert flyselskap har forskjellige vilkår og betingelser. Hvis du bestemmer deg for å avbestille flyreisen din, kan du besøke vår kundeserviceportal.
Hvordan finner jeg billige flybilletter fra Roissy-Charles de Gaulle til Torp med fleksible endringsregler?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flybilletten din uten at du må betale et avbestillingsgebyr. Du betaler kun prisforskjellen mellom den opprinnelige billetten og den nye billetten. Når du søker etter flyreiser fra Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) til Sandefjord (TRF-Torp), kan du velge filteret <<ingen endringsgebyrer>>.
Hvor lang tid tar flyturen fra Roissy-Charles de Gaulle til Torp?
Flyvningen fra Roissy-Charles de Gaulle til Torp tar rundt 2 t og 57 min, så ikke sett deg altfor godt til rette. Det er stor mulighet for at neste gang du kaster et blikk ut av vinduet, så holder flyet på å lande i Sandefjord.
Hvor langt er det med fly fra Roissy-Charles de Gaulle til Torp?
Filmen du hadde tenkt å se må du nok vente med – det er nemlig bare 1250 km mellom Roissy-Charles de Gaulle (CDG) og Torp (TRF). Før du vet ordet av det, vil kapteinen be deg om å feste beltet før landing.
Hvilke flyselskaper tilbyr direkteflyvninger fra Roissy-Charles de Gaulle til Torp?
Det er ingen flyselskaper som har direkteflyvninger fra CDG til TRF, så forbered deg på minst én mellomlanding underveis. Uansett om ventetiden er kort eller lang, kan den være en fin måte å dele opp turen på.
Er flybillettene fra Roissy-Charles de Gaulle (CDG) til Torp (TRF) billigere når de kjøpes i siste liten?
Når du bestiller turen fra Roissy-Charles de Gaulle til Torp i siste minutt, kan du være heldig og få tak i et riktig bra tilbud. Men du kan også risikere å måtte betale mer for billetten. Hvis du vil være på den sikre siden, så bør du bestille i god tid før avreisedatoen. Noen av de beste prisene finner du faktisk hos Expedia opptil tolv måneder i forveien. Hvis ditt foretrukne selskap ikke har lagt ut billetter ennå, så kan du ta en titt igjen senere. Expedias tilbud oppdateres nemlig konstant.
Er det nå mulig å fly fra Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) til Sandefjord (TRF-Torp)?
For å få informasjon om nyttige reiseråd og krav når du skal lande på Sandefjord (TRF-Torp), kan du gå til reiserådsiden for COVID-19. Sjekk denne siden før du bestiller, så du slipper uventede overraskelser.