Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Brian Poillot på trover

Hotell i Weston, Fort Lauderdale

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Weston

Vacation Village at Weston 1 Soverom Suite
16461 Racquet Club Rd, Weston, FL
Hent priser
4.88 km fra sentrum
Vacation Village at Weston 1 Soverom Suite
NYE i Sør-florida
16461 Racquet Club Rd, Weston, FL
Hent priser
4.88 km fra sentrum
NYE i Sør-florida
Vacation Village på Weston Spring Break 14. - 21. Mars 2020
Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Weston
3 out of 5
2000 North Commerce Parkway, Weston, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 307 kr per natt
5.7 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,083 anmeldelser)
Great hotel

"Great stay. Will return."…"

Anmeldelse skrevet 4. apr. 2017

Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Weston
TownePlace Suites by Marriott Fort Lauderdale Weston
2.5 out of 5
1545 Three Village Road, Weston, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 022 kr per natt
4.19 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (483 anmeldelser)
Flott hotell

"Nice hotel in Weston town."…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2010

TownePlace Suites by Marriott Fort Lauderdale Weston
Residence Inn By Marriott Fort Lauderdale Weston
3 out of 5
2605 Weston Rd, Weston, FL
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 044 kr per natt
5.46 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (347 anmeldelser)
Topp hotell for gjennomreise.

"God frokost, med god variasjon og mye frukt i tillegg til vanlig amerikansk frokost."…"

Anmeldelse skrevet 12. apr. 2019

Residence Inn By Marriott Fort Lauderdale Weston
Weston Townhome 219
3.5 out of 5
219 Mallory Court, Weston, FL
Hent priser
4.78 km fra sentrum
Weston Townhome 219
Weston Townhome 16749
3.5 out of 5
16749 Hemingway Drive, Weston, FL
Hent priser
4 km fra sentrum
Weston Townhome 16749
Waters Edge- Weston Lakefront Home
3.5 out of 5
16660 Waters Edge Drive, Weston, FL
Hent priser
4.07 km fra sentrum
Waters Edge- Weston Lakefront Home
Golden Tropics Weston Home
3.5 out of 5
531 Southwest 167th Terrace, Weston, FL
Hent priser
3.79 km fra sentrum
Golden Tropics Weston Home
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Weston
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Weston

Hotell Weston: Leter du etter overnatting i Weston? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Weston, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Weston eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Weston, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Weston?
Residence Inn By Marriott Fort Lauderdale Weston er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og utendørsbasseng. Noen andre favoritter basert på anmeldelser fra reisende er Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Weston og Comfort Suites Weston - Sawgrass Mills South.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Weston hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Weston.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Weston?
Basert på anmeldelser er Vacation Village at Weston et populært overnattingssted med 3,5 stjerner. et leilighetshotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet et utendørsbasseng og aircondition. Et annet bra valg for en budsjettvennlig ferie er Bonaventure Resort and Spa.
Hva er det beste hotellet for en tur med hele familien til Weston?
Comfort Suites Weston - Sawgrass Mills South er et populært valg for familier på Expedia. Dette hotellet kan blant annet friste med et utendørsbasseng og gratis parkering. Noen andre alternativer for barnevennlige ferier er Bonaventure Resort and Spa og Residence Inn By Marriott Fort Lauderdale Weston. Little Java’s Family Fun Center er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk ferie i Weston?
Vacation Village at Weston er et overnattingssted 3,5 stjerner. et leilighetshotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med private balkonger og et utendørsbasseng. Et annet bra valg for en romantisk ferie er Bonaventure Resort and Spa.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Weston?
Comfort Suites Weston - Sawgrass Mills South er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et utendørsbasseng og tekjøkken på rommet. Residence Inn By Marriott Fort Lauderdale Weston er også et alternativ hvis du vil ha med kjæledyr på tur.
Hva er det beste luksushotellet i Weston?
Bonaventure Resort and Spa har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. en resort kan blant annet friste med 4 restauranter og spa med full service.
Hva er det beste spahotellet i Weston?
Bonaventure Resort and Spa er blant de beste spahotellene med 3 utendørs svømmebassenger, 4 restauranter, golfbane og treningssenter. På aLaya kan du nyte ansiktsbehandlinger, hydroterapi eller kroppsinnpakning. Weston har også andre populære spahoteller, som Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Weston og Residence Inn By Marriott Fort Lauderdale Weston.
Hvordan er det å overnatte i Weston?
Familier kan finne barnevennlige aktiviteter i Weston, og reisemålet byr dessuten på shoppingmuligheter og flotte restauranter, som de besøkende liker godt. Denne byen med avslappende omgivelser kan også skilte med sport, konserter og guidede turer. Sawgrass Mills, BB&T Center og Hard Rock Stadium er noen av de mest populære attraksjonene i området. I Weston kan du velge mellom 43 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Weston?
Noen av de mest besøkte severdighetene i byen er Everglades Holiday Park, Weston sentrum og Regional Park at Weston. I området finner du også Sawgrass Mills og BB&T Center.
Hvordan er været i Weston?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 28 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 21 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Weston er 1624 mm.

Nylige anmeldelser i Weston

Flere reisealternativer