Starten på sidens hovedinnhold

Bergen - Evenes

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Bergen til Evenes

Avreiseflyplass Flesland
Ankomstflyplass Harstad - Narvik
Flyselskaper som flyr denne ruten Norwegian Air Shuttle, SAS, Widerøe
Pris for flyreisen 1 758 kr
Avstand 1 055 km

Flybilletter fra Bergen til Evenes

Når du ser etter fly fra Bergen (BGO) til Evenes (EVE), kan du enkelt og raskt finne gode flyreiser med Expedia. Med en rekke avreisesteder å velge imellom og spennende destinasjoner å reise til, gir Expedia deg et bredt utvalg av billige flybilletter fra Bergen til Evenes. Se etter flyvninger her og vær trygg på at du får hjelp fra et av verdens største online reisebyrå.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Evenes fra Bergen, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra BGO til EVE!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Bergen til Evenes. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Bergen (BGO)til Evenes(EVE) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Bergen til Evenes. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!